دوستانی که دارن اینهمه طرفداری بازی رو میکنن و ادعا میکنن که این بازی دارای سبک خیلی خیلی خاصی هستش میشه بگن که دقیقا این بازی چه نواواری داره که ما نمیدونیم!!![]()
اِ اِالبته احسان،نارتو رو از قلم انداختی.پس با این تفاصیر این گیم تقلید ناقصی از بازی هایی هستش که نام بردی دیگه.پس نتیجه میگیریم همین نواوری که نام بریدم در اصل تقلید هستش دیگه.![]()
![]()
لازم نیست بازی کنی سهیل.از گیم پلی که تو تریلر های بازی دیدم معلومه که با چه اش شعله قلم کاری روبرو هستیم.ما که امیدواریم بازی خوبی باشه نه مثل Never Dead.چون همین Never Dead هم تقلیدی از چند بازی هستش.:dوقتی كه بازی نكرديم از كجا بدونيم خب!فكر كنم فردا تازه ريليز می شه!
وقتی كه 7.5 از ign گرفته يعنی اونقدر هم كه می گين بد نيست، مقايسه اش با آشغالی نظير Neverdead هم اشتباههمتای زير 75 هم بگيره می شه بازی متوسط، Neverdead يه بازی ضعيفه چون متاش 52 شده!
![]()
لول!!:dمن با بازی هیچ مشکلی ندارم عزیز.فقط میخوام بدونم این بازی چه سبک جدیدی رو داره!!شما كه اين همه با اين بازي مشكل داري بيا بگو اين بازي چشه؟
البته ميدونم امروز تازه اسم بازي رو شنيدي
البته احسان،نارتو رو از قلم انداختی.:dپس با این تفاصیر این گیم تقلید ناقصی از بازی هایی هستش که نام بردی دیگه.پس نتیجه میگیریم همین نواوری که نام بریدم در اصل تقلید هستش دیگه.:dبه قول سهیل تا کامل بازی نکردیم که نمیشه دقیق چیزی گفت ولی به طور کلی اشکان همین استایل بازی خودش از بقیه متفاوت میکندش ! توی این بازی ضربات و کمبوها با مشت و لگد هست چیزی که توی NG (بیسش شمشیره) DMC (بیسش شمشیر و اسلحه ـس) BAYONETTA (بیسش اسلحه ـس) GOW (بیسش شمشیره) و ... نیست یعنی یه جوری به این تریپ می خوره که یه بازی فایتینگ رو داری مرحله ای میری اونم توی سبک HnS که خودش خیلی جذاب ـه از طرفی استایل طراحیش هم مثل SF به سبک نقاشی سنتی ژاپنی ـه که همین هم خودش بازی رو کلی خاص میکنه چون سایر بازیها یا گرافیک فانتزی دارن یا رئالقطعاً چیزهای جالب دیگه ای هم توی خود گیم پلی برای عرضه خواهد داشت
![]()
اتفاقاً همین ژاپنی بازیاس که واسه این نسل لازمهآقا من خودم با ژاپنی بازی کنار میام و هیچ مشکلی ندارم! اما دز این لامصب خیلی زیاده
یه تریلر گیم پلی همین دیشب دانلود کردم دیدم ، تای ماه داشتن مبارزه میکردن ، بعد یکی قاطی میکنه (خشم آسورا
!) شمشیرش دراز (!) میشه و تا کره زمین طول این شمشیر لامصّب دراز میشه و شما خط میبینید طولش رو ، بصورت پاره خطی که از ماه به زمین وصله !
مادر بگرید!
در حد همین 7 8 ـه .
حالا یه تریلر دیگه هست که فکر کنم باس فایت بازی بود و اندازش تقریبا کل منظومه شمسی رو در بر میگرفت:dآقا من خودم با ژاپنی بازی کنار میام و هیچ مشکلی ندارم! اما دز این لامصب خیلی زیاده
یه تریلر گیم پلی همین دیشب دانلود کردم دیدم ، توی ماه داشتن مبارزه میکردن ، بعد یکی قاطی میکنه (خشم آسورا
!) شمشیرش دراز (!) میشه و تا کره زمین طول این شمشیر لامصّب دراز میشه و شما "خط" میبینید طولش رو ، بصورت پاره خطی که از ماه به زمین وصله !
مادر بگرید!
در حد همین 7 8 ـه .