امتیازات عنوان Doom: The Dark Ages

پیش‌بینی شما از میانگین امتیازات؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    216
  • نظرسنجی بسته شده است .

last of amir

کاربر سایت
Release Date: May 13, 2025

Developer: ID Software
Publisher: Bethesda Softworks
Platforms: PlayStation 5, Xbox Series X and S, PC
Genre: first-person shooter

thumb-1920-1365615.jpeg
https___forum.bazicenter.com_attachments_1000024908-jpg.379278_.jpeg
GameSpot 8
IGN 9
GameSpew 10
Player2 10
Screen Rant 10
IGN Portugal 9
Juexvideo.com 8.5
TheSixthAxis 8
PC Gamer 8
Guardian 8
IGN France 8
IGN Italia 8
Multiplayer.it 8
Push Square 8
VGC 8
DualShockers 8
VG247 8
TheGamer 7
PlayStation LifeStyle 9​

Attachments

• Untitled.png
    Untitled.png
    18.8 KB · مشاهده: 982
آخرین ویرایش:
اینقدر بحث از دووم ۳ شد که هی به خودم میگم برم دووم ۳ رو دانلود کنم😁 .فقط این وسط اول شخص زیر ۳۰ فریم رو نمیتونم تحمل کنم .این دووم ۳ الان چند فریمه روی کنسول ؟فریم بوست داره آیا؟
گیم برا سال 2004 هستش، رو نوکیا 1100 هم رانش کنی احتمالا 40-50 تا فریم میگیری:دی دیگه PS5 و اکس باکس که جای خود دارد... البته نمیدونم اصلا پورتی ازش برای نسل های جدید تر هست یا نه:دی

اینقدر بحث از دووم ۳ شد که هی به خودم میگم برم دووم ۳ رو دانلود کنم😁 .فقط این وسط اول شخص زیر ۳۰ فریم رو نمیتونم تحمل کنم .این دووم ۳ الان چند فریمه روی کنسول ؟فریم بوست داره آیا؟
بله بله 4k و 60 فریم، من اتفاقا دانلودش کردم رو اخرین درجه سختی شروع کردم جلو هم رفتم میخواستم تمومش کنم ولی دیگه سری اکس رو فروختم، رو دلم موند... کلی بازی اینطوری نصفه نیمه موند...

ولی دانلود کن عالیه عشق میکنی :D

گیم برا سال 2004 هستش، رو نوکیا 1100 هم رانش کنی احتمالا 40-50 تا فریم میگیری:دی دیگه PS5 و اکس باکس که جای خود دارد... البته نمیدونم اصلا پورتی ازش برای نسل های جدید تر هست یا نه:دی
یادش بخیر زمان عرضه جزو بازیهای سنگین اون سال حساب میشد بنچمارک گرافیکی بود زمان خودش به طوری که برای 60 فریم نیاز به 6800ulta که قویترین زمان خودش بود اونم تو 1600 *1200 داشتید 8->

1746458898632.png

یادش بخیر زمان عرضه جزء بازهای سنگین اون سال حساب میشد بنچمارک گرافیکی بود زمان خودش بطوری که برای 60 فریم نیاز به 6800ulta که قویترین زمان خودش بود اونم تو 1600 *1200 داشتید 8->

View attachment 377969
واقعا یادش بخیر. خیلی خیلی حال و هوای عجیبی داشت، هم نسل های من با دیدن این تصویر کاملا میفهمن چی میگم

مشکل اینه مایکروسافت یک سری از بازیها رو دیمه ای به گیم پس اضافه میکنه بدون هیچ چیز خاصی

بله بله 4k و 60 فریم، من اتفاقا دانلودش کردم رو اخرین درجه سختی شروع کردم جلو هم رفتم میخواستم تمومش کنم ولی دیگه سری اکس رو فروختم، رو دلم موند... کلی بازی اینطوری نصفه نیمه موند...

ولی دانلود کن عالیه عشق میکنی :D
عه استاد من فکر کردم شما قبلا سریز اس داشتید 😁

• Like
Reactions: Scαrface and ps34
یادش بخیر زمان عرضه جزو بازیهای سنگین اون سال حساب میشد بنچمارک گرافیکی بود زمان خودش به طوری که برای 60 فریم نیاز به 6800ulta که قویترین زمان خودش بود اونم تو 1600 *1200 داشتید 8->

View attachment 377969
ای داد بیداد یادمه 6800 برچسب قیمتی 400 دلاری داشت که توی ایرانم 400 هزار تومن قیمتش بود که همیشه می گفتم کسی هست اینقدر پول پای گرافیک بده نمی دونستم بعدا کارت ها تا 3000 دلارم بالا می رن و فروشنده های نامحترم تا 6000 دلارم براش قیمت می زنن
من یادمه 6600 256 مگ خریدم که اولین کارتیم بود که سوکت برق داشت تا مدت ها بدون اون باهاش بازی می کردم :D
البته این رزولوشنی هم که گذاشتی خیلی رویایی بودن اکثر 800 در 600 یا لاکچری 1024 در 800 بازی می کردن من که تازه سامسونگ lcd زده بود تبلیغ میگ میگ روش می کرد دیگه اخرت مانیتور بود 1280 در 800 بود خریدم که البته کارتم دیگه خیلی جواب نمی داد برای این رزولوشن رفتم x360 به قیمت 400 تومن خریدم
بازی های هم گرافیک اون زمان ریدیک با پری بودن اونا هم گرافیک خفنی برای زمان خودشون داشتن شیدر مدل 3 استفاده می کردن
ادم قیمتا یادش می افته خنده ش می گیره فقط ماله 17 سال پیشه قیمتا دلار 1000 تومن بود الان 100 برابر شده یعنی ارزش پول ملی 1 درصد اون زمان ارزش داره حقیقتا جای تبریک داره

همه ی بازی های امضاتم ادم می بره به دوران با شکوه 360 PS3 ❤️

آخرین ویرایش:
🔳 نگاهی به نظرات اولیه کسانی که Doom The Dark Ages را به طور کامل تجربه کردند

▫️همانطور که گفته شده بود، بازی شامل 22 مرحله است که حدود 9 ساعت زمان لازم است تا ده مرحله نخست را بازیکنان پشت سر بگذارند

▪️به گفته افراد، تنوع دشمنان از تمام نسخه های پیشین Doom بیشتر است و بین 9 تا 12 سلاح منحصربفرد در بازی وجود دارد

▪️برخی مراحل شامل بخش های دفاعی با Chaingun است که بازیکنان باید از یک موقعیت/مکان خاص، دفاع کنند

▫️بازی با کیفیت گرافیکی بالا، نرخ فریم 60 و پشتیبانی از Ray-Tracing اجرا می شود

▫️از قابلیت های Dualsence به خوبی در بازی استفاده شده است

▪️از نظر نوآوری در گیم‌پلی، یکی از خلاقانه ترین شوترهای اول شخصی است که تاکنون ساخته شده

▫️سلاح Shield Saw طراحی بسیار خوبی دارد، در بسیاری از Glory Killها قابل استفاده است و عملکردی مشابه Meathook در Doom Eternal را دارد

▪️تنوع بالای گیم‌پلی و طراحی مراحل باعث شده که بازی هیچ گاه یکنواخت یا خسته کننده نشود

▫️راکت لانچر اکنون امکان شلیک نارنجک دارد، Plasma Rifle را می توان به صورت تک لول یا دولول شلیک کرد و Nail Gun می تواند هم حالت خودکار داشته باشد و هم به عنوان اسنایپر استفاده شود

▪️گیم‌پلی با Mech حسی شبیه به گودزیلا بودن در دل شهر را دارد، می توانید ساختمان ها را در هم بشکنید و تانک ها را مانند اسباب‌بازی زیر پا له کنید

▫️گیم‌پلی اژدها نیز بسیار پویا و متنوع است، در بخش های از بازی می توانید سوار اژدها باشید یا پیاده شوید و پس از اجرای برخی Parry Comboهای شبیه به Bullet Time، می توانید Glory Killهای ویژه روی تایتان ها و سفینه ها انجام دهید

▪️کاتسین های بازی به مراتب حرفه‌ای تر، جدی تر و واقع گرایانه تر از نسخه های پیشین ساخته شدند

▫️به گفته این افراد، Doom The Dark Ages به وضوح یکی از مدعیان اصلی عوان بهترین بازی سال است و از دیدگاه آن ها Doom 2016 در رده سوم، Doom Eternal در رده دوم و Doon The Dark Ages در رتبه اول جای می‌گیرد

🔲 MoonMedia.ir

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or