امتیازات Assassin's Creed III

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosein me

کاربر سایت
20120924_assassins_creed_3.jpg

20121031_assassins_creed_3_sharpshooter.jpg

درود خوب بازی لحظاتی قبل اولین امتیاز خودش را گرفت
نکته:به محض امدن امتیاز جدید پست اول ویرایش می شود

The Escapist:100
OXM Italy: 100
G4 TV:100
Digital Spy: 100
Gamestyle: 100
AUSGamer: 97
EGM: 95

PS3Gen.fr :95
EGM:95
Game Informer:95
GameTrailers:92
MondoXbox:90
Strategy Informer:90
SpazioGames:90
Gameblog.fr:90
Eurogamer:90
X360 Magazine:90
IGN:85
Official Xbox Magazine:85
Meristation:85
GameSpot:85
4Players.de:80
Edge Magazine:80
Polygon:80
Official Xbox Magazine UK:80
Gamereactor Sweden:80
GamesBeat:79
Destructoid:75
games(TM):70
VideoGamer:70
Joystiq:70

آخرین ویرایش:
فکر کنم تنها نسخه ای از سری اصلا بازی هست که نتونست از گیم اسپات هر 3 مدال گرافیکی ( بصری - تکنیکی - انیمیشن ) رو بگیره ....

حتی Revelations هم پارسال 3 مدال رو کامل گرفت ....

برای بازی که میگفتن 3 سال در دست ساخت بود ، حداقل از این لحاظ من انتظار بیشتری داشتم ...

فکر کنم تنها نسخه ای از سری اصلا بازی هست که نتونست از گیم اسپات هر 3 مدال گرافیکی ( بصری - تکنیکی - انیمیشن ) رو بگیره ....

برای بازی که میگفتن 3 سال در دست ساخت بود ، حداقل از این لحاظ من انتظار بیشتری داشتم ...
داداش امتیازارو نگا :دی
مدال نگرفت مهم نیست
بازی به یه جهش نیاز داشت که ازین یکنواختی در بیاد که موفق شدن

---------- نوشته در 10:59 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 AM ارسال شده بود ----------

خوبه امتیازات، بازی کنید بیشتر به عمقش پی میبرید متاسفانه:dاومدن روند بازی مثل AC2 دربیارن منتها مالیدن.امکانات جانبی داخل گیمپلی بازی زیاد هست ولی همین امکانات مثل اینکه باعث شده سازنده ها از جاهای دیگه بازی غافل بشن. آدم بیشتر میسوزه که همین موارد جانبی هم (جز کشتی) جذابیت آنچنانی نداره. خلاصه از AC2 به بعد بیشتر برای من داستانش باقی موند.
شما ازون دسته هستی که last of us ام ببینی میگی این یه بازی معمولیه و تقلید شدس :دی

حیف این بازی که به خاطر مشکلات فنیش اینجوری میشه اگه یه سال 6 ماه دیگه روی بازی کار میکردن و پالیش میشد درست الان هم اینجوری نقد نمی شد. همش هم به خاطر عجله یوبی سافت واسه اینکه حتما باید عرضه شه امسال یه نسخه

متاش بالای 90 می شه مطمئن باشید بازی 3 سال روش کار شده نشه واقعا جای تاسف داره

مدال تکنیکی نداده چون صفحه قبل هم گفتم این توضیحاته خودشه :
This medal is when the side that keeps frame rates running smoothly , physics moving propsrly , and all the other technical wizardry that looks does its job in a spectacular fashion

ولی در مورد انیمیشن نمیدونم ؟! چون کارکتر اصلی تو بین بازهای سوم شخص به نظرم بینظیره . انیمیشنهای متفاوت و متنوعی داره و هم نرم و طبیعی هست . شاید گیر داده به انیمیشن دشمنها و ........

آخرین ویرایش:
خوبه امتیازات، بازی کنید بیشتر به عمقش پی میبرید متاسفانه:dاومدن روند بازی مثل AC2 دربیارن منتها مالیدن.امکانات جانبی داخل گیمپلی بازی زیاد هست ولی همین امکانات مثل اینکه باعث شده سازنده ها از جاهای دیگه بازی غافل بشن. آدم بیشتر میسوزه که همین موارد جانبی هم (جز کشتی) جذابیت آنچنانی نداره. خلاصه از AC2 به بعد بیشتر برای من داستانش باقی موند.
نبود پاتریک کار خودشو کرد ... خاک بر سر سران یوبیسافت که گذاشتن پاتریک بره
تیم AC2 بدون پاتریک مثل Kojima Productions بدونه کوجیماـه

آخرین ویرایش:
واقعا شکه شدم. این امتیازات روی ما خیلی اثر داره.:|روی تمامی بازیبازان.

ولی در مورد انیمیشن نمیدونم ؟! چون کارکتر اصلی تو بین بازهای سوم شخص به نظرم بینظیره . انیمیشنهای متفاوت و متنوعی داره و هم نرم و طبیعی هست . شاید گیر داده به انیمیشن دشمنها و ........
به نظرم انيميشن هاي مبارزه باگ و مشكل داشت مثلا شمشيري كه بايد به داخل گردن فرو ميرفت از تويه كله دشمن رد ميشد يا وقتي كانر حريفش رو به زمين ميزد به جاي اينكه ضربه رو به بالا تنه دشمن وارد كنه رو ي پاهاي دشمن ميزد .اين جور اشتباهات محاسبه اي انيميشن براي وارد كردن ضربه دقيق روي نقاط مختلف بدن در مبارزه ها زياد بود.

به نظرم این نمرات 7و 8 کاملا حقشه. نسخه های قبلی یه جو رمزآلود خیلی باحالی داشتن که این بازی نداره

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or