شاید از نظر یه عده gs خز شده باشه و به خاطر متفاوت بودن امتیاز الکی بده
اما به نظر من عادلانه ترین امتیازها رو gs میده
دور ign رو هم باید خط کشید با اون امتیازی که به convition داد
به این میگن رفتار یه فن بوی واقعی.اگه سایته به بازی مورد علاقتون امتیاز عالی داد، میشه سایت محبوب ولی اگه بد داد دیگه باید دارش زد!! حالا مشکل از کیه؟ سایت، فن بوی یا ناشر بازی؟!ایول منم موافقم دور ign رو باید خط کشید با اون امتیازهای درپیتش
به نظر منم gs بهترین و عادلانه ترین امتیازارو میده![]()
به این میگن رفتار یه فن بوی واقعی.اگه سایته به بازی مورد علاقتون امتیاز عالی داد، میشه سایت محبوب ولی اگه بد داد دیگه باید دارش زد!! حالا مشکل از کیه؟ سایت، فن بوی یا ناشر بازی؟!
امتیاز ها خیلی متفاوت و باهم فرق دارند فکر کنم این بازی کاملا سلیقه ای باشه حتی اگر در سایت ها امتیاز یوزر ها رو ببنیند از 2 تا 9 داریم
تازه این بازی نوع سبکی جدید داره شاید کسی از این موضوع خوشش بیاد یا کسی هم خوشش نیاد
زیاد نباید روی این نمرات حساب کرد مثلا خودم از بازی the saboteur خیلی خوشم میومد بخاطر موضوعش که راجع به ناتزی ها بود اگر یادتون باشه نمراتشم زیاد جالب نبودن
دیگه 5 تومن پولیه که انقدر سر خریدش بحث میکنید...؟:biggrin1:من که اولش هم گفتم همچنان هم پایند به حرف، ولی بازی ارزش یهبار امتحان کردن داره!چون ممکنه مثل TOO HUMAN خیلی باهاش حال کنم:biggrin1:
من گفتم امتحان!چون پولی پاش نخواهم داددیگه 5 تومن پولیه که انقدر سر خریدش بحث میکنید...؟:biggrin1: