امتیازات Assassin's Creed III

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosein me

کاربر سایت
20120924_assassins_creed_3.jpg

20121031_assassins_creed_3_sharpshooter.jpg

درود خوب بازی لحظاتی قبل اولین امتیاز خودش را گرفت
نکته:به محض امدن امتیاز جدید پست اول ویرایش می شود

The Escapist:100
OXM Italy: 100
G4 TV:100
Digital Spy: 100
Gamestyle: 100
AUSGamer: 97
EGM: 95

PS3Gen.fr :95
EGM:95
Game Informer:95
GameTrailers:92
MondoXbox:90
Strategy Informer:90
SpazioGames:90
Gameblog.fr:90
Eurogamer:90
X360 Magazine:90
IGN:85
Official Xbox Magazine:85
Meristation:85
GameSpot:85
4Players.de:80
Edge Magazine:80
Polygon:80
Official Xbox Magazine UK:80
Gamereactor Sweden:80
GamesBeat:79
Destructoid:75
games(TM):70
VideoGamer:70
Joystiq:70

آخرین ویرایش:
AC

بهترین نسخه AC همون Brotherhood بود که در ادامه نسخه 2 اومد. Revelation درسته ارتقا داشت ولی مالی نبود. البته AC3 را که هنوز ندیدیم که راحع بهش اظهار نظر کنیم ولی فکر نکنم به پای نسخه دوم و یا حتی اول برسه. گمون نکنم Goty هم بشه. چون Mass Effect 3 از این بازی سرتره. تازه بازی ای مثل Starcraft 2 heart of swarm هم تو راهه

منو بگو انتظار متای 93 داشتم :دی
البته به دلیل حجم زیاد بازی های معروف به نطرم منتقد های خیلی سختگیر شدن و شاید بخاطر یه باگ یا تغییر تو دوربین بازی سریع بازی رو بکوبن و نمره پایین بدن البته بعد از دوتا گند معروف سال ( RE6 و MOH) متای 85 زیادم بد نی :دی

همین متا حقشه وقتی شخصیت الطیر در اوج خودش بود با شخصیت اتزیو سعی کردند جای او را بگیرند باکلی پیشدرامد ولی هنوز شخصیت الطیر پتانسیل بالاتری داشت حالا کانر هم اصلا نمیتواند جای اورا بگیرد

اتفاقا شخصیت پردازی اتزیو یکی از بهترین شخصیت پردازی هایی بود که من دیدم !
داستان پر پیچ و خم و دردناک زندگیش و ... که سوسول هم بود :دی
کانر برخلاف اتزیو وحشی و کله شقه ! درست مثل الطائر اقای یه دنده :دی ( سوء تفاهم نشه الطائر مث کانر نبودا الطائر مخوف و ساکت بود * )
الطائر رو هیچی ازش تو 1 ـش نفهمیدیم :| جز این که یه اسسینه :دی
داستانشم تو رویلیشنز خیلی بد روایت شد :|:|
این سیاست های یوبیسافتو باید اتیش زد :| همه چیو یهویی خراب میکنه :| ( قیافه ها و صدا ها و ... :| )

الطير يك اساسين واقعي بود و كانر زير سايه اين شخصيت له شده و حرفي براي گفتن نداره.

همگی یک اساسینس واقعی هستند.اما الطایر با توجه به بازه ی زمانیش و جوی که به بازیباز القاء میکرد،برتری بیشتری نسبت به اون یکی ها داره.

الطير يك اساسين واقعي بود و كانر زير سايه اين شخصيت له شده و حرفي براي گفتن نداره.
حداقل به نظر من کانر خیلی بیشتر به اساسین ها میخوره تا اتزیو. البته الطیر تکرار نشدنیه.

کلا من با این نسخه بیشتر از سه گانه ی AC II حال کردم :دی همه چیزش مطابق سلیقه ی من چیده شده :دی

با اینکه از نظر امتیازات انتظار 90 یا بالاتر رو داشتم ولی اصلا برام مهم نیست :d
همینطور که همه از AC:R ناراضی بودن و من نبودم، اینم همینطور میشه :d کلا وقتی کنترل یک اساسین رو میگیری دستت روح و روانت شاد میشه! :x امتیازها و این چیزا هم یادت میره :d مخصوصا این شماره که همه چیز جدیده! :d

با اینکه از نظر امتیازات انتظار 90 یا بالاتر رو داشتم ولی اصلا برام مهم نیست :d
همینطور که همه از AC:R ناراضی بودن و من نبودم، اینم همینطور میشه :d کلا وقتی کنترل یک اساسین رو میگیری دستت روح و روانت شاد میشه! :x امتیازها و این چیزا هم یادت میره :d مخصوصا این شماره که همه چیز جدیده! :d

همه چیز عالی هست ولی وقتی پر از مشکلات فنیه و دائم بهشون بر میخوری چطوری یادت میره ؟
کنترل اساسین تو قبلی ها سریع به دست میگرفتیم تو این تا بیای کنترلش رو به دست بگیری پیر شدی چون نصف بازی رفته :دی

عزیز چرا انقدر بازی رو می کوبی وقتی هنوز بازی نکردی؟ چا اسراری داری حالا از اول تاپیک تا الان داری بد و بیراه میگی به بازی....بیخیال :دی

حداقل به نظر من کانر خیلی بیشتر به اساسین ها میخوره تا اتزیو. البته الطیر تکرار نشدنیه.

کلا من با این نسخه بیشتر از سه گانه ی AC II حال کردم :دی همه چیزش مطابق سلیقه ی من چیده شده :دی
:|دوستان نظر همه محترم ولی بازی یک اکشن ادونچر تاریخی ماصیاف محل وافعی اساسین ها است الطیر یک اساسین است وطبق واقعیتم اساسین ها چه در اروپا وچه در امریکا وجود ندارند این جو تاریخی بازی یوبیسافتم مشکل مغزی نداره سعی کرد تمام جو یک اساسین رو به الطیر مخفی بود یک انگشت خود را قطع کرد قطع کردن انگشت در حالت واقعی بین انها رواج داشت

:|دوستان نظر همه محترم ولی بازی یک اکشن ادونچر تاریخی ماصیاف محل وافعی اساسین ها است الطیر یک اساسین است وطبق واقعیتم اساسین ها چه در اروپا وچه در امریکا وجود ندارند این جو تاریخی بازی یوبیسافتم مشکل مغزی نداره سعی کرد تمام جو یک اساسین رو به الطیر مخفی بود یک انگشت خود را قطع کرد قطع کردن انگشت در حالت واقعی بین انها رواج داشت
مگه من چه جسارتی به الطیر کردم؟ :-/:دی

دوستان سلی !
ببخشید یکی میتونه تاریخ دقیق عرضه بازی رو برای PC به تاریخ شمسی بگه ، ممنون میشم !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or