امتیازات Atomic Heart

پیش‌بینی شما از امتیازات Atomic Heart؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت

امتیازات Atomic Heart

atomic-heart.jpg

Release Date: February 21, 2023
Developer: Mundfish
Publisher: Focus Entertainment
Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Microsoft Windows

Metacritic: 71 (PS5 version)
Opencritic: 74

امبارگوی بازی رأس ساعت 16:30 روز دوشنبه یکم اسفند برداشته خواهد شد...

آخرین ویرایش:
عزیز. شما وقتی میبینی طرف نقد آلات ج.ن.س.ی می نوشته و بعد رفته hogwarts نقد کرده و بهش نمره ی ۱ داده این یعنی ما توهم داریم؟ یا مثلا نمره ۶ گیم اسپات؟
این شمایی که فک میکنی منتقدا همون منتقدای ۱۰ سال پیشن! الان شما برو شاهکار بساز ولی کاراکتر سیاه پوست توی بازیت نذار؛ اونوقت خودت با چشم خودت میبینی که طرف نمره کم کرده و توضیح داده که سازنده های بازی نژاد پرستن:D
دنیای غرب همینه که میبینی. دم از ازادی بیان میزنن اما کافیه توی یه زمینه هم عقیده باهاشون نباشی, اونوقت بایکوت میشی:D
قضیه ی این بازی هم همینه. بازی ابدااااااا در حد نمره های ۴ و ۵ و ۶ ای نیست که یه عده دادند. قطعا روسیه نساخته بود وضعش بهتر بود.
اتفاقا خندم گرفته بود توی بازی GOW 2 پر از سیاه پوست شده و خوب نمرات هم مشخصه دیگه
حالا اینکه چرا توی نورس این همه سیاه پوست باید باشه من نمی دونم اصلا مردم اون مناطق عین لامپ مهتابی سفیدن
حتما طبق این منطق انتظار داشتن توی روسیه هم سیاه پوست پیدا بشه که حالا نشده با نمرات قرمز به خدمتش می رسیم
نمرات 4 یا 5 برای بازی غیر پلیش شده و پر از باگ و گرافیک پایین و فیزیک افتضاحه بی داستانه یک بازی خیلی ابکی اما این بازی تا دلتون بخواد از این نمره ها گرفته

بدبختی اینجاست که متا حالت تلقینی گرفته به شخصه روی خودم دیگه نمرات تاثیری نداره اما تاثیرش روی اکثریت به شدت زیاده یعنی بازی بد باشه نمراتش عالی خیلی ها با تلقین خوششون میاد و بر عکس

اتفاقا خندم گرفته بود توی بازی GOW 2 پر از سیاه پوست شده و خوب نمرات هم مشخصه دیگه
حالا اینکه چرا توی نورس این همه سیاه پوست باید باشه من نمی دونم اصلا مردم اون مناطق عین لامپ مهتابی سفیدن
حتما طبق این منطق انتظار داشتن توی روسیه هم سیاه پوست پیدا بشه که حالا نشده با نمرات قرمز به خدمتش می رسیم
نمرات 4 یا 5 برای بازی غیر پلیش شده و پر از باگ و گرافیک پایین و فیزیک افتضاحه بی داستانه یک بازی خیلی ابکی اما این بازی تا دلتون بخواد از این نمره ها گرفته

بدبختی اینجاست که متا حالت تلقینی گرفته به شخصه روی خودم دیگه نمرات تاثیری نداره اما تاثیرش روی اکثریت به شدت زیاده یعنی بازی بد باشه نمراتش عالی خیلی ها با تلقین خوششون میاد و بر عکس
giant ها توی اساطیر نورس رنگ های مختلف داره اصلا ربطی به اون مسائل نداره ......

رفیق یعنی شما در دوران اساطیر نورس زندگی کردید و دیدید که همگی عین لامپ مهتابی سفید هستند؟منابع اصلی که چیز دیگری می گویند و سازنده هم از منابع اصلی الهام می گیرد.

رفیق یعنی شما در دوران اساطیر نورس زندگی کردید و دیدید که همگی عین لامپ مهتابی سفید هستند؟منابع اصلی که چیز دیگری می گویند و سازنده هم از منابع اصلی الهام می گیرد.
اساطیر اسکاندیناوی مال کجاست؟ سیاه پوستن؟
سفید ترین نژاد برای اروپا مخصوصا شمال اروپا هست

آخرین ویرایش:
من می گم سیاه پوست نه رنگی قشنگ شبیه سیاه پوست های افریقایی هستن
دقیقا، سیاه پوست های آفریقایی هیچ ربطی به پوست های رنگی داستانهای اساطیری ندارن که گذاشتنش اونجا. صرفا در جهت همسو شدن با ترندهای مزخرف اونوری این چیزا رو میتپونن تو بازی ها. متاسفانه بدترین و نچسب ترین شخصیت داستان هم همین بنده خدا بود:دی

بیخیال این چرندیات اینا با همین حرف هاشون عملا دارن بیشتر اختلاف بین سیاه و سفید نشون می دن در حالی که در سال 2023 اصلا تفاوت گذاشتن بین ادم ها توسط رنگ پوست فقط یا کار ادم احمقه یا سیاست مدارها

بریم سر وقت خبر مرتبط با بازی

Atomic Heart’s Steam Debut Beats Hogwarts Legacy In Steam Sales Charts​

بازی رکورد فروش هری پاتر زد و از اون طرف

Atomic Heart Ban Requested by Ukraine Deputy Minister of Digital Affairs​

اکراین گفته باید فروش این بازی توی این کشور ممنوع بشه
من نمی فهمم مگه بازی رو پوتین ساخته یا بازی سیاسی هست که گودرز به شقایق ربط می دن

بیخیال این چرندیات اینا با همین حرف هاشون عملا دارن بیشتر اختلاف بین سیاه و سفید نشون می دن در حالی که در سال 2023 اصلا تفاوت گذاشتن بین ادم ها توسط رنگ پوست فقط یا کار ادم احمقه یا سیاست مدارها

بریم سر وقت خبر مرتبط با بازی

Atomic Heart’s Steam Debut Beats Hogwarts Legacy In Steam Sales Charts​

بازی رکورد فروش هری پاتر زد و از اون طرف

Atomic Heart Ban Requested by Ukraine Deputy Minister of Digital Affairs​

اکراین گفته باید فروش این بازی توی این کشور ممنوع بشه
من نمی فهمم مگه بازی رو پوتین ساخته یا بازی سیاسی هست که گودرز به شقایق ربط می دن
فروش این بازی با جنگ اکراین رابطه مستقیم داره

پوتین بازی رو بساط کرده سر کوچشون هر ۱ نسخه از بازی که فروش میره تبدیل به یه جت جنگنده سوخو میشه ولی این سمت خوب ماجراست.

عامل اصلی جنگ کسانی هستیم که این بازی رو از گیم پس دانلود میکنیم.
هر دانلود باعث میشه ماکروسافت مستقیما دلار رو به حساب پوتین واریز کنه.
پوتین هم این پول رو خرج جنگ با اکراین و گسترش کومونیسم میکنه.
در نتیجه گیم پس باعث گسترش کومونیسم میشه و صحبتهای کارشناسهای بازیسنتر در مورد ماکروسافت و گسترش کومونیسم کاملا درست بوده

فروش این بازی با جنگ اکراین رابطه مستقیم داره

پوتین بازی رو بساط کرده سر کوچشون هر ۱ نسخه از بازی که فروش میره تبدیل به یه جت جنگنده سوخو میشه ولی این سمت خوب ماجراست.

عامل اصلی جنگ کسانی هستیم که این بازی رو از گیم پس دانلود میکنیم.
هر دانلود باعث میشه ماکروسافت مستقیما دلار رو به حساب پوتین واریز کنه.
پوتین هم این پول رو خرج جنگ با اکراین و گسترش کومونیسم میکنه.
در نتیجه گیم پس باعث گسترش کومونیسم میشه و صحبتهای کارشناسهای بازیسنتر در مورد ماکروسافت و گسترش کومونیسم کاملا درست بوده
الان اینا رو جدی گفتی؟ :)) :D

• Like
Reactions: sopranus
یه حسی بهم میگه این هم درگیر حواشی شد مثل Legacy با نمره 1 که Wire داد بهش و بقیه هم ایرادای آبدوغ خیاری گرفتن به یکی از بهترین بازیای سال
از کامنت های ردیت و دیسکاشن فروم ها مشخصه همه جبهه گرفتن علیه اینکه بازی ساخت روسیه هستش و هر پولی که صرف خرید این بازی میشه خرج جنگ اکراین و کشته شدن مردم میشه NICE ARGUMENT :)):)):))
امسال قشنگ 2 بازی خفن درگیر controversial های بیخود شدن
=======
چیز خنده دار اینجاس بازیای غربی عین بنز فروش میکنن ولی کسی نمیگه این پول ها کجاها و کی صرف جنگ افروزی شده تا الان و چرا همونا نباید بایکوت میشدن تا الان a little hint : Afghanistan

درخواست کردت که بازی رو بن کنن

View attachment 285282
نمیدونن که با این کارشون برای بازی دارن تبلیغات میکنن. الان یه عده فول پرایس میخرن که اگر برداشته شد برای خرید بمونه تو لایبرریشون.
این کنسل کالچر جماعت عقل تو کلشون نیست!

• Like
Reactions: m.a.t and Adam

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or