آخرین ویرایش:
بره تو چشم یورو گیمر بدردنخورنقد بازی سنتر:
نمره: ۱۰/۱۰
متن:
بررسی بازی Alan Wake 2 - بازی سنتر
ویدیو:
در متاکریتیک و اپن کریتیک هم ثبت خواهد شد.
برای من تجربه 10/10 که نه ولی بین 9.5 تا 10 بوده، به نظرم میشه تنوع کم دشمن ها، یکسان بودن طریقه کشتن اون ها و این که بخش زیادی از بازی صرفا به راه رفتن خلاصه میشه از نقاط ضعف در نظر گرفت ولی واقعا 10/10 هم نمره لایقی هست براش.نقد بازی سنتر:
متن:
ویدیو:
راه رفتن زیاد چه صیغه ای دیگه ؟ مشخصا بازی یه اثر ترسناک کلاسیک هست که علاوه بر مبارزات نفس گیر و جذابش، بخش مهمی از اون رو هم به حل معماهای مختلف میپردازیم. اتفاقا از مهمترین ویژگی های این بازی که دقیقا منو برد به خاطرات سری بازی re کلاسیک همین معاماهای زیاد،بدون راهنما، سخت و بی نظیر بازی بود. اون چیزی که شما به عنوان راه رفتن ازش یاد کردی حل معماهای جذاب بازی هست که بخش زیادیشون مستقیم روی لول دیزاین مراحل به صورت آنی اثر میذاشتن !برای من تجربه 10/10 که نه ولی بین 9.5 تا 10 بوده، به نظرم میشه تنوع کم دشمن ها، یکسان بودن طریقه کشتن اون ها و این که بخش زیادی از بازی صرفا به راه رفتن خلاصه میشه از نقاط ضعف در نظر گرفت ولی واقعا 10/10 هم نمره لایقی هست براش.
برای من این بازی و Hi Fi rush واقعا جایگاه ویژه ای پیدا کردند
من میخواستم مثلا از Wellness center برم Cauldron lake ،باید کلی راه برم، یا بخوام از یک سمت مپ برم سمت دیگه کلی راه هست، محیط ها باز هست فست تراول میداشتند خیلی خوب میشد. خیلی هم درگیری نداریم در این مسیرها. به خاطر گرافیک خوب و محیط های زیبا و همون معماها، اذیت نمیکنه، شاید هم سرعت کاراکتر کم هست.راه رفتن زیاد چه صیغه ای دیگه ؟ مشخصا بازی یه اثر ترسناک کلاسیک هست که علاوه بر مبارزات نفس گیر و جذابش، بخش مهمی از اون رو هم به حل معماهای مختلف میپردازیم. اتفاقا از مهمترین ویژگی های این بازی که دقیقا منو برد به خاطرات سری بازی re کلاسیک همین معاماهای زیاد،بدون راهنما، سخت و بی نظیر بازی بود. اون چیزی که شما به عنوان راه رفتن ازش یاد کردی حل معماهای جذاب بازی هست که بخش زیادیشون مستقیم روی لول دیزاین مراحل به صورت آنی اثر میذاشتن !
من پست هارو بررسی کردم. به نظرم سخت نگیرید. یک کاربر حالا علامت تعجب گذاشته و فرض بر مثال اصلا از نمره و نقد هم راضی نیست دلیل بر این نمیشه که ما بریم دنبالش که چرا علامت تعجب استفاده کردی.طرف اومده نمره سایت رو گذاشته بعد کنارش علامت تعجب زده! این یعنی چی؟ اینجا مگه فروم نیست؟ من میتونم به علامت تعجب واکنش نشون بدم یانه؟ اگه میتونم پس چرا پست منو با دلیل پست تنش زا پاک کردی؟ اگه نمیتونم پس اون علامت تعجب مشکل داره! وقتی برای تگ کاربر فعال و خبرنگار و ... کلی دو دوتا چهار تا میکنید ولی فله ای تگ ناظم و مدیر میدین تبعاب داره تبعاتشم اینه طرف درک تحلیل پست نداره هر چی گزارش بشه یا دو نفر نقل قول کنن فک میکنه تنش زاست پاک میکنه.
همین رویه رو ادامه بدید آخر تعداد staff فروم بیشتر از کاربرهاش میشه چیزی که تو فروم های محو شده دیدیم و دور نیست!
@Bahram آقا یه رسیدگی کن شما این نشد وضع که.
دقیقا نظر منم اینه که اون علامت تعجب هیچ مشکلی نداره ولی مگه غیر اینه که اینجا فرومه؟ شما میتونی پستی بزاری و انتظار داشته باشی واکنش نگیره؟ نه! خوب واکنش به اون پست چی میتونه باشه؟من پست هارو بررسی کردم. به نظرم سخت نگیرید. یک کاربر حالا علامت تعجب گذاشته و فرض بر مثال اصلا از نمره و نقد هم راضی نیست دلیل بر این نمیشه که ما بریم دنبالش که چرا علامت تعجب استفاده کردی.
پست شما و تعدادی از پست ها هم بدون هیچ اخطاری پاک شدن و تنها در دلایل نوشته شده پست تنش زا که درست هم هست چون بعد از اون یک بحث سر این که یکی دوست داره علامت تعجب به کار ببره یا نبره شکل گرفته که واقعا هیچ ربطی به تاپیک امتیازات این بازی یا هیچ بازی دیگه ای نداره.
اون دلیل «پست تنش زا» برای تمام پست هایی که پاک شدن استفاده شده.
نقد بازی سنتر در متاکریتیک ثبت شد:نقد بازی سنتر:
متن:
ویدیو:
یه ۸ بزار کنار براشاج هنوز نمره نداده؟
یه ۸ بزار کنار براش
پ.ن: احتمال خیلی کمی هم وجود داره که ۹ بدن![]()
بشکه مجهول الجنسیت دوباره شروع کرد