امتیازات Babylon's Fall

:D :>
اسکرین شات از پست خودت در مورد باکیفیت بودن و یکی از مورد انتظارترین ها در سال 2022 بدم؟ :))
من گفتم جزو مورد انتظارترین بازی های ۲۰۲۲ هست واسم؟ کو؟:-/

به جاش من واسه Babylon's Fall از هم قطاری هات اسکرینشات دارم، دوست داشتی میگذارم:دی

من گفتم جزو مورد انتظارترین بازی های ۲۰۲۲ هست واسم؟ کو؟:-/

به جاش من واسه Babylon's Fall از هم قطاری هات اسکرینشات دارم، دوست داشتی میگذارم:D
IMG_20220305_000207_816.jpg
از بقیه هم هست کلی ولی خب این بازی اصلا برای شما اهمیت نداشت. توسط "مایکروسافت"
IMG_20220305_000420_230.jpg
باکیفیت​

View attachment 247443
از بقیه هم هست کلی ولی خب این بازی اصلا برای شما اهمیت نداشت. توسط "مایکروسافت"​
متاسفانه ادعای شما اشتباه بود و جایی خونده نمیشه که این "جزو مورد انتظارترین بازیها" برای من بوده:D اینجا اطلاعات بازی رو ترجمه کردم و گذاشتم در کنار ۷-۸ بازی دیگه.

ولی به عنوان مثال این پست مال تاپیک موردانتظارترین بازیهای ۲۰۱۹ بود:

Screenshot_20220304-220212_Samsung Internet.jpg

این دقیقا میشه اون چیزی که شما ادعا کردی، نه پست من:D

متاسفانه ادعای شما اشتباه بود و جایی خونده نمیشه که این "جزو مورد انتظارترین بازیها" برای من بوده:D اینجا اطلاعات بازی رو ترجمه کردم و گذاشتم در کنار ۷-۸ بازی دیگه.

ولی به عنوان مثال این پست مال تاپیک موردانتظارترین بازیهای ۲۰۱۹ بود:

View attachment 247446

این دقیقا میشه اون چیزی که شما ادعا کردی، نه پست من:D
در ابتدا بحث سر این بود که 70 درصد سونی فن‌ها از وجود این بازی خبر نداشتن و شما گفتی که راجب کراسفایر هم وضع به این شکله که قابل خلاف واقع هست. از پست 2019؟ریلی؟ طبق نمایش‌های اون موقع کلا این بازی یک چیز متفاوت بود. به حدی راجب کراسفایر حرف زده شده بود که حتی به گوش ما هم آشنا شده بود تا حدی.

آخرین ویرایش:
در ابتدا بحث سر این بود که 70 درصد سونی فن‌ها از وجود این بازی خبر نداشتن و شما گفتی که راجب کراسفایر هم وضع به این شکله که قابل خلاف واقع هست. از پست 2019؟ریلی؟ طبق نمایش‌های اون موقع کلا این بازی یک چیز متفاوت بود. به حدی راجب کراسفایر حرف زده شده بود که حتی به گوش ما هم آشنا شده بود تا حدی.

چطوری شد ؟! مگر شما نگفتین یک هفته پیش تازه متوجه شدین بازی وجود داره :| بعد چطوری میدونین 2019 کلا بازی یک چیزه متفاوت بوده :| ؟!
1646427373925.png
:|

در ابتدا بحث سر این بود که 70 درصد سونی فن‌ها از وجود این بازی خبر نداشتن و شما گفتی که راجب کراسفایر هم وضع به این شکله که قابل خلاف واقع هست. از پست 2019؟ریلی؟ طبق نمایش‌های اون موقع کلا این بازی یک چیز متفاوت بود
منم اون اوایل خیلی براش هایپ بودم
ولی نمایش بازی در e3 پارسال واقعا بد بود و اکثرا بازیو از لیست مورد انتظارشون خارج کردن.
++نکتش اینه این بازی نمایش داشت،حداقل معلوم بود با چه عنوانی طرف هستیم
Crossfire هیچی نداشت،یه تریلر مسخره از بخش داستانی اونم برای ۲ سال پیش
تا یکماه قبل عرضه بازی هیچی ازش معلوم نبود

• Like
Reactions: last of amir
چطوری شد ؟! مگر شما نگفتین یک هفته پیش تازه متوجه شدین بازی وجود داره :| بعد چطوری میدونین 2019 کلا بازی یک چیزه متفاوت بوده :| ؟!
View attachment 247449
:|
دوست عزیز اینکه یه هفته قبل متوجه شدم بازی وجود داره دلیل نمیشه نرفته باشم راجب بازی و چیزی که قبلا بوده و نمایش‌های اولیش تحقیق کرده باشم. شما یک پست فقط از من پیدا کن که قبل این تاپیک من اسم این بازی رو آورده باشم یا حتی بهش اشاره کرده باشم

در ابتدا بحث سر این بود که 70 درصد سونی فن‌ها از وجود این بازی خبر نداشتن و شما گفتی که راجب کراسفایر هم وضع به این شکله که قابل خلاف واقع هست.
دقیقا اشتباه شما همینجاست چون درباره کراسفایر هم به این شکل بود و موردانتظار کسی نبود (اطلاعات از بازی گذاشتن به معنی موردانتظار بودن نیست).
از پست 2019؟ریلی؟ طبق نمایش‌های اون موقع کلا این بازی یک چیز متفاوت بود
والا شما که گفتی تازه یک هفته پیش متوجه شدی:-/ :))
جالبه بدونی اولین تریلر کراسفایر هم همین شرایط رو داشت و کلا متفاوت بود (هرچند بازم جزو موردانتظارترین بازیها نبود).

پ.ن: نیاز نیست انقدر دفاع کنی و واکنش نشون بدی. ایشالا یاد بگیرید چیزی که عوض داره گله نداره:دی

دوست عزیز اینکه یه هفته قبل متوجه شدم بازی وجود داره دلیل نمیشه نرفته باشم راجب بازی و چیزی که قبلا بوده و نمایش‌های اولیش تحقیق کرده باشم. شما یک پست فقط از من پیدا کن که قبل این تاپیک من اسم این بازی رو آورده باشم یا حتی بهش اشاره کرده باشم

خوب پس یعنی میدونستین این بازی وجود داشته اونقدرم بی در و پکیر نبوده ! حتی راجب بازی هم تحقیق کردین ! ولی اصلا این چیزا مهم نیست در کل خواستم بگم کل کل و این داستانا اوکیه همیشه هست کلا گیم و اینا به کل کل و این چیزاشم هست ، ولی به نظرم حداقل دیگه خالی بندی و دروغ گفتن وارد قضیه نشه خیلی خوبه 🌹

دقیقا اشتباه شما همینجاست چون درباره کراسفایر هم به این شکل بود و موردانتظار کسی نبود (اطلاعات از بازی گذاشتن به معنی موردانتظار بودن نیست).
مسلما اطلاعات گذاشتن به معنی موردانتظار بودن نیست ولی گذاشتن جز لیست بازیای باکیفیت جز این قضیه هست و اینکه یه روز بیای بگی ناشر مایکروسافت و بعد انتشار نمرات بزنی زیرش. راجب 2019 هم توضیح دادم.

• Like
Reactions: Bellic
خوب پس یعنی میدونستین این بازی وجود داشته اونقدرم بی در و پکیر نبوده ! حتی راجب بازی هم تحقیق کردین ! ولی اصلا این چیزا مهم نیست در کل خواستم بگم کل کل و این داستانا اوکیه همیشه هست کلا گیم و اینا به کل کل و این چیزاشم هست ، ولی به نظرم حداقل دیگه خالی بندی و دروغ گفتن وارد قضیه نشه خیلی خوبه 🌹
:|بنده نوشتم تو این یک هفته رفتم راجب بازی تحقیق کردم و تریلر 2018 بازی رو همین امروز تماشا کردم و متوجه شدم بازی یک چیز متفاوتی بوده و بعد الان شد دروغ؟ بهتره تهمت زدن و تحلیل غلط از یک پست رو هم وارد قضیه نکنیم چون از انصاف خارجه

:|بنده نوشتم تو این یک هفته رفتم راجب بازی تحقیق کردم و تریلر 2018 بازی رو همین امروز تماشا کردم و متوجه شدم بازی یک چیز متفاوتی بوده و بعد الان شد دروغ؟ بهتره تهمت زدن و تحلیل غلط از یک پست رو هم وارد قضیه نکنیم چون از انصاف خارجه

حاجی من خدایی فکر نمی کنم تو دروغ میگی
ولی Babylon's Fall استثناءً بازی گمنامی نبود

پروژه مشترک PG و SquareEnix که انحصاری کنسولی پلی استیشن ـه همون اولش کلی سر رو چرخوند سمت خودش (مخصوصا این که همکاری قبلی شون به همین شکل منجر به Nier;Automata شده بود)
ولی خب بدبختانه (یا شایدم باید گفت خوشبختانه) بازی تو E3 2021 خیلی خوشگل وضعیت فاجعه شو به تصویر گذاشت
قبلشم یخورده ملت نگران بودن که چقدر جنریک ـه نمایشای اولیه ولی از همون جا هر کی منتظر بازی بود چراغ ها رو خاموش کرد در رو بست اومد بیرون :دی

سر همین احتمالا چیز زیادی نشنیدی

Crossfire X هم البته عملا همین بود :D
اونم از یه جایی به بعد همه چراغا رو خاموش کردن اومدن بیرون
با این فرق که این یکی رو این دفعه من هیچی ازش نشنیده بودم تا این که تاپیک نمرات و اینا زده شد (یا بهتره بگم یه چیــــــــزایی خیلی وقت پیش شنیده بودم ولی پاک یادم رفته بود :دی)

اینکه یه روز بیای بگی ناشر مایکروسافت و بعد انتشار نمرات بزنی زیرش.
مگه من منبع ویدئوگیمم که ناشر رو تعیین کنم؟:دی من ترجمه کردم از منبع، الانم اینکه ناشرش مایکروسافت نیست باز داخل سایت Xbox و خود بازی گذاشته. بهشون ایمیل بزنید بگید چرا اینکارو کردید:دی
--------------
نمره جدید:
God is a Geek: 3/10

POSITIVES
Combat is fast-paced

NEGATIVES
Looks awful
No variety in gameplay
Pushes microtransactions
Story is nonsensical

حاجی من خدایی فکر نمی کنم تو دروغ میگی
ولی Babylon's Fall استثناءً بازی گمنامی نبود

پروژه مشترک PG و SquareEnix که انحصاری کنسولی پلی استیشن ـه همون اولش کلی سر رو چرخوند سمت خودش (مخصوصا این که همکاری قبلی شون به همین شکل منجر به Nier;Automata شده بود)
ولی خب بدبختانه (یا شایدم باید گفت خوشبختانه) بازی تو E3 2021 خیلی خوشگل وضعیت فاجعه شو به تصویر گذاشت
قبلشم یخورده ملت نگران بودن که چقدر جنریک ـه نمایشای اولیه ولی از همون جا هر کی منتظر بازی بود چراغ ها رو خاموش کرد در رو بست اومد بیرون :D

سر همین احتمالا چیز زیادی نشنیدی

Crossfire X هم البته عملا همین بود :D
اونم از یه جایی به بعد همه چراغا رو خاموش کردن اومدن بیرون
با این فرق که این یکی رو این دفعه من هیچی ازش نشنیده بودم تا این که تاپیک نمرات و اینا زده شد (یا بهتره بگم یه چیــــــــزایی خیلی وقت پیش شنیده بودم ولی پاک یادم رفته بود :D)
اتفاقا امروز فکر کنم شما یا یکی دیگه از بچه‌ها گفته بود که زباله پرخرجی بوده و سرهمین هم کنجکاو شدم که برم ببینم چیه اصا و با نمایش اولیه بازی مواجه شدم. به هرحال زباله زبالست و اصلا قابل دفاع هم نیست ولی برای من خیلی جالب بود که این بازی انحصاری زمانی سونیه و خب من تو جمعهای سونی هستم و اصلا چیزی راجب این بازی نشنیدم ولی کراسفایری که رو پلتفرم سونی نمیاد رو قبل انتشار آشنا بودم باهاش که خب بی‌ارتباط با اسم رمدی هم نیست. البته دیدم نقد این بازی، دست یکی از دوستانم هم افتاده و داشت راجب بازی نظر می‌پرسید که سری هم زدم بهش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or