امتیازات Assassin's Creed Odyssey

.:AC MilaN:.

کاربر سایت
AC از 2007 بجز چند مقطع هر سال داره عرضه میشه و نمیشه با MGS مقایسش کرد!
هسته اصلی ای که تا سیندیکیت خودشو نشون می داد دیگه هیچ جوره جواب نمی داد! نه از نظر حال و هوا و داستان و گیم پلی و هیچی... دیگه تموم شده بود به اوج خودش رسیده بود، مانور دادن رو اون فرمول دیگه جواب نمی داد!

اوریجینز استارت یه جریان جدیده و یه تغییر مناسب هم جهت تا وضعیت فعلی صنعت بازی. این فرول هم بهترین بهره رو از قدرت بیشتر سخت افزار می بره و هم خودشو می رسونه به چیزی که الان توجه بازیکن ها رو جلب میکنه یعنی یه اکشن ماجراجویی/نقش آفرینی.

صحبت از ریشه ها هم کلیشه هست، هیچ سازنده ای محدود به توهمی به اسم "ریشه ها" نیست! وقتی یه سری به تغییر نیاز داره باید بدون مرز تغییر صورت بگیره تا سری بتونه ادامه پیدا کنه! الان این تغییرات تو خیلی بازی ها صورت گرفته و وقتی که حساب شده باشه در نهایت همه بازیکن ها رو راضی میکنه.

دقیقا! این اتفاقات هم بار اول نیست که میوفته قبلا هم بارها سر ipها مختلف پیش اومده که سازنده خودش رسیده به این نقطه که دیگه بیشتر این چیزی واسه پیشرفت و ارائه دادن نیست.

اینکه یه سری دائم گلایه میکنن فکر کنم به خاطر عادت کردنه! چون به این فرمول تو این همه سال عادت کردین الان که تغییر به وجود اومده اذیتتون میکنه. این ریشه و اینا هم که میگید ریشه درخت چندین ساله هم بالاخره خشک میشه از بین میره دیگه اینا که گیمه هیچی اصلا:دی

Merlin'in Kazanı (Turkey) 78
Assassin's Creed: Odyssey feels like a traditional RPG game, more than an Assassin's Creed game. The main reason for this is that the whole system the game built on is pushing players to make important decisions and feel the consequences.

Gamersky 80
Assassin's Creed: Odyssey represents the magnificent view of ancient Greece with an amazing scale and unique perspective. It's more marvelous than any of its prequels, and of course, Odyssey is the best entry in Assassin's Creed series. However, the harsh level limit greatly restricts my exploration and forces me to improve levels or obtain loots by finishing a large number of repeated side quests, and it makes me feel dizzy, bored and sad.

Power Unlimited 82
To me this is the most fun, interesting and varied entry in the Assassin's Creed series to date. It still isn't a very beautiful looking game and far from perfectly polished, but it takes the most fun elements from previous AC's, adds plenty of new ones, borrows a bit from other games, even takes a bit of mythology and pours it into the Origins-skin: resulting in a very nice Assassin-moussaka!

LaPS4 92
Assassin's Creed Odyssey becomes one of the best chapters of the saga to date. Its history involves from beginning to end and the recreation of Ancient Greece is simply sublime. Its mechanics are the result of everything learned in previous chapters and achieve an immersive gameplay. If you are a fan of the saga and you like RPG games, Assassin´s Creed Odyssey is an essential on your bookshelf.

Everyeye.it 84
Immense, courageous and all-encompassing, Odyssey is a pure video game, in which to indulge in the exploration of an incredibly dense and enchanting world.

Digital Trends 60
Assassin’s Creed Odyssey features a rich, lush world lessened by its repetitive activities. Though the main story is compelling, completing it requires you to participate in a massive amount of level grinding through less-than-stellar side quests. There’s plenty to do in this world, but a lot of it feels like busy work that fights to stay exciting or compelling. Odyssey is yet another open world game that misinterprets the meaning of more content.

3DJuegos 85
Assassin's Creed Odyssey is big and beautiful. Could it be a much better game? Sure. But it's an amazing adventure with echoes of the Greek classic tales about travels and fantasy.

این حرکت‌که جدیدا راه افتاده هیترا بیان جواب بدن فازتون‌ چیه دقیقا؟ یکی به هر‌دلیلی از‌نمایش‌قبلی بازی خوشش نیومد دلیلی‌نداره بیاد جوابگو باشه.‌یکی‌ از یوبیسافت اینجارو ببینه فکر‌میکنه همه‌ سهامدارای شرکتش این جا جمع شدن و الانم سهامشون ۳۰۰۰٪ رفته بالا با نمرات‌ بازی:))
من این پست رو خیلی زیاد ازت میبینم.اساسینز نمراتش کولاک میکنه میگی مگر شما سهامدار ‌یوبیسافت هستید که الان سهامتون کشیده بالا خوشحالید.
بلک اوپس ۴ پیش فروشش از ردد دد ۲ بیشتر میشه میگی مگر قراره اکتیویژن از درامدش براتون کارت به‌ کارت کنه !
نه داداش اینجا نه کسی پول میخواد نه سهام .خوشحالی بچه ها از اینه میخوان هزینه ای برای بازی مورد علاقشون کنن قراره در مقابل بازی با کیفیت بگیرن بازی کنن.حالا هرکس متناسب با سلیقش هر عنوانی رو میخره

یوبی کپی پیست می کند!
بازی اسسین نیست!
کدومش را باور کنیم؟ :-/
هیچ کدوم
پیدا شدن یهویی شما تو سایت :D
و تلاش های ناکام شما :D
این دفه دوم تو این مورد فیل میشم :دی سر BF یک بار فیل شدم بیخیال سری شدم تا O الان احتملا بره تا چند نسخه ی دیگه :دی خوبه هر جند سال یبار ی نسخش رو میگیرم بازی میکنم حداقل کمی تنوعش رو احساس کنم :))

آخرین ویرایش:
هیچ کدوم
پیدا شدن یهویی شما تو سایت :D

این دفه دوم تو این مورد فیل میشم :D سر BF یک بار فیل شدم بیخیال سری شدم تا O الان احتملا بره تا چند نسخه ی دیگه :D خوبه هر جند سال یبار ی نسخش رو میگیرم بازی میکنم حداقل کمی تنوعش رو احساس کنم :))

درسته تلاش هات ناکامه ولی قابل تحسینه <3

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: WCW
جدا امتیازات خیلی خوبی گرفته، من یه مقدار که بازی کردم خوب بود بازی برام و به نظر میاد که میتونم ساعت ها وقت بهش اختصاص بدم :دی Origins رو که تا همین ماه پیش هنوز داشتم کم و بیش بازی میکردم، اینکه بهتر و گسترده تر از اونم هست.

• Like
Reactions: WCW
چرا هست:D اون قضیه هیدن بلید و اینا که نیست که توجیح داستانی داره و اصلا اون موقع نبوده و تو Dlc قراره داستان اولینش رو بفهمیم که مجسمش هم تو زیرزمین تو ACII بود اون وسط:D

گیم پلی هم درسته که دیگه مثل ریشه هاش نیست من خودمم اصلا موافقش نبودم خصوصا الان که دیالوگ هم انتخاب میکنی اما از یه طرف اگه تغییر نباشه الان این نقدا هم اینجوری نبود:D چون این سری داشت سالانه میومد جز یه سال اگه قرار بود به هموند روند ادامه بده به یه فرم ثابت دیگه هرچی هم این رنگ و روش عوض میشد کسی انگیزه ای نداشت بره هر سال.
تو تاپیک هم گفتم ، بازی خوب=/= ACخوب
شاید برای شما بازی خوب مهم باشه فقط، ولی برای من وقتی AC میزنم، انتظار دارم AC بزنم! نه اینکه مثلا AC بزارم تو دستگاه، مثلا RDR2 تحویل بگیرم اصلا! :D

قدرت انتخاب توی این بازی یه چیز مسخره ایه کلا! بازیی که قراره تاریخ رو بخونه، حتی تاریخی که میخونند جنسیت شخصیت اصلی هم نمیتونه تشخیص بده، و هزارتا متغیر دیگه:-" این اسمش تحول نیست، تیشه به ریشه ست:D

دومین مورد همین اساسین نبودن، و وقتی اساسین نباشه ادامه ی که Creed هست هم نیست:-" (Creedی که پایه گذارش هم بایک و آیا بودن، و نه حتی داریوشی که جزو اون مجسمه های AC II بود! باز همون DLC وضعش بهتره و میخواد بگه چرا از تو سایه میخوان دشمن بکشن و ...، چیزی که اینجا باید تو همون بخش اول بازی میبود:-" ) اینم یه تیشه به ریشه ی دیگه ست:D

سومین مورد هم که گیم پلیه، درسته سری اساسین هیچوقت در حد MGS و SC نبوده تو مخفی کاری، و یک مخفی کاریه همه پسند داشت:D ولی ازش استفاده بیشتری تا وضعیت اوریجینز و اودیسه میکرد! (و خدایی انقدر این کمپ ها و قلعه های اوریجینز بی در و پیکر بود که هیچ چالشی نداشت مخفی کاریش)

کلا در وضعیت حال حاضر از AC فقط اسمش مونده، مشکل منم اینه، نه اینکه بازیه خوبی هست یا نه!
اگر نمیخوان AC بسازن، اسم بازی رو هم عوض کنند! اگر میخوان AC بسازن، پس سعی کنند یک کاری کنند که بدون تیشه زدن به ریشه، AC رو پیشرفت بدن!

با وضعیت فعلی ترجیح میدادم یوبی خریده میشد، حداقل اونا جرات تیشه به ریشه زدن نداشتن احتمالا:))

جدا امتیازات خیلی خوبی گرفته، من یه مقدار که بازی کردم خوب بود بازی برام و به نظر میاد که میتونم ساعت ها وقت بهش اختصاص بدم :D Origins رو که تا همین ماه پیش هنوز داشتم کم و بیش بازی میکردم، اینکه بهتر و گسترده تر از اونم هست.
والا اوریجینز رو اون اوایلش همینجوری فک میردم تا که دیدم یهو پنج ماه گذشته و هنوز تمومش نکردم بالاخر هفته پیش تمومش کردم :p
گستردگی از چه نظر ؟

حوصله خوندن نقد ها ندارم، کسی میتونه بگه مبارازت بازی نسبت به نسخه قبلی چه تغییری داشته؟! بنظرم بزرگترین نقطه ضعف Origin مبارزاتش نسبت به سری قبلیش بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or