تاریخ انتشار : 11سپتامبر2025 /20 شهریور 1404
پلتفرم : pc,ps5,xbox one,xbox series x/s,switch2
تاریخ انتشار نقدها : 20 شهریور، ساعت 3:30 بعد از ظهر به وقت تهران
opencritic
metacritic
آخرین ویرایش:
روی پیسی نمیدونم چقدر اوضاع بده ولی از صبح که روی کنسول انلاک شد روی کوالیتی مد داشتم تا الان بازی میکردم و مشکل حادی نداره!اینکه فقط ریویوکد های اولیه برای pc برای به رسانه ها داده شده...
احساس اینو می ده رو کنسول ها هم این مشکلات بهینه نبودن رو داشته باشه!!!
کاش اشتباه کنم
من هیچ وقت با این سری بازی ارتباط نگرفتم همیشه وسط هاش ولش کردمView attachment 392346
- طراحی شخصیتها جالب نیستند
-طراحی تکراری دشمنها باعث افت تجربه کلی در نیمه دوم بازی میشد
-مجبورید برخی از ماموریتهای فرعی اختیاری خسته کننده بازی رو برای رسیدن به لول مناسب با بخش داستانی انجام دهید
و منی که دقیقاً بر عکس شما هستمشماره اول این بازی یکی از لذتبخشترین تجربههای کواپ برام بود (روی x360 آفلاین)
بعد از اون دیگه کسیو نداشتم باهم کواپ بزنیم هرچقدر تلاش کردم نسخه ۲ و ۳ رو نهایتش ۲ - ۳ ساعت میتونستم بازی کنم، هربارم میومدم اینجا میدیدم چقدر ازش تعریف میکنید بازم سعی میکردم اما نه نمیشد
فکنم برای ۴ هم این اتفاق برام تکرار بشه
اگه کسی هست باهاش کواپ بزنید قدرشو بدونید!
بنظرم حتی سولو بیشتر حال میده البته تفاوتی که بوردرلندز 4 داره اینه که تقریبا میشه گفت که Open World شده.با توجه به خروجی hell is us عملا میشه گفت آنریل ۵ مشکل خاصی نداره. مشکل دقیقا مربوط به خود سازنده و تنبل بودنشونه.
دقیقا زدی تو خال، دیگه یجورایی کابوس شده برای یسری بازیا...ولی خب ما یه بازی تو این مقیاس با آنریل 5 ندیدیم که بهینه باشه.
استاکر 2 بنده خدا بعد نزدیک به یک سال و کلی آپدیت هنوز فیکس نشده.
ببین حرفتو قبول دارم ولی بازیایی هستن که اونام کار خاصی ندارن ولی پرفورمنسشون خوب نیست. مثل E33. مپ های هر بخش کوچییکه و از هیچ چیز انجین استفاده خاصی نکرده و کیفیت خیلی معمولی ولی مشکل داره. من بنظرم مشکلات حل شدنیه ولی این تیما خیلی نمیخوان وقت بزارن روش. اصلا دلیل رفتن سمت انجین اماده همینه. سریع بسازیم بدیم بیرون.البته تفاوتی که بوردرلندز 4 داره اینه که تقریبا میشه گفت که Open World شده.
Hell is us اصلا اینطور نیست و خیلی مپهای کوچیکی داره.
بزرگی مپهاش حتی در حد Avowed هم نیست.
حالا تجمع دشمنها ، Point of interestها ، هوش مصنوعی ،تغییرات آب و هوا و ... که اصلا قابل مقایسه نیستن.
البته حتما این بیشتر برمیگرده به خود تیم سازنده گیرباکس.
ولی خب ما یه بازی تو این مقیاس با آنریل 5 ندیدیم که بهینه باشه.
استاکر 2 بنده خدا بعد نزدیک به یک سال و کلی آپدیت هنوز فیکس نشده.
درست میگی ، مخصوصا برای بازیهایی که با UE5 ساخته میشن که با دومتر مپ و 4تا AI هم این مشکلات رو درشون میبینی.ببین حرفتو قبول دارم ولی بازیایی هستن که اونام کار خاصی ندارن ولی پرفورمنسشون خوب نیست. مثل E33. مپ های هر بخش کوچییکه و از هیچ چیز انجین استفاده خاصی نکرده و کیفیت خیلی معمولی ولی مشکل داره. من بنظرم مشکلات حل شدنیه ولی این تیما خیلی نمیخوان وقت بزارن روش. اصلا دلیل رفتن سمت انجین اماده همینه. سریع بسازیم بدیم بیرون.
من نسخه ۳ رو دراپ کردم ٬ احساس کردم تنهایی نمیشه جلو برد بازی و ٬ تا یه جایی اوکی بود ولی از یه جا به بعد میطلبه فقط co-op بریروی پیسی نمیدونم چقدر اوضاع بده ولی از صبح که روی کنسول انلاک شد روی کوالیتی مد داشتم تا الان بازی میکردم و مشکل حادی نداره!
اذیت کننده اصلا نیست.
ــــ
بازی از ۳ هم شروع بهتری داشته تا به اینجا و هم بدمن جذابی داره! خیلی خیلی داره حال میده شروعش! گرافیک خوشگلیم داره و طراحی کاراکتراش دوست داشتنیه. باید دید در ادامه چجوریه و نهایتا اندگیمش چقدر جذابه!
اینم قطعا همینه مخصوصا اندگیمش که تکی نمیشه از پسشون براومد.من نسخه ۳ رو دراپ کردم ٬ احساس کردم تنهایی نمیشه جلو برد بازی و ٬ تا یه جایی اوکی بود ولی از یه جا به بعد میطلبه فقط co-op بری
تو نسخه ۴ هم همینه روال؟
میشه لطفاً بکی رو فایو استاندارد قابل بازی هست یا نهاینم قطعا همینه مخصوصا اندگیمش که تکی نمیشه از پسشون براومد.
نمیدونم کراس پلی داره یا نه ولی اگه مایل بودی بخری من روی فایو پلی میدمش. میتونیم کوآپ بازی کنیم و مطمین باش که گیم پلیش فوق العاده شده. از ۳ خیلی خیلی بهتره.
والا توی ۶ ۷ ساعتی که دیروز بازی کردم نه کرشی کرد نه خاموش شد کنسول! کرش حالا یچیزی ولی خاموش شدن رو کجا گفته؟! نشنیدم اصلا اینو!میشه لطفاً بکی رو فایو استاندارد قابل بازی هست یا نه
میخوام بخرم اما چند جا دیدم مشکلات فنی و کرش کردن زیاد و خاموش شدن یهویی کنسول داره
یه جاتو توییتر خوندم احساس میکنم از این هیترای بازی بود کفته بود ۱۵ بار خاموش شدوالا توی ۶ ۷ ساعتی که دیروز بازی کردم نه کرشی کرد نه خاموش شد کنسول! کرش حالا یچیزی ولی خاموش شدن رو کجا گفته؟! نشنیدم اصلا اینو!
روی فایو عادی مشکل فنی خاصی هم ندیدم. صرفا فقط سر سویچ بین کوالیتی و پرفورمنس در حد ۱ دقیقه بازی کیفیتش شدید افت میکنه که اینم با اپدیت حل میشه و چیز مهمی نیست. بازی خوب اجرا میشه مگه گهگاه خیلی کم افت فریمی توی صحنه های شلوغ اتفاق بیفته.
چرا باید اسیب بزنه؟! الکی اعصاب خودتونو خرد نکنین! من چندین ساعت بازی کردم نه کرش کرد نه کنسول چیزیش شد.یه جاتو توییتر خوندم احساس میکنم از این هیترای بازی بود کفته بود ۱۵ بار خاموش شد
ولی دیر شدن تکسچرارو چند نفر گذاشته بودن قشنگ بر میگشت به گرافیک ps2
پس میگی رو فایو استاندارد اسیبی به سخت افزار کنسول نمیرسه قبل پچ ؟