امتیازات Assassin's Creed Odyssey

.:AC MilaN:.

کاربر سایت
Playstation LifeStyle : 9.5
Ubisoft set out to create an Assassin's Creed game worthy of Odysseus' name, and bravo, they have done it. It's certainly as long as one of Homer's poems, but every minute of it is entertaining, and, well, fun. It never gets old Sparta kicking an enemy off a cliff. Clearing out Locations is always satisfying, especially when they require setting things on fire. Talking to Sokrates will make you question everything about your life and the game itself. Some of the choices you make will have a similar effect. You can't come away from Odyssey without feeling like you were actively part of that great journey, from the highs to the lows and all of the incredible twists and turns in between. This is a voyage you don't want to miss.

Critical Hit : 9.5

Assassin's Creed's gradual evolution to RPG is complete. While it remains familiar, the deeper combat, dialogue choices and consequences have upended Assassin's Creed's stealthy roots to deliver a sprawling, multi-tiered historical RPG epic. It's the culmination of the series own journey, and only fitting it be called Odyssey.

Areajugones : 9.4
Assassin's Creed Odyssey is the culmination of a franchise that still knows how to stand its own ground. The RPG options have been expanded and the open world is even deeper. The title set in Greece is a very serious candidate for the GOTY award.

GamingBolt : 9
This is one of the best Assassin's Creed games Ubisoft has ever made, joining the likes of Assassin's Creed 2 and Assassin's Creed: Brotherhood at the very top of the franchise's hierarchy. While its choice and consequence mechanics aren't radical reinventions, they add a great deal of agency and variation to the proceedings, while a beautiful and varied setting, a meaningful progression system, a ton of enjoyable content, and the series' best combat system all come together to deliver a memorable odyssey.

Destructoid : 9
Alexios is one of the most memorable protagonists in all of Assassin's Creed, even if I never once actually thought of him as an assassin. In a lesser game, he'd probably be forgettable. But Assassin's Creed Odyssey is superb in nearly every aspect. It's the most impressive Assassin's Creed, even though sometimes it feels like it's Assassin's Creed in name only. It's as broad as Atlas' shoulders and as strong as Hercules. This time, Ubisoft hit a real Homer.

Softpedia : 9
Odyssey builds upon the foundations of a beloved franchise and I like the way it's going forward. If Ubisoft doesn't get too greedy and takes its time to build a proper game, the next one is going to be even better, although I have to say that it's going to be difficult since this one is almost perfect.

DualShockers : 9

Assassin's Creed Odyssey isn't just one of the best Assassin's Creed games there has ever been, it's one of the most exceptional action RPGs that I've played this console generation. While only a few years ago I was left wondering what this franchise's future would be, now I'm more excited than I have been in quite some time to see where Ubisoft continues to take Assassin's Creed from here.

Worth Playing : 8.8
With that said, after dozens of hours, I still have yet to really scratch the surface of the true Odyssey narrative because as I mentioned before, there are multiple story arcs to follow. One concerns Kassandra and her true family roots, another involves a massive conspiratorial web that spans all of Greece, and yet another involves the greater picture of the pieces of Eden and the Assassins' mission. Windows into each of those arcs are found throughout the map — within the missions and into the cinema scenes and dialogues. This is the kind of game where you could wipe out days of time paying attention to one piece of the greater story, with the true joy coming when you get to take a step back and see the story you've built.

Forbes : 8.5
Origins was delightful and Odyssey hits almost all the same notes, so there's a lot to like about it as well. But this series needs a bit of breathing room, and I hope it gets another bit of rest after this

Game Informer : 8.3
Infiltration, combat, and exploration are all fun in the moment. However, the repetitive objectives and lack of crafted moments make the gameplay blur together as the hours pass

Windows Central : 8
If you enjoyed Assassin's Creed IV's naval combat and Assassin Creed Origins' shift to an RPG-like progression system, Odyssey is a match made in Elysium. Odyssey does not revolutionize the franchise, but it's a capable entry that will satisfy fans for dozens and dozens of hours.

نارضایتی خودم رو از این وضعیت اعلام میکنم:| مخصوصا وقتی حماقت هایی مثل این جمله IGN دیده بشه! :|

البته تو تاپیک هم گفتم بازی خیلی چیزا داره که ملت دوست دارن و مثل بلک فلگ هم باهاش حال میکنند! ولی خیلی بده که از یک بازی چیزی که نباید باشه بخوای و بعد بگی بهترینه سری:)) :|

البته تو تاپیک هم گفتم بازی خیلی چیزا داره که ملت دوست دارن و مثل بلک فلگ هم باهاش حال میکنند! ولی خیلی بده که از یک بازی چیزی که نباید باشه بخوای و بعد بگی بهترینه سری:)) :|
بهش میگن تحول! اینجا فرمول متحول شده هیچ رقمه با AC4 قابل مقایسه و گذرا نیست، سری نقش آفرینی شده و این جواب داده!

AC از این به بعد همینه، برای شما ریمستر قسمت سوم هست.
این سری ای که از اوریجینز استارت خورد سه گانه هست، چون قسمت دوم موفق شده قسمت 3 هم احتمالا همین فرمون رو میره و آینده سری هم همینه.

نارضایتی خودم رو از این وضعیت اعلام میکنم:| مخصوصا وقتی حماقت هایی مثل این جمله IGN دیده بشه! :|

همینه که هست میخوای قبول کن میخدای نکن:D دیگه باید با واقعیت روبرو شی ac از اون مسیر خارج شده:-"

بهش میگن تحول! اینجا فرمول متحول شده هیچ رقمه با AC4 قابل مقایسه و گذرا نیست، سری نقش آفرینی شده و این جواب داده!

AC از این به بعد همینه، برای شما ریمستر قسمت سوم هست.
این سری ای که از اوریجینز استارت خورد سه گانه هست، چون قسمت دوم موفق شده قسمت 3 هم احتمالا همین فرمون رو میره و آینده سری هم همینه.
به این اصلا نمیگن تحول! به این میگن تیشه به ریشه! که از اوریجینز شروع و اینجا کلا زدن نابودش کردن!
بازی چیزی به نام AC نیست دیگه!
تحول رو مثلا به مثل MGS V میگن(که البته خوب جواب نداد به خیلی دلایل) اما تحول توی سری بود، و همچنان MGS بود!
اما این ذره ای AC نیست:| هیچیش نیست:|

آخرین ویرایش:
یعنی assassin هم داره بعد افزایش دلار به روزای اوجش برمیگرده:-w
فک کنم منتظر متای بالای ۹۰ کالاف هم باید باشیم:D

بازی عالی بنظر میاد
به شخصه فکر میکردم چون اشرف اسماعیل بالا سرشون نیس بازی خوبی از آب در نیاد
ولی عالی
حتی از نسخه هایی که اسماعیل ساخته

• Like
Reactions: MK_COD
نوش جون طرفداراش و فن ها حقیقی بازی :) من از همون اول که بازی معرفی شد هیچ کدوم از نمایش های بازی رو ندیدم چون اینقدر سر Origin نا امید شدم که ترجیه دادن کپی پیست یوبی سافت رو نخوام دنبال کنم الانم پشیمون نیست چون میدونم هرچقدر هم متاش بالاتر بشه بازم اون عنصر تازه بودن رو نداره به هیچ وجه چیزی که سر نسخه ی جدید SoTR هم اومد و الان دارم با کراهت تمام بازی رو تموم میکنم بازی به خودی خود بد نیست ولی واسه من اون عنصر تازه بودن رو نداره . بازم میگم نوش جونش فن های حقیقیش که سریع رنگ عوض نکردن .....
==================
برادر @Akiba زیاد خودت رو خسته نکن یوبی تو این مسیر میخ خودش رو کوبید رفت پی کارش بحث کردن بیفایدست تا انگ هیتر بودن بهت نزنن خودت رو بکش کنار :-"

آخرین ویرایش:
به این اصلا نمیگن تحول! به این میگن تیشه به ریشه! که از اوریجینز شروع و اینجا کلا زدن نابودش کردن!
تحول رو مثلا به مثل MGS V میگن(که البته خوب جواب نداد به خیلی دلایل) اما تحول توی سری بود، و همچنان MGS بود!

چرا هست:دی اون قضیه هیدن بلید و اینا که نیست که توجیح داستانی داره و اصلا اون موقع نبوده و تو Dlc قراره داستان اولینش رو بفهمیم که مجسمش هم تو زیرزمین تو ACII بود اون وسط:دی

گیم پلی هم درسته که دیگه مثل ریشه هاش نیست من خودمم اصلا موافقش نبودم خصوصا الان که دیالوگ هم انتخاب میکنی اما از یه طرف اگه تغییر نباشه الان این نقدا هم اینجوری نبود:دی چون این سری داشت سالانه میومد جز یه سال اگه قرار بود به هموند روند ادامه بده به یه فرم ثابت دیگه هرچی هم این رنگ و روش عوض میشد کسی انگیزه ای نداشت بره هر سال.

AC از 2007 بجز چند مقطع هر سال داره عرضه میشه و نمیشه با MGS مقایسش کرد!
هسته اصلی ای که تا سیندیکیت خودشو نشون می داد دیگه هیچ جوره جواب نمی داد! نه از نظر حال و هوا و داستان و گیم پلی و هیچی... دیگه تموم شده بود به اوج خودش رسیده بود، مانور دادن رو اون فرمول دیگه جواب نمی داد!

اوریجینز استارت یه جریان جدیده و یه تغییر مناسب هم جهت با وضعیت فعلی صنعت بازی. این فرمول هم بهترین بهره رو از قدرت بیشتر سخت افزار می بره و هم خودشو می رسونه به چیزی که الان توجه بازیکن ها رو جلب میکنه یعنی یه اکشن ماجراجویی/نقش آفرینی.

صحبت از ریشه ها هم کلیشه هست، هیچ سازنده ای محدود به توهمی به اسم "ریشه ها" نیست! وقتی یه سری به تغییر نیاز داره باید بدون مرز تغییر صورت بگیره تا سری بتونه ادامه پیدا کنه! الان این تغییرات تو خیلی بازی ها صورت گرفته و وقتی که حساب شده باشه در نهایت همه بازیکن ها رو راضی میکنه.

آخرین ویرایش:
این حرکت‌که جدیدا راه افتاده هیترا بیان جواب بدن فازتون‌ چیه دقیقا؟ یکی به هر‌دلیلی از‌نمایش‌قبلی بازی خوشش نیومد دلیلی‌نداره بیاد جوابگو باشه.‌یکی‌ از یوبیسافت اینجارو ببینه فکر‌میکنه همه‌ سهامدارای شرکتش این جا جمع شدن و الانم سهامشون ۳۰۰۰٪ رفته بالا با نمرات‌ بازی:))

نقد سایت رو فکر کنم کسی نزاشته، امیدوارم تکراری نباشه :D
به هر شکل سفر ادیسه‌وار «اساسینز کرید» پس از ده سال، به ایستگاه آخر خود در نسل هشتم رسیده، جایی که یوبی‌سافت کبک استانداردهای جدید خلق شده توسط اوریجینز را به سطحی بالاتر ارتقا داده است، نقطه‌ی عطفی که Assassin’s Creed Odyssey را به بهترین نسخه‌ی سری در نسل حاضر تبدیل کرده است.
نقد بازی Assassin's Creed Odyssey - بازی سنتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or