امتیازات Battlefield Hardline

FLAWL3SS

کاربر سایت

Battlefield Hardline

86053818423419348651.jpg

GamingAge - 9/10
GamesBeat - 8.6/10
HobbyConsole - 8.5/10
GameTrailers - 8/10
IGN - 8/10
Power Unlimited - 8/10
LaPS4 - 8/10
GameTrend - 8/10
Digital Chumps - 8/10
Xbox Achievements - 8/10
Canadian Online Gamer - 8/10
HardCore Gamer - 8/10
Sixthaxis - 8/10
Daily Star - 8/10
PSX Extreme - 7.7/10
CheatCC - 7.6/10
JeuxActu - 7.5/10
3D Juegos - 7.5/10
Playstation Lifestyle - 7.5/10
EGM - 7.5/10
GameBlog.fr - 7/10
Polygon - 7/10
Eurogamer Italy - 7/10
Attack Of the Fanboy - 7/10
Playstation Universe - 7/10
GameSpot - 7/10
USGamer - 7/10
Everyeye.it - 7/10
GamesRadar+ - 7/10
Destructoid - 6/10
Giant Bomb - 6/10
ShackNews - 6/10

13203358746930134536.jpg

آخرین ویرایش:
پس چرا متا اینقدر بد عمل کرده
تریلرها که نوید یه چیز درست حسابی بود
IGN هم که نمره اش خوب بود
بهرحال من باز منتظر کرکم تا خودم بازی نکنم نمیشه گفت

به نظر من همین متا از سرشم زیاده !! single واقعا مزخرفی داره.گرافیکش هم اصلا چیز چشمگیری نیست کیفیت بافت ها بعضی جا ها رسما داغونه محیط های خالی و اضافه کردن مخفی کاری :|.

دوستانی که میگن داستان بازی کی مهم بوده که الان باید باشه.

خوب اگه مهم نیست مگه مجبورن بخش داستانی هم بسازن؟ همون اول کاری بازی آنلاین بدن بیرون. فوقش عملکرد نمراتش میخواد در همین حد بشه دیگه.

وقتی بخش تک نفره هم ساختن یعنی باید یه احترامی به مخاطبین این بخش هم بزارن و یه چیز سرگرم کننده درست کنن.

من رو ps3 دارم بازی میکنم و واقعا داستان جذابی نداره بازی :دی رسما cod advance warfare خیلی از این سر تر هست :|
رسما تفاوت این با battlefield 4 یکم تو داستانه و گر نه پیشرفتی نمیبینم ...

- - -ویرایش - - -

داستان بتل کی مهم بوده که الان باشه؟مهم اینه مولتیش بازم سرگرم کنندس حالا سینگلش هرچی میخواد باشه لول

لول :| هه هه هه هه :| باو دمت گرم مردم از خنده :|:| شما چند چندی با خودت ؟!
ملت تو بگو تعدادی که انلاین بازی میکنن بیش تره یا افلاین ؟؟؟ نصف بیش تر سینگل بازی میکنن و تو بتل 4 هم واقعا داستانش سر و ته داشت و ادم کیف میکرد ! تو این معلوم نیس چه جوری اصلا اولش این قدر مسخره شروع میشه :|

EA با مجبور کردن به ساخت سکوئل های چرت و مزخرف Army of Two و Battlefield و ... زد Visceral Games رو خراب کرد. جالبه بین Dead Space هم Dante's Inferno و Godfather II رو ساختن ولی باز هم از بازی معمولی چیز بیشتری نشدن. تا کی می خواد اینا رو ول کنه کی می دونه

ملت تو بگو تعدادی که انلاین بازی میکنن بیش تره یا افلاین ؟؟؟ نصف بیش تر سینگل بازی میکنن و تو بتل 4 هم واقعا داستانش سر و ته داشت و ادم کیف میکرد ! تو این معلوم نیس چه جوری اصلا اولش این قدر مسخره شروع میشه :|

داداش من من هیچ وقت بتلفیلد رو واسه ی افلاین بازی نمیکنم هیچ کس دیگه هم فکر نمیکنم حاضر باشه واسه ی یه سینگل نرمال بتل پول گیم اوریج بده.این بازی اصلش روی انلاین بنا شده.شمت میتونی بتل فیلد های قدیمی مثل شماره ی 2 رو بازی کنی اصلا سینگل پلیر داستانی نداشت!
البته قرار بود که این بازی سینگلش هم بهتر شده باشه ولی نمیشه ازش توقع بازی مثل CALL OF DUTY رو داشت که توی سینگل حرف نداره! در مورد بتل 4 فوقالعاده سینگل معمولی داشت یجورایی خستخ کننده بود اصلا...شما سینگل پلیر خوب میخوای برو Metro REDUX رو بازی کن.این بازی کلا قضیش فرق داره.
EA با مجبور کردن به ساخت سکوئل های چرت و مزخرف Army of Two و Battlefield و ... زد Visceral Games رو خراب کرد. جالبه بین Dead Space هم Dante's Inferno و Godfather II رو ساختن ولی باز هم از بازی معمولی چیز بیشتری نشدن. تا کی می خواد اینا رو ول کنه کی می دونه

شرمنده بابت اسپم و اف تاپیک.
دوست عزیز Dead Space مخصوصا شماره ی اولش بازی فوقالعاده خوبی بود.شاهکار بود زمان خودش.2 هم خوب بود توی 3 خراب کردن یکم.ویسکرال تیم ضعیفی نیست و توی هاردلاین هم اصلا و ابدا خراب نکرده.

- - -ویرایش - - -

نصف بیش تر سینگل بازی میکنن و تو بتل 4 هم واقعا داستانش سر و ته داشت و ادم کیف میکرد ! تو این معلوم نیس چه جوری اصلا اولش این قدر مسخره شروع میشه :|

شما احیانا یا داستان Battlefield 4 رو متوجه نشدی یا معنی واژه کیف نمی دونه چیه :d Battlefield حتی در بهترین Entry هاش هم از لحاظ Single Player حرفی برای گفتن نداشت و به شدت سطحی و احمقانه و خسته کننده بود و عکس العمل گیمر ها بین بالا آوردن (اونایی که بدشون میومد) و به خواب رفتن (اونایی که خوششون میومد) متغیر بود.

داداش من من هیچ وقت بتلفیلد رو واسه ی افلاین بازی نمیکنم هیچ کس دیگه هم فکر نمیکنم حاضر باشه واسه ی یه سینگل نرمال بتل پول گیم اوریج بده.این بازی اصلش روی انلاین بنا شده.شمت میتونی بتل فیلد های قدیمی مثل شماره ی 2 رو بازی کنی اصلا سینگل پلیر داستانی نداشت!
البته قرار بود که این بازی سینگلش هم بهتر شده باشه ولی نمیشه ازش توقع بازی مثل CALL OF DUTY رو داشت که توی سینگل حرف نداره! در مورد بتل 4 فوقالعاده سینگل معمولی داشت یجورایی خستخ کننده بود اصلا...شما سینگل پلیر خوب میخوای برو Metro REDUX رو بازی کن.این بازی کلا قضیش فرق داره.

شرمنده بابت اسپم و اف تاپیک.
دوست عزیز Dead Space مخصوصا شماره ی اولش بازی فوقالعاده خوبی بود.شاهکار بود زمان خودش.2 هم خوب بود توی 3 خراب کردن یکم.ویسکرال تیم ضعیفی نیست و توی هاردلاین هم اصلا و ابدا خراب نکرده.

اقا من خودمم افلاین کم بازی میکنم ولی من گفتم ملت ! تو همین ملت دیگه خیلی حرفه اگه بگی حتی یک چهارم دارن اوریج بازی میکنن ! همه هم قادر نیستن انلاین بزنن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or