امتیازات Battlefield Hardline

FLAWL3SS

کاربر سایت

Battlefield Hardline

86053818423419348651.jpg

GamingAge - 9/10
GamesBeat - 8.6/10
HobbyConsole - 8.5/10
GameTrailers - 8/10
IGN - 8/10
Power Unlimited - 8/10
LaPS4 - 8/10
GameTrend - 8/10
Digital Chumps - 8/10
Xbox Achievements - 8/10
Canadian Online Gamer - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Sixthaxis - 8/10
Daily Star - 8/10
PSX Extreme - 7.7/10
CheatCC - 7.6/10
JeuxActu - 7.5/10
3D Juegos - 7.5/10
Playstation Lifestyle - 7.5/10
EGM - 7.5/10
GameBlog.fr - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Attack Of the Fanboy - 7/10
Playstation Universe - 7/10
GameSpot - 7/10
USGamer - 7/10
Everyeye.it - 7/10
GamesRadar+ - 7/10
Destructoid - 6/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10

13203358746930134536.jpg

آخرین ویرایش:
اقا من خودمم افلاین کم بازی میکنم ولی من گفتم ملت ! تو همین ملت دیگه خیلی حرفه اگه بگی حتی یک چهارم دارن اوریج بازی میکنن ! همه هم قادر نیستن انلاین بزنن!
ملتم این بازی رو واسه ی انلاین میگیرن بشتر.البته منکر این نیستم که هستن افرادی که این بازی رو برای افلاین و سینگل هم بگیرن مخصوصا توی ایران ولی به نظر من یه نفر اصلا منطقی نیست! حیف پوله افلاین این بازی... نمیشه گفت شاهکار کرده هاردلاین نمیشه هم گفت گند زده.یه بازی خوب در حد اسم بتلفیلد هست.روی افلاینش هم هنوز توضیحی نمیدم چون خودم بازی نکردم.ولی روی نسل 7 بازی کردن و نظر دادن راجع به این بازی اشتباهه...

من بازی ر گرفتم آنلاین و آفلاینش هم بازی کردم :
اول سینگل: فاجعه بد بود به نظر من و بزرگترین ضعف بازی هست البته اگه من بخوام یه بتل ر نقد کنم اصلا سینگلش ر حساب نمیکنم ولی خوب منتقد ها قطعا خیلی گیر میدن میتونم بگم بدترین سینگل fps م بود
مالتی:۱-باید این ر بگم که برا خلاف خیلی از بتل های دیگه من تو مالتی bfhکوچکترین باگی ندیدم این خودش عالی هست
۲- بازی از نظر اینفنتری نسبت به نسخه ی ۴ خیلی خیلی بهتر شده البته برای کسایی که نسخه ی ۴ و bfh اولین بتل هاشون هست کاملا نظر برعکس من ر دارن باید بگم بازی شبیه به bfbc2 شده (تا حدودی) مثلا اسنایپش که کپی اون هست
در آخر باید بگم اگه نسخه ی ۴ اولین نسخه ی بتل هست که بازی کردید به هیچ وجه سمت هارلاین نیایین قطعا خاطره ی بدی هست براتون ولی اگه از فن ها قدیمی تر هستید به احتمال زیاد از بازی خوشتون بیاد و در کل بازی بین bf4 و bfbc2 و bf3 هست با داستان جدید

من رو ps3 دارم بازی میکنم و واقعا داستان جذابی نداره بازی :دی رسما cod advance warfare خیلی از این سر تر هست :|
رسما تفاوت این با battlefield 4 یکم تو داستانه و گر نه پیشرفتی نمیبینم ...

- - -ویرایش - - -

لول :| هه هه هه هه :| باو دمت گرم مردم از خنده :|:| شما چند چندی با خودت ؟!
ملت تو بگو تعدادی که انلاین بازی میکنن بیش تره یا افلاین ؟؟؟ نصف بیش تر سینگل بازی میکنن و تو بتل 4 هم واقعا داستانش سر و ته داشت و ادم کیف میکرد ! تو این معلوم نیس چه جوری اصلا اولش این قدر مسخره شروع میشه :|

شما گویا حالت خوش نیست!بتل 3 و 4 به خاطر سینگل موفق شدن یا انلاین؟هروقت فهمیدی انلاین بتل چیه بعد بیا پیش من از سینگلش بگو

EA با مجبور کردن به ساخت سکوئل های چرت و مزخرف Army of Two و Battlefield و ... زد Visceral Games رو خراب کرد. جالبه بین Dead Space هم Dante's Inferno و Godfather II رو ساختن ولی باز هم از بازی معمولی چیز بیشتری نشدن. تا کی می خواد اینا رو ول کنه کی می دونه
من این همه کامنت حرص و جوش و حرف راجع به گذشته و سینگل و داستان و نمیفهمم واقعا! یه روندیه که طی شده خوشبختانه بازی قوی هم داریم هیچوقت هم نباید انتظار داشته باشین تمام استدیو ها همیشه بهترین باشن! چون نشدنیه ! همه استودیو ها نمیتونن به هر دلیلی موقع عرضه بازی بگن خب فلان قسمت مشکل داره با تاخیر عرضه کنیم خواستن همچین چیزی هم فایده ای داره به نظر شما؟ انقدر از قدرت والای نسل ۸ صحبت میشه الان همه دیدیم چی داشته! اینجور وقتاس که استودیو خوب و بد مشخص میشن هیچ استودیویی هم ناتی داگ یا راک استار نمیشه با این اعتراض ها فقط خودمون و خسته می کنیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or