خب من تازه کنفرانس ها رو دانلود کردم و دیدم، البته فقط سونی و مایکروسافت. لازم به ذکره که من به جز کنسول جدید مایکروسافت، کلا هیچ لیک و شایعه ای، از هیچ جا، مطلقا نمیدونستم چون مدت هاست اخبار بازی ها رو به اون شکل دنبال نمیکنم. پس نظرم از این دید هستش.
کنفرانس مایکروسافت، کنفرانس خوبی بود اما متأسفانه حداقل نیمی از بازی ها نظر من رو جلب نکرد. تنها بازی که wow شدم از دیدنش و خیلی به نظرم جذاب اومد Sea of Thieves بود، شخصا خیلی خوشم اومد ازش. درباره کنسول جدید هم خب سیاستش که سیاست درستیه و اصلا از همین نسل باید همچین کاری میکردن، اما نظری نمیتونم دربارش بدم چون هیچ بازی انحصاری ای براش معرفی نشده و در حال حاضر صرفا همون Xbox One ـه با رزولوشن 4K. نظر میمونه برای زمانی که چیزی برای عرضه داشته باشه.
6/10
اما درباره کنفرانس سونی نظرم خیلی سادست.... فوق العاده بود! به جز بازی Quantic Dream، تمام بازی ها رو، مولتی پلتفرم و انحصاری، از ابتدا تا انتها، بلااستثناء دوست داشتم. اصلا نمیخوام وارد جزئیات بشم و یکی یکی نام ببرم،
تمام بازی ها ! یعنی همینجوری هی سورپرایز میشدم از نمایش بازی ها. بزرگترین سورپرایزم هم معرفی Resident Evil VII بود. طوری که اگر 30 بار دیگه هم اون گیم پلی رو میدیدم، نمیتونستم حدس بزنم RE باشه. تا الان صرفا از دور به کنسول های این نسل نگاه میکردم و یه جورایی هیچ بازی به اون شکل نظرم رو جلب نمیکرد که رغبت کنم کنسول بگیرم، اما بعد از دیدن این کنفرانس باید اقرار کنم که نظرم کاملا عوض شد و حتما این کار رو خواهم کرد
9/10