امتیازات Alpha Protocol

Ooops

کاربر سایت
945401_100552_front.jpg

این بازی اولین امتیازش رو از سایت bit-tech.net گرفت. 5/10

این بازی تلفیقی از مخفیکاری و RPG است. Obsidian هم تقریبا تمام بازیهایی که ساخته RPG بوده، مثل KotOR و Neverwinter Nights 2. البته این استودیو سابقه خیلی خوبی داره (با توجه به همون بازیها) ولی ظاهرا نتونسته ایده هاش برای Alpha Protocol رو خوب پیاده کنه.
البته با یک نمره مشخص نمیشه...
تا حالا فکر نمیکنم سابقه مخفی کاری داشته باشه و همین میتونه عامل شکست احتمالیش باشه!اینطور نیست ؟

تا حالا فکر نمیکنم سابقه مخفی کاری داشته باشه و همین میتونه عامل شکست احتمالیش باشه!اینطور نیست ؟
آره دیگه. اصلا من از اولم از ایده های این بازی خوشم نمیومد:دی مخفی کاری با RPG به نظرم زیاد به هم نمیان! حالا باید بازی کنم تا ببینم چه گندی زدن:دی

اینجوریا هم نیست دوستان.
این بازی از لحاظ فنی بازی متوسطیه به خاطر همین امتیازاتش خیلی بالا نمیره. از obsidian غیر از این هم انتظار نمیره:biggrin1:
ولی بازی خوبیه. من پیگیر اخبار این بازی هستم. به این سایته خیلی اعتمادی نیست. من حدس میزنم میانگینش بین 7 تا 8 بشه!

کلا ایده بازی خیلی خوب بود منتها انقدر از لحاظ تکنیکی بازی تعطیل هست که حد نداره. انیمیشن های داغون , طراحی صورت ها داغون , تکسچر های داغون. کلا هنر می خواد با UE3 چنین گرافیکی ساختن !!
کلا Obsidian از همون اول در زمنیه تکنیکی نابود بود. Neverwinter Nights 2 که از یکش هم پایین تر بود گرافیکش !!

الفا کروکودیل باس اسم بازی باشه چرا اینجوریه این کلا تعطیل بوده مخ سازنده ها لااقل شبیه بورن هم نیست بشینیم بازی کنیم بعد از 1 سال تاخیر بدترش کردن دادن بیرون بازی رو

GamesMaster به بازي 8.4 از 10 داد.

يه كم بهتر شد.:biggrin1: :
"dynamic shooting, insane levels of customisation and a thumping near-future dose of espionage and sinister conspiracy."

"Obsidian may not be the best when it comes to graphic engines, but when it comes to dialogue this team pulls out all the stops."

"There's no black and white here - just so many shades of grey, which means learning to trust your gut becomes vital."

دوستان لطفا نظرات قشنگ قشنگشون رو برای خودشون نگه دارن!
اول از همه بگم که Alpha Protocol سبکش مقداری با اون تعریفی که شما از RPG دارین فرق میکنه! Obsidian قصدش باز کردن دریچه و راه جدیدی تو RPG بوده و از همون اول هم قول یک بازی شاهکار رو (از لحاظ گرافیکی) نداده بود! گرافیک و انیمیشن های بازی هم بخاطر تاخیر های متعددی که خورد کهنه است و Obsidian هم از تمامی این تاخیر ها فقط بخاطر بهتر کردن و پیشرفت اِلمان های RPG و ایده های خودش استفاده کرده! پس لطفا فعلا دوستان نظراتشونو برای خودشون نگه دارن تا چندتا نمره دیگه هم از بازی بیاد
اقای بابی( :دی ) شما نمیخواد نگران New Vegas بشی! :دی از نسخه قبلی خیلی بهتر میشه و Bethesda هم انتظار فروش بیشتر بازی نسبت به 3 رو داره (بیشتر از 4.5 میلیون تو یک هفته ؟ :-")

به نظرم این بازی از اون بازی هایی هست که سلیقه پسند و من حداقل با سلیقه خودم میپسندمش هرچند حرف های کسری درباره اش درست ولی خب خیلی از بازی ها اینجوری بودن مثل K@L که من واقعا با این بازی حال کردم. AP رو هم فکر میکنم از بازی هایی است که بر خلاف ظاهرش، میتونه بازی سرگرم کننده ای بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or