امتیازات Borderlands 3

نمرات بازی رو در چه حدی پیش بینی میکنید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    89
  • نظرسنجی بسته شده است .

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
borderlands-3.jpg

Publisher: 2K Games
Initial release date: 13 September 2019
Developer: Gearbox Software, LLC
Platforms: PlayStation 4, Google Stadia, Microsoft Windows, Xbox One

Game Information

Game Title: Borderlands 3

Platforms:
  • PlayStation 4 (Sep 13, 2019)
  • Xbox One (Sep 13, 2019)
  • PC (Sep 13, 2019)
Trailer:
Developer: Gearbox Software

Review Aggregator:

OpenCritic - 85 average - 92% recommended

Critic Reviews

Destructoid - 9 / 10
Borderlands 3 takes most of the good bits of Borderlands 2 and either rolls with them or improves upon them. It didn't need to reinvent the wheel either, as Gearbox pretty much had the formula figured out the second time around.

Forbes - 9 / 10
Borderlands 3 was worth the wait and will be a fixture in this genre for years to come. And I think few fans of the last two will be disappointed when they get their hands on it at last.

Game Informer - 8 / 10
An old formula executed well, Borderlands 3 rarely takes chances or strays from expectation

GameSpot - 8 / 10
Borderlands 3 fumbles with its bosses, but the game ultimately continues its predecessors' tradition of fun, mayhem-filled looting and shooting.

Gamersky - Chinese - 9 / 10
Borderlands 3 is the best game Gearbox has ever made. The weapons are interesting and goofy, the battles are intense and tricky, and the multiple open-worlds are beautiful and full of challenging missions. For Chinese gamers, it might be the most immersive 3A game in recent years because of the wonderful Chinese voice acting.

Geek Culture - 9 / 10
All the best stuff, with a tiny mix of bad, Borderlands 3 is here to blow your mind.

Hobby Consolas - Spanish - 94 / 100
Gearbox has taken the Borderlands formula and improved it to achieve the definitive "looter shooter". Bigger, better, longer and funnier; Borderlands 3 is legendary loot.

IGN - 9 / 10
Borderlands 3 sticks to its guns and outdoes itself with an amazing arsenal of weapons, humor, and missions.

IGN Spain - Spanish - 9 / 10
Borderlands 3 does not include any major revolution, something we celebrate taking into account the shameless essence of the Gearbox franchise. So many years of waiting have been worth it to return to the office of Vault Hunters.

PC Gamer - 63 / 100
An endless font of bad jokes and cool guns in the series' most vapid story yet, Borderlands 3 skates by on watching numbers fly and goons explode.

Polygon - Unscored
Borderlands 3, if it works well at launch, is a competent game that feels like a passable continuation of the franchise instead of an evolution. It’s the same general idea with new vault hunters, but with little of the joy and danger that I fell in love with in earlier entries.

Shacknews - 9 / 10
The Borderlands formula might be a bit dated with its raunchy jokes and cheesy dialogue, but that doesn’t change that it is a formula that keeps reeling players back in again and again. Despite the fact that I’ve already logged over 40 hours in the game, I still can't help but feel the want to dive back in with a new character just to experience it all again.

USgamer - 4 / 5 stars
Despite the formula growing a bit stale, Gearbox has expanded upon it in the right way, resulting in a great Borderlands experience.

آخرین ویرایش:
واقعا چطوری میتونه یه احمقی به خاطر چنین مسائلی اینطوری کنه؟ صفر یعنی هیچ. یعنی طرف چند سال بازیو ساخته و داده بیرون و در نهایت امتیازی بهش دادن که انگار اصا بازی وجود نداره. چون اگه بازی ساخته نمیشد هم صفر بود امتیازش:D
واقعا درک نمیکنم که چجوری یه گیمر میتونه کل بازیو ول کنه و بچسبه به شوخی های فلانی. ینی طرف گیم پلی و لذت بازیو میذاره کنار چون شوخی های طرف فلان بوده؟
من خودم تا ۸:۳۰ صبح بیداد بودم تا بازی انلاک شه و بازی کنم. واقعا پشمام ریخت و لذت بردم از بازی.
ولی نکته خوبش اینه که من تا قبل از این فک میکردم ما ایرانیا بعضی هامون عقده ای هستن و فرهنگمون پایینه و اینجور رفتارا رو داریم. الان که یوزر اسکور و منطق هاشونو دیدم، متوجه شدم که کلا جهان مریضه و ربطی به ایران نداره:D

هرکی بازیو نگرفته سریع تهیش کنه که با یه شاهکار طرفه.
این که جهان مریض هست شکی نیست ولی شما کلا چیزی به اسم بیزینس و موفقیت تجاری رو نادیده گرفتین :Dاین چیزا بی شک توی بیزنس که این صنعت هم یک بیزینس بزرگ هست اهمیت خودشون رو پیدا میکنه.

این که جهان مریض هست شکی نیست ولی شما کلا چیزی به اسم بیزینس و موفقیت تجاری رو نادیده گرفتین :Dاین چیزا بی شک توی بیزنس که این صنعت هم یک بیزینس بزرگ هست اهمیت خودشون رو پیدا میکنه.
من عامل موفقیت یک بیزینس رو توی کیفیت محصول میبینم. وظیفه ی یه گیمر هم بازی کردن و لذت بردن از بازیه خوب هست به نظرم. مسائل حاشیه ای نباید اثر داسته باشه روی نظر. الان یکی از یوزر اسکور هایی که صفر داده بود اومده نوشته که صفر میدم چون شرکت سارنده فقط برای منتقدای پیسی کپی بازیو روی پیسی فرستاده :دی
من این منطق رو قبول ندارم. مث اینه که یه خواننده ی خوش صدا رو به خاطر قیافه داغونش بکوبیم:دی
اگه اینجوری باشه باریا چند قطبی میشن واقعا. دیگه معیاری برای تشخیص بازی خوب از بد نمیمونه. وقتی یه بازی با متای ۸۵ اینجکری کوبیده بشه توسط یه عده خوب چی به سر بازی میاد؟ این امتیازا بدا چیه؟ برا مسائل حاشیه ای. با نظر من اصا درست نیس چنین رفتاری با بازیهای موفق.

من عامل موفقیت یک بیزینس رو توی کیفیت محصول میبینم. وظیفه ی یه گیمر هم بازی کردن و لذت بردن از بازیه خوب هست به نظرم. مسائل حاشیه ای نباید اثر داسته باشه روی نظر. الان یکی از یوزر اسکور هایی که صفر داده بود اومده نوشته که صفر میدم چون شرکت سارنده فقط برای منتقدای پیسی کپی بازیو روی پیسی فرستاده :D
من این منطق رو قبول ندارم. مث اینه که یه خواننده ی خوش صدا رو به خاطر قیافه داغونش بکوبیم:D
اگه اینجوری باشه باریا چند قطبی میشن واقعا. دیگه معیاری برای تشخیص بازی خوب از بد نمیمونه. وقتی یه بازی با متای ۸۵ اینجکری کوبیده بشه توسط یه عده خوب چی به سر بازی میاد؟ این امتیازا بدا چیه؟ برا مسائل حاشیه ای. با نظر من اصا درست نیس چنین رفتاری با بازیهای موفق.
ببینین بیزینس یه علمه و نظر شخصی من و شما تایین نمیکنه چیزی رو. چیزی که شما میگین از نظر احساسی درسته اما تو بیزینس نه و هیچ وقت الزاما کیفیت تایین کننده نیست این که شما بگین حاشیه نباید اثر بزاره خوب واقیعت اینه که تو بیزینس تاثیر میزاره و خوب چیکار میشه کرد واقعا ؟ :D من و شما که نیمتونیم تغییر بدیمش و البته بگم مثال شما اینجا درست نیست ولی کاملا حرف شما رو درک میکنم. دیگه حالا هر کسی هر چرتی که بنویسه که قبول نمیکنیم و حرف شما درسته ولی واقعیت اینه که همین الان بازیا چند قطبی شده متاسفانه منم خودم شخصا با خود بازی نه مشکلی دارم نه هیچی فعلا هم نمیخوام رو epic store بگیرمش و میخوام روی ps4 خریداری بکنمش اما دیگه این حاشیه ها تو دنیای امروزی خیلی دردسر ساز هست و تقصیر من و شما هم نیست واقعا :D

• Like
Reactions: The Pale King
من که این نسل به قدری بازی شاهکار و خلاقانه کم دیدم که کاملا ناامید شدم همه ی بازی ها سعی می کنن از فرمول اپن ورد و طولانی کردن گیم پلی استفاده کنن تا فروش خوبی داشته باشن جالب تر اینکه که اکثر منتقدا هم این شکلی شدن و دنبال همچین چیزی هم هستن اصلا ip های جدید و خلاقانه و شاهکارهای نسل قبل به هیچ وجه با این نسل قابل مقایسه نیست حتی به گرد پاشم نمی رسه. 1مشت بازی های شبیه هم شدن اثر این نسل

• Like
Reactions: AVerg
از کی تا حالا به خاطر حواشی مالک استدیو و احمق بازی ناشر باید زحمت یـ تیم سزاوار نمره صفر باشه ؟ من به این حرکت میگم عقده بازی یـ سری گیمر بیکار :)
ظاهرا جدا از حواشی که داره، بازی واقعا از نظر فنی هم مشکل داره و حتی توی کارت های رده بالا هم وضعیتش اسفناکه. ظاهرا حتی نسخه کامل رو هم برای سازنده ها نفرستادن واسه نقد و Work In Progress بوده (چند روز قبل از عرضه!)
جالبه که اپیک حتی فروم هم نداره که ملت بیان توش مشکلات رو بیان کنن و ملت دارن توی فروم های استیم شماره دوم دنبال کمک میگردن:))

پ.ن 1: البته اینا همه تقصیر استیمه:(
پ.ن 2: اون تیم رئیسشون فرد مریض و هموفوبی به اسم رندی پیچفورده که امکان نداره هر ماه خبر ساز نشه. اون تیم توسط این شخص هدایت و رهبری میشن و دستورات اون رو دنبال میکنن. شاید برات عجیب باشه، اما دقیقا همین یه نفر قشنگ گُه میزنه به کل تیم و کار یه مجموعه رو بی ارزش میکنه. نمونه های همچین موجوداتی توی صنعت کم نیستن و میتونی بری سرچ کنی و ببینی چطور سری های بزرگ به خاطر وجود منحوس همچین افرادی به گُه کشیده شدن. شاید مخالفت کنی با این حرفم، ولی این چیزیه که در حال حاضر هست.

ظاهرا جدا از حواشی که داره، بازی واقعا از نظر فنی هم مشکل داره و حتی توی کارت های رده بالا هم وضعیتش اسفناکه. ظاهرا حتی نسخه کامل رو هم برای سازنده ها نفرستادن واسه نقد و Work In Progress بوده (چند روز قبل از عرضه!)
جالبه که اپیک حتی فروم هم نداره که ملت بیان توش مشکلات رو بیان کنن و ملت دارن توی فروم های استیم شماره دوم دنبال کمک میگردن:))

پ.ن 1: البته اینا همه تقصیر استیمه:(
پ.ن 2: اون تیم رئیسشون فرد مریض و هموفوبی به اسم رندی پیچفورده که امکان نداره هر ماه خبر ساز نشه. اون تیم توسط این شخص هدایت و رهبری میشن و دستورات اون رو دنبال میکنن. شاید برات عجیب باشه، اما دقیقا همین یه نفر قشنگ گُه میزنه به کل تیم و کار یه مجموعه رو بی ارزش میکنه. نمونه های همچین موجوداتی توی صنعت کم نیستن و میتونی بری سرچ کنی و ببینی چطور سری های بزرگ به خاطر وجود منحوس همچین افرادی به گُه کشیده شدن. شاید مخالفت کنی با این حرفم، ولی این چیزیه که در حال حاضر هست.
تهش به من بگو الان اینا ربطش به 0 دادن به بازی چیه ؟ من بهش میگم از سر دشمنی که با اپیک برداشتن اگه فلان بازی فلان جا نمراتش نابود میشه به خاطر اینه که که خود بازی مشکل داره مثل F76 و انتم ولی مسائل حاشیه ای ؟ شما مگه نمیگی استیم خوب اپیک بد ؟ خوب یـ کار کن با نخریدن بازی به نشونه اعترض نشون بده چرا دلت میخواد بازی رو روی استیم تجربه کنی اینی که طرف بازی رو نخریده فقط از شدت عقده ای که از اپیک گرفته میاد صفر میده به هیچ وجه قابل قبول نیست ! در مورد رندی هم باز همین جور زحمت کل یـ تیم رو به خاطر یـ فرد غیر نرمال باید زیر سؤال ببریم ؟ بازم میگم اگه اعتراضی هست مثل بچه آدم بیان بگن بازی رو نمیخرم اینی که الان میان اینجوری خودشون رو بروز میدن معملومه فشار داره میاد از چند جا من همیشه گفتم و میگم review bomb کردن این دست مسائل حاشیه ای اند عقده ای بود افراد رو میرسونه به هر حال میگم امیدوارم با اینگونه بچه بازی دراوردن همه چیز درست بشه ....

تهش به من بگو الان اینا ربطش به 0 دادن به بازی چیه ؟ من بهش میگم از سر دشمنی که با اپیک برداشتن اگه فلان بازی فلان جا نمراتش نابود میشه به خاطر اینه که که خود بازی مشکل داره مثل F76 و انتم ولی مسائل حاشیه ای ؟ شما مگه نمیگی استیم خوب اپیک بد ؟ خوب یـ کار کن با نخریدن بازی به نشونه اعترض نشون بده چرا دلت میخواد بازی رو روی استیم تجربه کنی اینی که طرف بازی رو نخریده فقط از شدت عقده ای که از اپیک گرفته میاد صفر میده به هیچ وجه قابل قبول نیست ! در مورد رندی هم باز همین جور زحمت کل یـ تیم رو به خاطر یـ فرد غیر نرمال باید زیر سؤال ببریم ؟ بازم میگم اگه اعتراضی هست مثل بچه آدم بیان بگن بازی رو نمیخرم اینی که الان میان اینجوری خودشون رو بروز میدن معملومه فشار داره میاد از چند جا من همیشه گفتم و میگم review bomb کردن این دست مسائل حاشیه ای اند عقده ای بود افراد رو میرسونه به هر حال میگم امیدوارم با اینگونه بچه بازی دراوردن همه چیز درست بشه ....
خوبه میدونی ربطی ندارن و بازم میپرسی:D عجیبه که با دونستن این موضوع، بازم برات یوزر اسکو و متا هنوز مهمه:D
در مورد پیچفورد، بازم میگم. کل زحمت تیم به خاطر یه فرد غیر نرمال زیر سوال میره. چون ملت همیشه نماینده رو در نظر میگیرن و براشون زیر مجموعه مهم نیست. چه دوست داشته باشی و چه نداشتی باشی و این حقیقت تلخیه که در این جهان داره اتفاق میوفته و تنها به صنعت بازی خاتمه پیدا نمیکنه.
در مورد اعتراض کردن گفتی؛ چندتا از اعتراضاتی که ملت به سیاست های اپیک و 2K کردن، به نتیجه رسیده؟:-/ پس میبینی که حتی وقتی مثل آدم هم اعتراضی میشه، در مقابل نه تنها جوابی نمیگیری، که اون سیاست ها بدتر هم میشن و ملت به شیوه دیگه ای بروز میدن.
در مورد پیچفورد هم اینم اضافه کنم که سر همین انحصاری شدن بازیش خیلی به ملت توی توییتر توهین و بددهنی کرد. وقتی رئیس یه استودیو معروف و قدیمی شعورش اندازه بچه 2 ساله نیست، قاعدتا نباید از ملت انتظار داشتی باشی مقابله به مثل نکنن.

اقا باری فوققققققق العادس.
اول بازی claptrap مادو برد سمت یه کمپ. گفت بیا با مخفی اری نردیک کمپ بشیم تا کسی نبینه مارو. بعد خودش زد یه دینامیت دو ترکوند نردیک کمپ. شخصیت اول بازی به claptrap گفت مگه قراد نبود با مخفی کاری بریم؟ اونم جواب داد خیالت راحت ، صداب انفجار تو این شهر یه امر عادیه:)) :)) :))
فریم رو پی اس ۴ واقعا خوب و ثابته. افت فریم ندیدم. گرافیک عالی. گیم پلی عالی. دیالوگا بیییی نظیر. واقعا بازی بی نظیری ساختن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or