وضعیت سایت خیلی جالبه ! یه گروه بین Forbidden west و sifu و gt7 و elden ring موندن کدومشون بازی کنن یه سری تفریحشون شده امتیازا Babylon's Fall![]()
خوشم میاد سریع همه چیو تبدیل به کنسول وار میکنیدالان دقیقا چی مساویهامسال سونی 2 بازی کاملا انحصاری گولاخ تا اینجا داده بیرون با یک انحصاری کنسولی با متای سبز، ولی مایکرو تا اینجا تنها بازی انحصاریش کراس فایر بوده
این بازی مولتی پلتفرمه برخلاف کراس فایر که انحصاری کامل کنسول های ایکس باکسه
Nice try
@.Amirone انحصاری زمانی بودنشو که همه میدونن، دارم الانو میگم که جفتشون انحصاری کنسولین، من چیزیو به هم ربط ندادم جویه که تو تاپیک راه افتاده و همه این دوتارو با هم مقایسه میکنن و من فقط خود بازیا رو با هم مقایسه کردم نه عملکرد شرکتا رو با هم، اومدی سریع جبهه گرفتی که مایکروسافت بازی ندارهبازی سپتامبر برای ایکس باکس معرفی می شه، دو موضوع کاملا بی ربط رو به هم ربط دادی منم روشنت کردم که بازی مولتی پلتفرمه اینم منبععینک واقع بینی!
بازی سپتامبر برای ایکس باکسو بقیه هم معرفی می شه، دو موضوع کاملا بی ربط رو به هم ربط دادی منم روشنت کردم که بازی مولتی پلتفرمه اینم منبعخوشم میاد سریع همه چیو تبدیل به کنسول وار میکنیدالان من حرفی از این زدم که کی انحصاری بیشتر و بهتری داشته امسال؟ فقط پستم سر این دوتا بازی بود که جفتشون شرایط مساویی دارن.
بعد الان بازیی که واسه پی سی بیاد مولتی پلتفورم محسوب میشه و دیگه انحصاری محسوب نمیشه؟ با این حساب پس باید GoW، H:ZD، Days Gone، آنچارتد و ... ـو از لیست انحصاریا خارج کنید دیگهخداوکیلی اون عینکی که باهاش همه چیو VS میبینید دو دقیقه بزارید کنار شاید بشه آدم چهار تا پست بزاره اینجا
![]()
آف تاپیک نشه، باز وضع نقدای پلیرا بهتره از متا:
View attachment 247597
اینکه مثل همیشه می زنی به کوچه علی چپ عادی شده برامون ولی پیوندی که داری می دی ایندفعه هیچ ارتباطی به موضوعی که خودتون هم ازش اطلاع نداشتید ندارهکلا چیزی که من فهمیدم، انحصاری زمانی یک معنای شناور داره
مثلا برای دث لوپ، جیم رایان یه چیزی تو خشت خام دیده بود و در نتیجه نمرات بازی در کنار لوگوی پلی استیشن اینور اونور گذاشته میشد، یا در مورد Sifu سونی در ساخت بازی نقش اساسی داشته. ولی در مورد Babylon's Fall، اصلا بازی انحصاری نیست که آقامولتی پلتفرمه کلا.
خب می دونستیم دث لوپ هم سال آینده برا اکس باکس عرضه میشه. چطور اونجا همچنان انحصاری حساب میشد؟ عینک واقع بینی رو تازه خریدین؟اینکه مثل همیشه می زنی به کوچه علی چپ عادی شده برامون ولی پیوندی که داری می دی ایندفعه هیچ ارتباطی به موضوعی که خودتون هم ازش اطلاع نداشتید ندارهبه هر حال از فعالیت مفیدی که توی این تاپیک داشتی و داری لذت می بریم
نمی خواستم "کاسه کوزه"
رو بهم بریزم خیلی فان بود، با قدرت ادامه بده
![]()