امتیازات Atomic Heart

پیش‌بینی شما از امتیازات Atomic Heart؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .

Subject 16

Only fools venture where them spirits tread
کاربر سایت

امتیازات Atomic Heart

atomic-heart.jpg

Release Date: February 21, 2023
Developer: Mundfish
Publisher: Focus Entertainment
Platforms: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Microsoft Windows

Metacritic: 71 (PS5 version)
Opencritic: 74

امبارگوی بازی رأس ساعت 16:30 روز دوشنبه یکم اسفند برداشته خواهد شد...

آخرین ویرایش:
هم 10 داره هم 8 هم 7 :D کاملا مشخصه از اون گیم سلیقه ای هاست ، یک سری خوششون میاد ، یک سری هم مشخصا اصلا لذتی نخواهند برد.
به شخصه سبک مبارزه و حالت بازی هایی روسی ، مثل Stalker , Metro , Tarkov و ... اینارو داشته باشه باسه من یکی بسه.
حس میکنم بیشتر بین منتقدها سلیقه ای باشه و کاربرای بازی واسه کامبت و گرافیک خوب بازی اکثرا بالای ۸ رو مناسب بازی بدونن
شاید هم اشتباه کنم ولی تجربه نشون داده بازیهای اکشن که گرافیک و گان پلی خوبی داشته باشن بین کاربرا محبوبترن

ضعیف ترین قسمت بازی رو که تقریبا همه اتفاق نظر دارن داستان, شخصیت پردازی و دیالوگ های بازی هستش. خوشبختانه بازی اپتیمایز هست و از نظر فنی مشکل خاصی نداره.
گرافیک خوب , کامبت و پیسینگ مشکلاتی داره ولی درکل خوبه. به صدا و موسیقی هم ندیدم کسی اشاره کنه متاسفانه.
آهنگ ساز بازی میک گوردونه لذا اصن حرفی ندارن بزنن :دی

دقیقا حدس می زدم سر متای بازی این بلا بیاد به خاطر روسی بودنش یک سری منتقد نمرات 4 5 ردیف کردن در حالی که بازی نمره کاملم داره
به نظرم نامردیه که به خاطر رئیس جمهور دیکتاتور یک کشور کل مردم اون کشور زیر سوال برن چون دقیقا برای ایرانم همچین نگاه هایی هست

بازی روی پی سی هم بهینه هست و سایت wcctech هم پیش نقدی داده که ازش کلی تعریف کرده فکر کنم 85 بده یا شایدم حتی 90

Atomic-Heart-Perf-HD-scaled.jpg

ایرادهاش بیشتر به کاستی های عجیب بازیه که بر فرض hdr نداره بازی یا حتی براتنس بازی ریفرنس نداره برای سنجنش که همشون با یک پچ قابل حله

آخرین ویرایش:
Attack of fanboy:

Bioshock Clone or Original Masterpiece؟​

Atomic Heart has been called a BioShock clone ever since early gameplay footage was made available to eager fans. However, it was apparent while playing that it is a love letter to BioShock and other popular games. It was enjoyable but familiar.

The Polymer powers of Atomic Heart are like the Plasmid powers of BioShock. For instance, you can combine the powers of Telekinesis and Electricity for a shocking good time. However, the Polymer system is less in-depth and fluid than the Plasmids
Screenshot_20230220-183524_Chrome.jpg

آهنگ ساز بازی میک گوردونه لذا اصن حرفی ندارن بزنن :D
دقیقا واس همین تعجب کردم که چرا تو نقاط مثبت بازی کسی از ساندترک بازی چیزی نگفته. چنل یوتیوب بازی یه ساعت دیگه ساندترک رو آپلود میکنه میریم خودمون گوش میدیم :D

سرمایه گذار اصلی یه هج فاندِ روسیه که تو نفت و اینام هست، سود این بازی به نحوی تو جنگ استفاده میشه، 10 نمره باید رو هر متایی که گرفته گذاشت بخاطر این تبعیض
حرفت درسته و تاثیر گذاشتن ولی نه به اندازه ۱۰ نمره
اگه خلاصه ای از نقدا رو بخونی اکثرا ایراد منطقی گرفتن
سبز که میشد

آخرین ویرایش:
سرمایه گذار اصلی یه هج فاندِ روسیه که تو نفت و اینام هست، سود این بازی به نحوی تو جنگ استفاده میشه، 10 نمره باید رو هر متایی که گرفته گذاشت بخاطر این تبعیض
حرفت درسته و تاثیر گذاشتن ولی نه به اندازه ۱۰ نمره
اگه خلاصه ای از نقدا رو بخونی اکثرا ایراد منطقی گرفتن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or