امتیازات Asura’s Wrath

دوستانی که دارن اینهمه طرفداری بازی رو میکنن و ادعا میکنن که این بازی دارای سبک خیلی خیلی خاصی هستش میشه بگن که دقیقا این بازی چه نواواری داره که ما نمیدونیم!!:-/

به قول سهیل تا کامل بازی نکردیم که نمیشه دقیق چیزی گفت ولی به طور کلی اشکان همین استایل بازی خودش از بقیه متفاوت میکندش ! توی این بازی ضربات و کمبوها با مشت و لگد هست چیزی که توی NG (بیسش شمشیره) DMC (بیسش شمشیر و اسلحه ـس) BAYONETTA (بیسش اسلحه ـس) GOW (بیسش شمشیره) و ... نیست یعنی یه جوری به این تریپ می خوره که یه بازی فایتینگ رو داری مرحله ای میری اونم توی سبک HnS که خودش خیلی جذاب ـه از طرفی استایل طراحیش هم مثل SF به سبک نقاشی سنتی ژاپنی ـه که همین هم خودش بازی رو کلی خاص میکنه چون سایر بازیها یا گرافیک فانتزی دارن یا رئال :دی قطعاً چیزهای جالب دیگه ای هم توی خود گیم پلی برای عرضه خواهد داشت :دی
------
البته احسان،نارتو رو از قلم انداختی.
yahoo_4.gif
پس با این تفاصیر این گیم تقلید ناقصی از بازی هایی هستش که نام بردی دیگه.پس نتیجه میگیریم همین نواوری که نام بریدم در اصل تقلید هستش دیگه.
yahoo_4.gif
اِ اِ :دی تقلید چیه پسرم ! وقتی شبیه اونا نیست چه جوری تقلید ناقصی از اونهاست:دی ناروتو درسته همینجوریه تقریباً ولی کلاً زمین تا آسمون با این فرق داره اصلاً بیشتر حرکات نینجایی و ... داره یا خشونتش خیلی فانتزی میزنه ولی این به شدت خشنه از تیر بارون شدن بگیر تا قطع شدن تمام دست هاش و ... :دی بعد یه سری صحنه های سینماتیک توی گیم پلی ـش داره که خیلی نابه :دی کلاً بازیش به شدت اپیک ـه چیزی که ناروتو نیست :دی

آخرین ویرایش:
وقتی كه بازی نكرديم از كجا بدونيم خب!:دی فكر كنم فردا تازه ريليز می شه!:دی
وقتی كه 7.5 از ign گرفته يعنی اونقدر هم كه می گين بد نيست، مقايسه اش با آشغالی نظير Neverdead هم اشتباهه:دی متای زير 75 هم بگيره می شه بازی متوسط، Neverdead يه بازی ضعيفه چون متاش 52 شده!:دی
لازم نیست بازی کنی سهیل.از گیم پلی که تو تریلر های بازی دیدم معلومه که با چه اش شعله قلم کاری روبرو هستیم.ما که امیدواریم بازی خوبی باشه نه مثل Never Dead.چون همین Never Dead هم تقلیدی از چند بازی هستش.:d
شما كه اين همه با اين بازي مشكل داري بيا بگو اين بازي چشه؟
البته ميدونم امروز تازه اسم بازي رو شنيدي
لول!!:dمن با بازی هیچ مشکلی ندارم عزیز.فقط میخوام بدونم این بازی چه سبک جدیدی رو داره!!
به قول سهیل تا کامل بازی نکردیم که نمیشه دقیق چیزی گفت ولی به طور کلی اشکان همین استایل بازی خودش از بقیه متفاوت میکندش ! توی این بازی ضربات و کمبوها با مشت و لگد هست چیزی که توی NG (بیسش شمشیره) DMC (بیسش شمشیر و اسلحه ـس) BAYONETTA (بیسش اسلحه ـس) GOW (بیسش شمشیره) و ... نیست یعنی یه جوری به این تریپ می خوره که یه بازی فایتینگ رو داری مرحله ای میری اونم توی سبک HnS که خودش خیلی جذاب ـه از طرفی استایل طراحیش هم مثل SF به سبک نقاشی سنتی ژاپنی ـه که همین هم خودش بازی رو کلی خاص میکنه چون سایر بازیها یا گرافیک فانتزی دارن یا رئال :دی قطعاً چیزهای جالب دیگه ای هم توی خود گیم پلی برای عرضه خواهد داشت :دی
البته احسان،نارتو رو از قلم انداختی.:dپس با این تفاصیر این گیم تقلید ناقصی از بازی هایی هستش که نام بردی دیگه.پس نتیجه میگیریم همین نواوری که نام بریدم در اصل تقلید هستش دیگه.:d

آقا من خودم با ژاپنی بازی کنار میام و هیچ مشکلی ندارم :دی ! اما دز این لامصب خیلی زیاده :دی یه تریلر گیم پلی همین دیشب دانلود کردم دیدم ، توی ماه داشتن مبارزه میکردن ، بعد یکی قاطی میکنه (خشم آسورا:دی!) شمشیرش دراز (!) میشه و تا کره زمین طول این شمشیر لامصّب دراز میشه و شما "خط" میبینید طولش رو ، بصورت پاره خطی که از ماه به زمین وصله !
مادر بگرید :دی !
در حد همین 7 8 ـه .

آخرین ویرایش:
آقا من خودم با ژاپنی بازی کنار میام و هیچ مشکلی ندارم :دی ! اما دز این لامصب خیلی زیاده :دی یه تریلر گیم پلی همین دیشب دانلود کردم دیدم ، تای ماه داشتن مبارزه میکردن ، بعد یکی قاطی میکنه (خشم آسورا:دی!) شمشیرش دراز (!) میشه و تا کره زمین طول این شمشیر لامصّب دراز میشه و شما خط میبینید طولش رو ، بصورت پاره خطی که از ماه به زمین وصله !
در حد همین 7 8 ـه .
اتفاقاً همین ژاپنی بازیاس که واسه این نسل لازمه :دی تو غرب خفه شدیم :-&

آقا من خودم با ژاپنی بازی کنار میام و هیچ مشکلی ندارم :دی ! اما دز این لامصب خیلی زیاده :دی یه تریلر گیم پلی همین دیشب دانلود کردم دیدم ، توی ماه داشتن مبارزه میکردن ، بعد یکی قاطی میکنه (خشم آسورا:دی!) شمشیرش دراز (!) میشه و تا کره زمین طول این شمشیر لامصّب دراز میشه و شما "خط" میبینید طولش رو ، بصورت پاره خطی که از ماه به زمین وصله !
در حد همین 7 8 ـه .
حالا یه تریلر دیگه هست که فکر کنم باس فایت بازی بود و اندازش تقریبا کل منظومه شمسی رو در بر میگرفت:d
خلاصه این غول بزرگ انگشت سبابه:d خودش رو که فقط نوکش نصف کره زمین رو میگرفت طرف شخصیت بازی(اسورا؟)نشونه رفت
اسورا هم نامردی نکرد:d بعد از مشت های پیاپی که باعث شد 4و5 تا از دست هاش به فنا بره اونو از خودش دور کرد

بازی بشدت جذاب و اعتیاد آوره :دی

اصلا یه سبک خاصی داره و متفاوت تر از اونیه که فکرش رو میکردم ، به نظرم نمره زیر 8 برای بازی خیلی بی انصافیه ، نه تنها خود داستان و گیم پلی بازی خیلی جالب و جذابه بلکه Extra های زیادی هم داره ( Concept Art ، تمامی تریلر های بازی ، تصاویر کامیک مانند که داستان رو بین هر اپیزود بهتر توضیح میدند ، Gauge های مختلف که هر کدوم امکانات خاصی رو به آسورا میدن و ... )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or