Square Enix =1 خیلی کم بود تا اومدم گرم بشم تموم شد
Ea =3 چرت و پرت این 3 من هم به خاطر Battle -Unravel 2 هست بازی Anthem حس میکنم epic fail کامله
PC Gaming Show = 5 والا بازی های که جذاب باشن رو نشون ندادن اما از یه لحاظ عالی بود اونم این بود فاصله بین دو کنفرانس مشغول بودم
bethesda = 7 معرفی TES IV باعث شد 5 نمره بیاد بالا
Ubisoft = 7 بازی های از لحاظ CG عالین اما گیم پلی نمیدونم چطوری میشه بهترینشم The Division 2 بود
Sony = 7.5 والا سونی امسال اصلا کنفرانس حاصی برگزار نکرد بیشتر دورهمی بود تو کنفرانس E3 واقعا دلم واسه کنفرانس های سال های 2013-2014-2015 و... تنگ شده کارگردان میومد صحبت میکرد بعد Shawn یا Andrew House میومدن با دو تا کلمه هایپ می چسبید تو سقف اما این E3 فقط تریلر , بگذریم
خود دورهمی از لحاظ بازی های انحصاری عالی و مولتی های خوبی هم معرفی شد Remedy هم سوپرایز بود اما مدت کم بود و همچنین Ip جدید معرفی نشد ( البته نیازی نیست همین 6 تا انحصاری + انحصاری های Vr فروش کنسول رو تضمین میکنه و نسل رو میبره نسل بعد هم 2020 شروع میشه) یه چیزی که ناراحتم کرد سر اون جای اول مسخره و وقفه بینش بود که Twitch هم قطع شد
Microsoft = 9 قبلا 8.5 دادم اما الان بهش 9 میدم بهترین کنفرانس E3 بود در درجه اول برای گیمر ها بود همه لذت بردیم بعد سوپرایز های خوبی داشت از لحاظ سخت افزار و نرم افزاری(game pass عالیه) و اینکه در آینده شاهد بازی های متنوع تر و بیشتری خواهیم بود و کنفرانس بود نه دورهمی
تنها نمره کم دادن سر انحصاری هاش هست تنها بازی که موفقیتش برای من تضمینه FH4 هست
هم هیلو هم Gears ممکنه افت کنن ( منظورم اینه که متای بالای 90 نگیرن) اما من بازم بازیشون میکنم
پ.ن = فقط تنها ترس من اینه که استودیو ها رو خراب کنه Micro سابقه تعطیل استودیو داره احتمال خارج شدن کارگردان و اعضای استودیو هست امیدوارم به استودیو ها به ویژه NT لطمه وارد نشه