حالا یه 7.5 از IGN همچین کولاک هم نیست! باید بقیه امتیازا بیاد ببینیم چیه.
نمره ی گیم اسپات رو 6.5 و متا رو زیر 75 پیش بینی میکنم.
IGN که این نمره رو داده ببین دیگه GAMESPOT چند میخواد بده.اینم مثل NEVERDEAD عنوانی متوسط رو به پایین خواهد بود.حتما بهشون اعلام میکنم که بالای 9 بدن![]()
آخه تو بازی سنتر امتیاز زیر 9 بازی آشغال محسوب میشه. حتی اگر بازی خاص باشه و سبکش متفاوت .
لازم نیست اعلام کنید. اگه بازی داغون نباشه خودشون میدنحتما بهشون اعلام میکنم که بالای 9 بدن![]()
آخه تو بازی سنتر امتیاز زیر 9 بازی آشغال محسوب میشه. حتی اگر بازی خاص باشه و سبکش متفاوت .
کدوم بازی رو میگی؟برادر Yakuza سخت نگیر!>:d<
باور کن ما با اونی هم که از Gamespot چهار گرفت حال کردیم:biggrin1: حتما نباید Editor choice باشه:biggrin1:
حتی به صورت اتفاقی و غیر عمد هم اسم این 2 تا بازی نباید تو یه تاپیک باهم بیاداینم بازی بدی نمیتونه باشه 100% هم نباید با یه عنوان شاخی مثل God of war مقایسه شه
خوب کامیار ما هم انتظار نداریم که 100% با GOW مقایسه بشه ولی لااقل اگر بازی میدن بیرون باید عنوانی بدن که حداقل ارزش وقت گذاشتن داشته باشه نه اینکه بعد از 5 دقیقه بازی کردن دیسک بازی پرت بشه تو سطل اشغال.:dمگه هر بازی که سبک متفاوتی داشته باشه حتما باید بازیش کرد حتی اگه نمره پایین بگیره!!برادر Yakuza سخت نگیر!>:d<
باور کن ما با اونی هم که از Gamespot چهار گرفت حال کردیمحتما نباید Editor choice باشه
اینم بازی بدی نمیتونه باشه 100% هم نباید با یه عنوان شاخی مثل God of war مقایسه شه
تقریبا تمامی بازی هایی که CC2 میسازه خاصه. ما هم که دموش رو بازی کردم احساس نکردیم که از جایی کپی یادزده باشه. مخصوصا باس فایت هاش که واقعا محشر بود و هیجان تا پایان کار ولت نمیکرد.حالا این بازی که یه Hack'n Slash شعله قلم کار هست که هر تیکه ـش رو از یه بازی معروف قرض گرفته (بخوانید کپی کرده/دزدیده) ، هیچ چیز جدیدی هم ارائه نمیده دقیقا کجاش خاصه ؟