امتیازات و بررسی های Xbox One

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
امتیازات و بررسی های Xbox One منتشر شد:

Heavy.com
:BUY

Pros
- Much better streamlined dashboard/UI
- Great selection and variety of launch games
- The controller is a lot better (THANK THE GAMING GODS FOR THAT NEW D-PAD!)
- The Kinect 2.0's body capture technology comes vastly improved
- Multitasking is a breeze thanks to the Snap feature
- Online gaming is a much better experience with Smart Match
- The apps all perform well
- Watching TV on your Xbox One just feels right
- Following your friends feels a lot easier to navigate than before
- The addition of media achievements and challenges is awesome

Cons
- The Kinect 2.0 voice recognition technology works...most of the time
- The SmartGlass app doesn't have a lot of readily compatible games/movies...yet
- Crimson Dragon and LocoCycle are letdowns
Polygon - 8/10
Eurogamer
The Verge - 7.8

Ars Technica
The good

• System is nearly silent when running.
  • Relatively energy efficient.
  • Great looking lighting effects and detailed characters.
  • Redesigned analog sticks, shoulder buttons, and d-pad are incredibly comfortable.
  • Improved rumble motor and new rumbling triggers.
  • Instant-on mode goes from power button to loaded game incredibly quickly.
  • Clean, sparse menu helps you find what you need efficiently.
  • Voice can be extremely efficient for launching games and apps and searching.
  • Snapping video is the new picture-in-picture.
  • Switching between apps is fast and snappy.
  • Upload studio is a great little clip editor.
  • TV pass-through is lag-free and easy to use.

The bad

• Case is boxy, heavy, and about as big as the original Xbox.
  • Many launch games don't pack much of a visual punch.
  • Controller still uses AA batteries and proprietary headsets.
  • Voice commands fail a good 10 to 20 percent of the time.
  • System requires incredible precision in what voice commands it will take.
  • Voice is cumbersome and annoying in many apps.
  • Most apps are nearly useless in snap mode.

The ugly

• Kinect auto-login works inconsistently.
  • In-game recording was largely busted on my review unit.
  • Switching from game to game can delete unsaved data without warning.
  • Kinect IR remote doesn't have a learning function for unsupported hardware.

Xbox One review: This is the console of the future
- Fortune

Xbox One Is a Slice of the Future - Rolling Stone

The Xbox One is the closest thing to the future of television we’ve yet seen - Hollywood Reporter

Xbox One a great game player _ and more - AP

Xbox One review: The gaming device that goes far beyond gaming - Consumer Reports

Xbox One: A family-focused console that goes beyond gaming - Washington Post

Xbox One review: Compelling console with a strong lineup of games - NBC News

2bde40181791da1e1.png

c2bfcd52d47d49981.png

آخرین ویرایش:
باطری قلمی اصلا ایراد نیست که بخواد حل بشه.واسه همین گفتم اکثر ایرادهاش مزخرف هست.شخصا بسیار با باتری قلمی حال میکنم و به نظرم مشکلی بهش وارد نیست.:)
نظر شما محترم ولی چرا از hardware دستگاه ایراد نمیگیرن هم خیلی برام عجیبه این دستگاه ۷ سال باید دووم بیاره

داستان این همه نقد مثبت چیه؟من چیز دیگه فکر میکردم:d
مثلا فکر میکردی چی بگن ؟ :d

--------------

خب این سایتها هم اون کنسولی رو که دستشونه بررسی کردن اپدیت و .... رو در نظر نمیگیرن . در مورد PS4 هم نبود سیستم ابری و بازیهای لانچ و ساپورت چیزایی که قراره با اپدیت بیاد نمره کم کرده بود .

ولی پالیگان انصافا خیلی باحاله:d

داستان این همه نقد مثبت چیه؟من چیز دیگه فکر میکردم:d
همونطور که خودتم گفتی همه چی بسته به سطح انتظار شماست :دی اگه انتظار نقدای 50/100 داشتی آره اینا مثبت هستن :دی ولی اگه انتظارت 90/100 هست اینا مثبت نیستن :دی

الان یه عده از فورتزا انتظار متای 40/100 دارن (!) ینی هر چه از این مقدار بیشتر باشه ینی متای بازی مثبت هست :دی

یه جا هم گفته از ایکس باکس اورژینال بزرگتر هست !! واقعا غولیه ماله خودش :bighug: باطری قلمی هم میتونه خوب باشه هم بد!! دیگه قدرتو میزان کیفیت باطری دست خودمونه 1800 میلی بندازیم یا 4200 !! در ظمن اگه داخلی میبود وقتی باطری عیب میکرد باید دلو روده دسته رو میریختیم بیرون تا تعویضش کنیم

باطری قلمی با اپدیت حل میشه ؟؟
شاید باورت نشه اما وقتی اوایل شایعه شده بود که دیگه باطری قابل تعویض نداره خیلی ناراحت شده بودم!
وقتی فهمیدم بازم قلمی میخوره خیلی خوشحال شدم:دی باطری قابل تعویض خیلی برتریها داره! مثلا شما فکر کن شارژ باطریت تموم میشه میتونی بلافاصله باطری دیگه ای بندازی و به بازی ادامه بدی اما مثلا روی ps3 مجبوری دستت رو با سیم وصل کنی به کنسول که متاسفانه بخاطر کوتاهی سیم مجبوری رسما بازیتو بیخیال شی بزاری دسته شارژ شه

شاید باورت نشه اما وقتی اوایل شایعه شده بود که دیگه باطری قابل تعویض نداره خیلی ناراحت شده بودم!
وقتی فهمیدم بازم قلمی میخوره خیلی خوشحال شدم:دی باطری قابل تعویض خیلی برتریها داره! مثلا شما فکر کن شارژ باطریت تموم میشه میتونی بلافاصله باطری دیگه ای بندازی و به بازی ادامه بدی اما مثلا روی ps3 مجبوری دستت رو با سیم وصل کنی به کنسول که متاسفانه بخاطر کوتاهی سیم مجبوری رسما بازیتو بیخیال شی بزاری دسته شارژ شه
قضیه باطری زیاد مهم نیست ولی حالا که گفتی میگم PS4 در حالت stand by هم دسته رو شارژ میکنه ینی تا آخر عمر کنسول تو در هنگام بازی کردن به شارژ دسته نیاز نخواهی داشت .

تو PS3 این عامل وجود داشت که وسط بازی شارژ تموم بشه ولی تو 4 دیگه وجود نداره و واسه همین الان دیگه باطری (حتی اگه تو خونتون به وفور یافت بشه :دی) هیچ مزیتی نداره که هیچ بلکه نکته منفی هم هست ولی مهم نیست :دی

اه این چند روز کی تموم میشه من به این کنسول خارق العاده دست پیدا کنم!
خداییش عجب کنسولیه اصلا ایراد نداره جـــــــــــونم خداییش همچین کنسولی 500 دلار؟ واقعا باید گرون ترش میکردن !چونکه واقعا کینکتش یه پا کنسولیه. کل صنعت رو میترکونه!
در ضمن SONY چنان با مایکروسافت درگیره که حتی برای اینکه بگه ما بهتریم به حدی سود خودشو کم میکنه که بتونه 400 دلار بفروشه و سود هر دستگاهشم 18 دلاره ! :))

یه جا هم گفته از ایکس باکس اورژینال بزرگتر هست !! واقعا غولیه ماله خودش :bighug: باطری قلمی هم میتونه خوب باشه هم بد!! دیگه قدرتو میزان کیفیت باطری دست خودمونه 1800 میلی بندازیم یا 4200 !! در ظمن اگه داخلی میبود وقتی باطری عیب میکرد باید دلو روده دسته رو میریختیم بیرون تا تعویضش کنیم
کل منطق استفاده از باطری داخلی اینه که دیگه نیاز به تعویض کردن نداره.
همین باطری قلمی باعث شده خیلی از ایده های خوبشون برای دسته رو مثل تولید کننده بو و تاچ‌پد و اسپیکر داخلی و... رو به خاطر مصرف زیاد باطری دور بریزن.
در حالی که اگر باطری داخلی بود خیلی راحت میتونستن با افزایش ظرفیت باطری از این تکنولوژی ها هم استفاده کنن.

کل منطق استفاده از باطری داخلی اینه که دیگه نیاز به تعویض کردن نداره.
همین باطری قلمی باعث شده خیلی از ایده های خوبشون برای دسته رو مثل تولید کننده بو و تاچ‌پد و اسپیکر داخلی و... رو به خاطر مصرف زیاد باطری دور بریزن.
در حالی که اگر باطری داخلی بود خیلی راحت میتونستن با افزایش ظرفیت باطری از این تکنولوژی ها هم استفاده کنن.

صلاح دید خودشون بوده و حتما میکروسافت که کمپانی کوچکی نیست بی دلیل این تصمیم رو نگرفته.به هر حال من مشکلی با باطری قلمی ندارم و ازش راضی هستم به شدت;)

مثلا فکر میکردی چی بگن ؟
:d
انتظار داشتم کل قضیه Appو TV و سریع لود شدن و کم صدایی رو حساب نیارن یا در بدترین حالت نکته منفی حساب کنن! ولی توی تمام نقد ها کلی کیف کردن و تعریف کردن از این قابلیت ها :d
همونطور که خودتم گفتی همه چی بسته به سطح انتظار شماست:biggrin1:اگه انتظار نقدای 50/100 داشتی آره اینا مثبت هستن:biggrin1:ولی اگه انتظارت 90/100 هست اینا مثبت نیستن:biggrin1:الان یه عده از فورتزا انتظار متای 40/100 دارن (!) ینی هر چه از این مقدار بیشتر باشه ینی متای بازی مثبت هست:biggrin1:​
8/10 که پالیگان و تقریبا" دِ ورج دادن هرجور حساب کنی نمرات مثبتی هستن ! ایراد هایی هم که از کانتنت دستگاه گرفتن منطقیه و 2 نمره کم میکنه:dحالا اگه کسی هم انتظارش بالا بوده مثلا" 85 , یا حتی 90 بازم زیاد تو ذوقش نمیخوره چون در حد 0.5 نمره اینا کمتر شده:d

اونایی که از فورتزا انتظار 4! دارن باید بگم بازی رو پشمک حساب کردن! من خودم از بازی انتظار 82-85 دارم ولی بخاطر نمرات KI (که منتقدا نشون دادن با کمبود محتوا چه برخوردی میکنن) انتظارم یه مقدار پایین تر اومده8-|
البته انتظار منطقی با انتظار بالا فرق میکنه...فقط فن Xbox میتونه بهش 10/10 یا 9.5 بده و ایراداتش رو حساب نیاره :d

PS4 در حالت stand by هم دسته رو شارژ میکنه
یعنی اگه من بخوام کنسول رو کامل خاموش کنم دسته شارژ نمیشه؟ میدونی که standby کنسول رو روشن نگه میداره فقط رمت و cpu اصلی خاموش میشن و بقیه روشنن! در نتیجه استهلاک داره!
اگرم مشکل استهلاک نبود بازم جالب نیست باطری صبح تا شب تو شارژ باشه از ترس اینکه شارژش تموم نشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or