امتیازات Atomic Heart

پیش‌بینی شما از امتیازات Atomic Heart؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت

امتیازات Atomic Heart

atomic-heart.jpg

Release Date: February 21, 2023
Developer: Mundfish
Publisher: Focus Entertainment
Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Microsoft Windows

Metacritic: 71 (PS5 version)
Opencritic: 74

امبارگوی بازی رأس ساعت 16:30 روز دوشنبه یکم اسفند برداشته خواهد شد...

آخرین ویرایش:
برای خودم بازی خیلی جذاب بوده نمایش هاش و مطمئنم یه کار خوش ساخته ولی نمرات با نقدا نمیخونه واقعاً ، با همه کم و کاستی هاش ولی واقعا داره ازش تعریف میشه مخصوصا از سمت سایت های شناخته شده .

کلا روزای عجیبیه توی صنعت گیم . اون از هاگوارتز و داستاناش ، اینم از این .

قطعا بازی خوبی و تجربش میکنم ولی نه به این زودی . صبر میکنم قیمت معقول شه و شایدم توی پلاس اومد :).

یادمه قبل یه بازی به نام time shift با متای 7 بازی کردم که از تجربه بازی واقعا لذت بردم .

• Like
Reactions: Natural Killer
باز این حرف ها، از قبیل فلان بازی بخاطر رنگین کمونی بودن زیاد گرفت یا بخاطر کشور سازنده کم گرفت شروع شد. :/

یادمه این بازی اولین تریلرش سال 2016 منتشر شد، اصولا بازیهایی که پروژه ساختشون خیلی طول میکشه معلومه که، مراحل توسعه خیلی سر راست جلو نمیره، مخصوصا که دنیای بازی یونیک نیست و ترکیب چند بازی دیگه هستش. وقتی میری سراغ یه دنیایی که کاملا جدید نیست، استودیو سازنده باید امضای خودش رو اثر بذاره، مثلا Judas که چندوقت پیش معرفی شد با اینکه گرافیک خفنی نداره ولی با یبار تماشا تریلر خاص بودنش کاملا مشهوده.

من اصلا یادم نبود این بازی بالاخره قرار منتشر بشه، اینکه بعضی ها انتظار دیگه ای داشتن کمی عجیبه.
کلا بعضی ها که تعدادشون کم نیست اگر نمرات فلان بازی که باهاش گارد دارند زیاد بشود به رنگین کمان و ... ربط می دهند و توجیه می کنند . با فلان بازی مورد علاقه شان اگر نمراتش کم شود که می گویند سیاسی بوده و منتقدها پول گرفتند بکوبند و نمرات مهم نیست و ارزش ندارد ولی خدا نکنه بازی مورد علاقه شان نمرات بالا بگیرد . در مدح و ستایش آن قصیده سرایی می کنند بیا و ببین .

کلا این داستان ادامه دارد .

کلا بعضی ها که تعدادشون کم نیست اگر نمرات فلان بازی که باهاش گارد دارند زیاد بشود به رنگین کمان و ... ربط می دهند و توجیه می کنند . با فلان بازی مورد علاقه شان اگر نمراتش کم شود که می گویند سیاسی بوده و منتقدها پول گرفتند بکوبند و نمرات مهم نیست و ارزش ندارد ولی خدا نکنه بازی مورد علاقه شان نمرات بالا بگیرد . در مدح و ستایش آن قصیده سرایی می کنند بیا و ببین .

کلا این داستان ادامه دارد .
عزیز. شما وقتی میبینی طرف نقد آلات ج.ن.س.ی می نوشته و بعد رفته hogwarts نقد کرده و بهش نمره ی ۱ داده این یعنی ما توهم داریم؟ یا مثلا نمره ۶ گیم اسپات؟
این شمایی که فک میکنی منتقدا همون منتقدای ۱۰ سال پیشن! الان شما برو شاهکار بساز ولی کاراکتر سیاه پوست توی بازیت نذار؛ اونوقت خودت با چشم خودت میبینی که طرف نمره کم کرده و توضیح داده که سازنده های بازی نژاد پرستن:دی
دنیای غرب همینه که میبینی. دم از ازادی بیان میزنن اما کافیه توی یه زمینه هم عقیده باهاشون نباشی, اونوقت بایکوت میشی:دی
قضیه ی این بازی هم همینه. بازی ابدااااااا در حد نمره های ۴ و ۵ و ۶ ای نیست که یه عده دادند. قطعا روسیه نساخته بود وضعش بهتر بود.

عزیز. شما وقتی میبینی طرف نقد آلات ج.ن.س.ی می نوشته و بعد رفته hogwarts نقد کرده و بهش نمره ی ۱ داده این یعنی ما توهم داریم؟ یا مثلا نمره ۶ گیم اسپات؟
این شمایی که فک میکنی منتقدا همون منتقدای ۱۰ سال پیشن! الان شما برو شاهکار بساز ولی کاراکتر سیاه پوست توی بازیت نذار؛ اونوقت خودت با چشم خودت میبینی که طرف نمره کم کرده و توضیح داده که سازنده های بازی نژاد پرستن:D
دنیای غرب همینه که میبینی. دم از ازادی بیان میزنن اما کافیه توی یه زمینه هم عقیده باهاشون نباشی, اونوقت بایکوت میشی:D
قضیه ی این بازی هم همینه. بازی ابدااااااا در حد نمره های ۴ و ۵ و ۶ ای نیست که یه عده دادند. قطعا روسیه نساخته بود وضعش بهتر بود.
رفیق 3 یا 4 نقد در بین بیشتر از 100 نقد چندان تاثیر خاصی بر میانگین نمرات ندارد.

باز این حرف ها، از قبیل فلان بازی بخاطر رنگین کمونی بودن زیاد گرفت یا بخاطر کشور سازنده کم گرفت شروع شد. :/

یادمه این بازی اولین تریلرش سال 2016 منتشر شد، اصولا بازیهایی که پروژه ساختشون خیلی طول میکشه معلومه که، مراحل توسعه خیلی سر راست جلو نمیره، مخصوصا که دنیای بازی یونیک نیست و ترکیب چند بازی دیگه هستش. وقتی میری سراغ یه دنیایی که کاملا جدید نیست، استودیو سازنده باید امضای خودش رو اثر بذاره، مثلا Judas که چندوقت پیش معرفی شد با اینکه گرافیک خفنی نداره ولی با یبار تماشا تریلر خاص بودنش کاملا مشهوده.

من اصلا یادم نبود این بازی بالاخره قرار منتشر بشه، اینکه بعضی ها انتظار دیگه ای داشتن کمی عجیبه.
نمرات کاربران استیم همیشه برای بازی هایی که روی PC میاد مهمترین و بهترین چیز برای سنجش یک بازین
کاربران استیم خیلی سختگیرن و برای بازی پول دادن و الکی به چیزی نمره نمیدن

گرفتن نمره 87% ثابت میکنه حداقل در مورد این بازی حق با کیه ^#(^

دنیای غرب همینه که میبینی. دم از ازادی بیان میزنن اما کافیه توی یه زمینه هم عقیده باهاشون نباشی, اونوقت بایکوت میشی:D
میشه در عین حال که منظور رو رسوند،جوری ننوشت که شبیه کیهان و جوان و رج ا نیوز و ....بشه.

پ.ن : در مورد اون نقدهای Hogwarts Legacy موافقم باهات.👌

این شمایی که فک میکنی منتقدا همون منتقدای ۱۰ سال پیشن! الان شما برو شاهکار بساز ولی کاراکتر سیاه پوست توی بازیت نذار؛ اونوقت خودت با چشم خودت میبینی که طرف نمره کم کرده و توضیح داده که سازنده های بازی نژاد پرستن:D
برای همینه که یه بازی رو دهها سایت نقد میکنن و امتیازات، میانگین این دهها سایته تا اگر این وسط 10...15 درصد چرت و پرت نقد کنن هم نتونه تاثیر زیادی رو امتیاز کلی بازی بذاره.
اینجا هم اگر اون چند موردی که شما میگی نبود به جای متای 75 تهش متاش میشد 79...80 اینا که میشد یه ضریب نیم نمره ای و طوری نبود که بگیم ای وای اگر مغرضانه نمره نمیدادن الان متا شده بود 94

.

میشه در عین حال که منظور رو رسوند،جوری ننوشت که شبیه کیهان و جوان و رج ا نیوز و ....بشه.

پ.ن : در مورد اون نقدهای Hogwarts Legacy موافقم باهات.👌
بهم فحش بده ولی این قیاسو نکن باهام :))
نه اخه ادم تندرو و افراطی همه جا هست. توی ایران که فراوون. توی غرب هم اگه گیر یه عده از فمنیست ها و رنگین کمونیا بیفتی میفهمی که ادم افراطی چه ایرانی باشه و چه اروپا/امریکایی, هیچ فرقی با هم ندارن. فقط با رنگ و زبان های مختلف نفرت پراکنی میکنن.
برای همینه که یه بازی رو دهها سایت نقد میکنن و امتیازات، میانگین این دهها سایته تا اگر این وسط 10...15 درصد چرت و پرت نقد کنن هم نتونه تاثیر زیادی رو امتیاز کلی بازی بذاره.
اینجا هم اگر اون چند موردی که شما میگی نبود به جای متای 75 تهش متاش میشد 79...80 اینا که میشد یه ضریب نیم نمره ای و طوری نبود که بگیم ای وای اگر مغرضانه نمره نمیدادن الان متا شده بود 94
برای این بازی وقتی کلا کمتر ۳۰ نقد ثبت شده, نمرات ۴۰ و ۵۰ و ۵۵ تاثیر شدیدی روی بازی میذارن. بازی همونطور که میبینی نمره ی ۸۰ و بالاب ۸۰ زیاد داره. یعنی ۱۶ نقد از ۲۷ نقد ! یعنی نصف بیشتر. نمره ی کاربرای استیم هم که مشخصه. خودم هم بازیو بازی کردم و میدونم چی به چیه. و همونطور هم که میدونی, متای ۷۵ با ۸۰ و ۸۱ به شدت فرق داره. همین مورد باعث میشه که استودیو توی بازیهای ایندش امیدوار تر بشه و فروش هم تغییر کنه.

آخرین ویرایش:
برخی دیدم یکی دو نمونه سایت رو مثال زدن و بسط دادن به کل نقدها! متا مجموع امتیازاته که یک دید کلی به کیفیت بازی ارائه می ده، همون Hogwarts Legacy رو که مثال می زنید حتی با برخی نقدهای زرد و حواشی ای که پیرامون بازی بود متاش با 83نقد 84ـه، موفقیت یا شکستش در گرو چند تا نقد زرد نبوده، این بازی با تعداد نقدهای اندکش الان مرز زرده، خیلیاتون هم بازی رو کامل تجربه نکردید یا هم بازی نکردید و می بینم در موردش فکت صادر کردید، اتفاقی که برای The Callisto Protocol افتاد و بعد اینکه امتیازات اومد دقیقا همین کامنت ها رو شاهد بودیم که این نمرات فلان و بهمانه، حتی خود کاربر که بازی رو تموم کرد گفت اشتباه کردم و اون نمرات حقشه به این دلایل! می خوام بگم با این تفکر پس شما هم در بحث منطق تفاوتی با اون منتقدی نداری که چشم بسته نمره پرت می ده و اقدامشو موجه می دونه
Screenshot_۲۰۲۳۰۲۲۱-۱۲۰۴۱۰.jpg
Screenshot_۲۰۲۳۰۲۲۱-۱۲۰۳۰۶.jpg

آخرین ویرایش:
بهم فحش بده ولی این قیاسو نکن باهام :))
نه اخه ادم تندرو و افراطی همه جا هست. توی ایران که فراوون. توی غرب هم اگه گیر یه عده از فمنیست ها و رنگین کمونیا بیفتی میفهمی که ادم افراطی چه ایرانی باشه و چه اروپا/امریکایی, هیچ فرقی با هم ندارن. فقط با رنگ و زبان های مختلف نفرت پراکنی میکنن.
x_x:)) شرمنده.
میخوام بگم بعضی مقایسه ها رو نباید کرد خدایی.اونجا آزادی بیان و پس از بیان هست.فقط "دم" نمیزنن ازش.اما آیا مدینه فاضله و بدون ایراد و پرفکت هست؟خوب نه
نمیخوام زیاد آف تاپیک برم.فقط یه مثال میزنم:
شما بنز CLS داری و من پراید.گزاره "هیچ کدام از ما پورش نداریم" به تنهایی درسته.ولی...........

برخی دیدم یکی دو نمونه سایت رو مثال زدن و بسط دادن به کل نقدها! متا مجموع امتیازاته که یک دید کلی به کیفیت بازی ارائه می ده، همون Hogwarts Legacy رو که مثال می زنید حتی با برخی نقدهای زرد و حواشی ای که پیرامون بازی بود متاش با 83نقد 84ـه، موفقیت یا شکستش در گرو چند تا نقد زرد نبوده، این بازی با تعداد نقدهای اندکش الان مرز زرده، خیلیاتون هم بازی رو کامل تجربه نکردید یا هم بازی نکردید و می بینم در موردش فکت صادر کردید، اتفاقی که برای The Callisto Protocol افتاد و بعد اینکه امتیازات اومد دقیقا همین کامنت ها رو شاهد بودیم که این نمرات فلان و بهمانه، حتی خود کاربر که بازی رو تموم کرد گفت اشتباه کردم و اون نمرات حقشه به این دلایل! می خوام بگم با این تفکر پس شما هم در بحث منطق تفاوتی با اون منتقدی نداری که چشم بسته نمره پرت می ده و اقدامشو موجه می دونه
View attachment 285065
View attachment 285066
مگه شما بازی رو تموم کردی که در مورد فکت بقیه فکت صادر میکنی؟ اینچا کسی فکت صادر نکرده در مورد چیزی. 16 نقد از 27 نقد 80 و بالاتر هست. چندتا نمره ی پرت وجود داره که متا رو خیلی کشیده پایین. رضایت بالای 85 درصد کاربرای استیم حرف شما رو نقض میکنه که فلانی بازیو بازی کرده و پشیمون شده. اینچا بحث سر اینه که منقدای امروز مثل سابق نیستن که صرفا به پرفورمنس بازی نمره بدن. الان خیلی فاکتور های دیگه وجود داره که مربوط به حواشی بازی و یا حتی سیاست هست. من اصلا همچین حرفی نمیزنم که بازی حقش بوده 90 بشه ولی یه عده نذاشتن! من میگم قطع به یقین اینکه روسیه سازنده ی بازی بوده, روی نمرات تاثیر گذاشته. وگرنه این بازی نه انحصاری هست و نه هیچی که من بخوام یقه جر بدم سرش. چون بازیو بازی کردم و هنوزم دارم بازیش میکنم مید.نم که بازی در حد 80 هست. ولی نه در حد اون 40 و 50 ای که دادن. و اینکه اگر سازنده روسی نبود, حتی به اندازه ی 3 نمره هم که شده بازی متاش بیشتر بود. اینکه یه تعدادی منتقد دارن روی مسائل غیر پرفرمنس و ساختار بازی نمره کم میکنن برای احدی قابل انکار نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or