آخرین ویرایش:
شديدا استكبار جهانى به تغيير رييس جمهور و حزب حاكم نياز داره.
یکی از اساتید برجسته معاصر یک سخنی در این مورد دارن که متاسفانه بنده ویدئو اش رو بنا به صلاح دید سایت نمی تونم بزارم. فقط به صدای ایشون بسنده می کنم
اعتقادات رو نمیشه با بمب اتم نابود کرد یا تغییر داداین حجم از حماقت که من میبینم با تغییر رییس جمعور درست نمیشه. فقط بمب اتم میتونه کارو در بیاره.
این حجم از حماقت که من میبینم با تغییر رییس جمهور درست نمیشه. فقط بمب اتم میتونه کارو در بیاره.
پشمام این جیم استرلینگه؟! یادمه زمانی که تو Escapist بود نقداش خیلی عالی بود... به چه روزی افتاده!!!
وقتی کمبود توجه باعث میشه سوار ترندها بشی، نتیجه بهتری نداره.پشمام این جیم استرلینگه؟! یادمه زمانی که تو Escapist بود نقداش خیلی عالی بود... به چه روزی افتاده!!!
مهم ازادی هست که دارن و نمی ذارن هیچ چیزی براشون عقده بشه یعنی یک روز مشخص می کنن می گن فلان جا تا فلان جا بریم فلان کار هر کسیم که ناراضیه یا حال نمی کنه اصلا نمیاد این باعث تخلیه ی روانی می شه اتفاقا خیلیم خوب هستاعتقادات رو نمیشه با بمب اتم نابود کرد یا تغییر داد
آموزش و نصیحت دلسوزانه و نه اجباری لازمه
یه زمانی تو غرب چیزی که زیاد بود فیلسوف و دانشمند و مخترع بود
الان بیشتر رژه افتخار و لخت دوچرخه سواری کردن و لخت تماشا کردن آدم به عنوان مدل و قیافهای عجق وجق و کمر به نابود کردن بنیان خانواده و جامعه هست
البته هنوز از لحاظ فرهنگی فرسنگها فاصله داریم
کدومشون منتقد هست ؟ پایینی یا بالایی ؟
فکر کنم بالایی هست.کدومشون منتقد هست ؟ پایینی یا بالایی ؟
حالا در حد چند نمره ممكنه متا بالا پايين داشته باشه از نظر سطح كلى بازى ولى در مجمع نشون دهنده وضعيت كلى هست.
حالا يه سرى عناوين هستن با شرايط خاصى كه نميشه نسخه كلى براشون پيچيد مثلا death stranding كه كلا نظرات در موردش شكاف زيادى داره يعنى يا طرف اصلا نتونسته تحملش كنه يا برعكس براش فوق العاده بوده.
معمولا اين اتفاق واسه بازياى با گيم پلى خاص يا ساختارشكن پيش مياد ولى بقيه موارد ديگه نميتونيم بگيم وقتى متاى يه بازى ٨٢ شده بگيم نه اين عاليه!
صرفا ممكنه شما خيلى بتا به هر دليلى باهاش حال كرده باشيد و ميتونيد بگيد از نظر من خيلى خوبه.