امتیازات Asura’s Wrath

لازم نیست اعلام کنید. اگه بازی داغون نباشه خودشون میدن ;;)

بار ها گفتم باز هم میگم ، حداقل تو این نسل ثابت شده اکثر بازی هایی که میانگینشون زیر 80 بشه عملا ارزش بازی کردن ندارن حتی اگر سبکشون خیلی خیلی هم خاص باشه.

این 7.5 IGN هم به قول Lavigne میدهد متای زیر 75 را.

حالا این بازی که یه Hack'n Slash شعله قلم کار هست که هر تیکه ـش رو از یه بازی معروف قرض گرفته (بخوانید کپی کرده/دزدیده) ، هیچ چیز جدیدی هم ارائه نمیده دقیقا کجاش خاصه ؟
کدوم بازی رو میگی؟ :دی
حتی به صورت اتفاقی و غیر عمد هم اسم این 2 تا بازی نباید تو یه تاپیک باهم بیاد :دی چه برسه بخواد مقایسه بشه :دی

یه کاری برام بکن ! تفاوت کپی و دزدی با الهام (Inspiration) رو تو این بازی توضیح بده. واقعا میخوام بدونم چی این بازی دزدی بوده و چرا ؟

بهنام این تن بمیره بی خیال این یکی شو :دی مگه همش چند تا HnS درست درمون توی این یکی دو سال پیش رو داریم که بخواییم همینا رو هم بکوبیم :دی به اضافه ی اینکه نمره ی بدی هم نگرفته ! بوده بازیهایی با متای 60-70 که خریدم و در حد یه بازی 80-85 ازش لذت بردم ! بی خیال :دی
HnS که تا دلت بخواد ریخته ولی درست و حسابی خیلی کم :دی که اینم جزو درست حسابیاشون نیست :دی کلا HnS های امسال و سال بعد خوراک ترول کردنن :دی

شخصا فکر نمیکنم شده باشه بازی با متای زیر 80 رو تونسته باشم تموم کنم :دی
یه کاری برام بکن ! تفاوت کپی و دزدی با الهام (Inspiration) رو تو این بازی توضیح بده. واقعا میخوام بدونم چی این بازی دزدی بوده و چرا ؟
کلا الهام اسمیه که روی کپی/دزدی کردن گذاشته میشه تا توجیهش کنه تو اینجور مسائل. بیخیال.

کلا الهام اسمیه که روی کپی/دزدی کردن گذاشته میشه تا توجیهش کنه تو اینجور مسائل. بیخیال.
پس با این حساب ، God Of War یک دزدیه ؛ مشکلی نداری ؟ :دی
===
یکم از خر شیطون بیا پایین بهنام جان ، آرامشت رو حفظ کن و با منطق وارد بحث شو :)

HnS که تا دلت بخواد ریخته ولی درست و حسابی خیلی کم :دی که اینم جزو درست حسابیاشون نیست :دی کلا HnS های امسال و سال بعد خوراک ترول کردنن :دی
نه شما کلاست بالاست :دی ما HnS بازها کلا خوره ی این "آشغال بازی ها" هستیم پس شما نگران نباش هر نمره ایی بگیره یه دوباری تموم میکنم و ازش لذت میبریم :دی

اون قسمت Bold شده هم : :|

راستی بهنام مگه میانگین یاکوزا چند شد ؟ :دی فکر نکنم میانگینش بالا شده باشه ولی خب مطمئنم تو هم مثل من از بازی کردنش لذت بردی ، پس زیاد به میانگین گیر نده اینجور بازی ها سلیقه ایی

پس با این حساب ، God Of War یک دزدیه ؛ مشکلی نداری ؟ :دی
===
یکم از خر شیطون بیا پایین بهنام جان ، آرامشت رو حفظ کن و با منطق وارد بحث شو :)
خیر مشکلی ندارم به شرطی که بگی دقیقا دزدی از چه بازی ای بوده؟ :) نینجا گایدن ؟ دویل می کرای ؟ چی ؟ کدومشون حتی یه ذره به GOW شباهت داره؟

بهنام بالا بری پایین بیای زادگاه و مهد HnS ژاپن ـه دیگه آدم از خودش که دزدی نمیکنه ؟! میکنه ؟ :دی تمام اینها یه سری آرمان و ایده ی مشترک دارن مثل فایتینگ های ژاپنی , مثل اکشن های ژاپنی و ... :دی این مشترکات هم نه دزدیه نه تقلید , تقلید اون مرتیکه ی کچل وحشیه :دی
الان حله ؟ :دی

آقایون سبک این بازی تو مایه های transformers ـه ! دوستانی که دمو رو بازی کردن احتمالا دیدن که شخصیت اصلی تیر های بی نهایت شلیک میکنه به حریف ! موشک چند تنی رو هوا مهار میکنه ! اصلا یه وضعی ! :دی ربطی به GOW نداره .
3D Fighting سری Naruto Ultimate Ninja Storm رو با یه سری بازیهای این سبک رو بریزید داخل دیگ بهم بزنید یه کم چاشنی تخیل از نوع ژاپنی هم بهش اضافه کنید معجونی به نام Asura's Wrath ازش بدست میاد ! :دی

بهنام بالا بری پایین بیای زادگاه و مهد HnS ژاپن ـه دیگه آدم از خودش که دزدی نمیکنه ؟! میکنه ؟ :دی تمام اینها یه سری آرمان و ایده ی مشترک دارن مثل فایتینگ های ژاپنی , مثل اکشن های ژاپنی و ... :دی این مشترکات هم نه دزدیه نه تقلید , تقلید اون مرتیکه ی کچل وحشیه :دی
الان حله ؟ :دی
زادگاهش ژاپنه ، حرفی نیست :دی ولی ژاپن که یه شرکت و یه استدیو نیست :دی این حرفت مثل اینه که بگی ما همه ایرانی ایم ، بریم ار خونه های همدیگه هرچی خواستیم ورداریم عیبی نداره اسمش هم دزدی نیست :دی
اون مرتیکه ی کچل وحشی هم الان خودش به نوعی صاحب سبکه و همه HnS ها آرزو دارن خودشونُ بهش بچسبونن و شبیهش بشن :دی
قصد توهین به کریتوس رو که نداشتی هان؟ :-l :-w
نه شما کلاست بالاست :biggrin1: ما HnS بازها کلا خوره ی این "آشغال بازی ها" هستیم پس شما نگران نباش هر نمره ایی بگیره یه دوباری تموم میکنم و ازش لذت میبریم :biggrin1:
اون قسمت Bold شده هم : :|
راستی بهنام مگه میانگین یاکوزا چند شد ؟ :biggrin1: فکر نکنم میانگینش بالا شده باشه ولی خب مطمئنم تو هم مثل من از بازی کردنش لذت بردی ، پس زیاد به میانگین گیر نده اینجور بازی ها سلیقه ایی
آقا این حرفها چیه؟ :دی من خودم خوره ی HnSـم! ولی بازی ای که سرش به تنش بیرزه :دی نه هرچی که اسم HnS رو یدک بکشه :دی
یاکوزا هم میانگین کلی از سری بگیریم دقیقا 75.75 میشه :دی. هیچ اسراری هم ندارم بگم شاهکاره و بی عیب و نقصه و از این حرفها. فقط من باهاش بدجوری حال کردم :دی اگه دقت کرده باشی زیاد هم راجبش صحبت نمیکنم :دی
تازه دو نسخه ی اول که متای 75 و 77 داره مربوط به نسل قبله :دی من حرفم بیشتر سر این نسله :دی
آقایون سبک این بازی تو مایه های transformers ـه ! دوستانی که دمو رو بازی کردن احتمالا دیدن که شخصیت اصلی تیر های بی نهایت شلیک میکنه به حریف ! موشک چند تنی رو هوا مهار میکنه ! اصلا یه وضعی ! :biggrin1: ربطی به GOW نداره .
3D Fighting سری Naruto Ultimate Ninja Storm رو با یه سری بازیهای این سبک رو بریزید داخل دیگ بهم بزنید یه کم چاشنی تخیل از نوع ژاپنی هم بهش اضافه کنید معجونی به نام Asura's Wrath ازش بدست میاد ! :biggrin1:
خب برادر من هم همینُ میگم دیگه ! واشه همین عبارت "آش شعله قلم کار" رو به کار بردم :دی
----------------------------------------------------------------
جریان چیه جدیدا بازیسنتر سازمان حمایت از بازی های مستضعف شده؟ :دی
حالا شانسی که آوردم اینه که این بازی انحصاری 360 نشده واسه همین یه عده از دوستان وارد بحث نمیشن فقط لایک میزنن :دی وگرنه معلوم نبود چه اتفاقی بیفته :دی

آخرین ویرایش:
کسی از این بازی خوشش نمیاد،بازی نکنه.لازم نیست بیاد اینجا جولان بده تا به بقیه ثابت کنه که بازیه خوبی نیست.
یک جور میگین نگار بازی H&S خیلی زیاد هست که این بازی توشون خوب نیست.موندم اگه ژانر H&S زیاد هست پس FPS که فوق زیاد هم یک چیزی اونورتر هست

زادگاهش ژاپنه ، حرفی نیست :دی ولی ژاپن که یه شرکت و یه استدیو نیست :دی این حرفت مثل اینه که بگی ما همه ایرانی ایم ، بریم ار خونه های همدیگه هرچی خواستیم ورداریم عیبی نداره اسمش هم دزدی نیست :دی
اون مرتیکه ی کچل وحشی هم الان خودش به نوعی صاحب سبکه و همه HnS ها آرزو دارن خودشونُ بهش بچسبونن و شبیهش بشن :دی
خب مسئله همینه دیگه :دی دارم میگم مهدش اونجاست یعنی یه سری چیزهای ثابت یا مشابهی توش هست مثال هم که برات زدم ! گفتم مثل فایتینگ ژاپنی یا ... :دی مثلاً همین فایتینگ های ژاپنی رو با غربی مقایسه کن یعنی بین ژاپنی هاش یه سری چیز مشترک نمی بینی اینم همونجور !
دیگه بحثی نیست تاپیک کلاً منحرف شد :دی

دوستانی که دارن اینهمه طرفداری بازی رو میکنن و ادعا میکنن که این بازی دارای سبک خیلی خیلی خاصی هستش میشه بگن که دقیقا این بازی چه نواواری داره که ما نمیدونیم!!:-/

دوستانی که دارن اینهمه طرفداری بازی رو میکنن و ادعا میکنن که این بازی دارای سبک خیلی خیلی خاصی هستش میشه بگن که دقیقا این بازی چه نواواری داره که ما نمیدونیم!!:-/
وقتی كه بازی نكرديم از كجا بدونيم خب!:دی فكر كنم فردا تازه ريليز می شه!:دی
وقتی كه 7.5 از ign گرفته يعنی اونقدر هم كه می گين بد نيست، مقايسه اش با آشغالی نظير Neverdead هم اشتباهه:دی متای زير 75 هم بگيره می شه بازی متوسط، Neverdead يه بازی ضعيفه چون متاش 52 شده!:دی

آقا این حرفها چیه؟ :دی من خودم خوره ی HnSـم! ولی بازی ای که سرش به تنش بیرزه :دی نه هرچی که اسم HnS رو یدک بکشه :دی
یاکوزا هم میانگین کلی از سری بگیریم دقیقا 75.75 میشه :دی. هیچ اسراری هم ندارم بگم شاهکاره و بی عیب و نقصه و از این حرفها. فقط من باهاش بدجوری حال کردم :دی اگه دقت کرده باشی زیاد هم راجبش صحبت نمیکنم :دی
تازه دو نسخه ی اول که متای 75 و 77 داره مربوط به نسل قبله :دی من حرفم بیشتر سر این نسله :دی
خب برادر من هم همینُ میگم دیگه ! واشه همین عبارت "آش شعله قلم کار" رو به کار بردم :دی
----------------------------------------------------------------
جریان چیه جدیدا بازیسنتر سازمان حمایت از بازی های مستضعف شده؟ :دی
حالا شانسی که آوردم اینه که این بازی انحصاری 360 نشده واسه همین یه عده از دوستان وارد بحث نمیشن فقط لایک میزنن :دی وگرنه معلوم نبود چه اتفاقی بیفته :دی
مشكل شما ابنه كه اين بازي انحصاري سوني نيست
چون من فكر نميكنم شما بازي غير إز انحصاري هاي سوني بازي كردة باشي
جديدا هم مود شده ميگن بازي تقليده بعد ميرن
شما كه ميدونم حتي يه تريلر إز بازي رو نديدي بيا بگو إز چه بازي تقليد كرده ما هم بدونيم
شما كه اين همه با اين بازي مشكل داري بيا بگو اين بازي چشه؟
البته ميدونم امروز تازه اسم بازي رو شنيدي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or