امتیازات شما به مافیا 2

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیازات شما به mafia2

• مجموع رای دهنده‌ها
    233
7 ! بيش تر از اين اصلا حقش نيست . ولي خب چون ازش انتظاري نداشت خيلي هم ضد حال نخوردم .

در كل به نظرم بازي خيلي بزرگي نبود و انقدري كه هايپ پشتش بود خوب نبود !

جالبه تا این جا که اکثر کامنتا تواین تاپیک ازامتیاز کم به بازی میگه
ولی تونظر سنجی چیزه دیگه ای میگه
من خودم به بازی 10 میدم.چون تمام انتظاراتم براورده کرد.
خیلی برام جالبه یکی به بازی میده 6.5 بعد توتاپیک دانلود دنبال بازیه شرک میگرده!شما برو همونو بازی کن!
درست بازی چند تا باگ داشت اما اینقدرجنبه ی مثبت داره که اونو می پوشونه.
اهااااای کسایی که به بازی امتیاز بالا دادید بیاید با گذاشتن کامنت هم از بازی حمایت کنیم!:d
اگه منظورت منم که من دنبال لینک دانلود Shank میگشتم عزیز جان نه Shrek ببین چقدر باهم فرق داره!;) چشاتو باز کن دوست من! و امتیازی که من دادم نظر خودم بوده و لطفا به نظر و امتیازهای بقیه احترام بزار! شاید یکی دوست داشته باشه 3 بده! به کسی مربوط نیست...

بین 7 و 7.5 دودل بودم 7.5 دادم.

واقعا اینکه تو یه چپترش باید دور شهر میچرخیدی خیلی رو مخ بود،داستانشم تا چپترای آخر فوق العاده کسل کننده بود،چکپوینتاشم اون آخرا رو اعصاب راه میرفت،ایستگاه های رادیوش خیلی کم بود،فوق العاده کوتاه بود،این که انگار به زور دیالوگ میگفتن بعضیا(مخصوصا ویتو) و در آخر اینکه اصلا شخصیت با حالی نبودش این ویتو.

خوبیاشم واسه من چندتا از صحنه های بازی بود:
دیدن تامی(ولی چه بد دیدنی :( )،صحنه ی مردن هنری،اون پیر مرده که تو زندان با هم آشنا شدیم(اسمشو یادم نیست)البته بعد از بیرون اومدن از زندان.به نظرم کلا همین پیر مرده و هنری و اون یارو که 35000تا ازش قرض کردیم و اون چینی که ازش مواد گرفتیم و آقا تامی تیریپشون به مافیا میخورد.

اگه اسم بازی مافیا نبود خیلی بهتر بود.

آخرین ویرایش:
تنها نکته ای که من واقعا ازش لذت بردم انفجارها بود که فوق العاده هستن به نظرم ...

گرافیک هم واقعا اونچیزی که انتظار داشتم نبود ! (گیرندید خواهشن - من از این بازی انتظار بیشتر از این رو داشتم ...)

من هنوز تمومش نکردم ولی از نظر من 7 کافیه ، حالا باز تا آخر بازی ببینم چی میشه!

نمیدونم چرا نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم :-/! در کل اونی نبوده که فکر میکردم ولی گفتم باید تا پایان برم بعد !

با پشت سر گزاشتن چند تا چپتر با نظر شما کاملا موافقم - حالا باید دید در چپترهای بعد چیزه خاصی رخ میده

که من بهش بیشتر از 7 بدم یا نه ...

سلام علیکم...

هفت

اینم دلیل :

سه فصل اول رو بازی کردم...واقعا افتضاحه....هیچی نداره...نه گرافیک...نه داستان....نه گیم پلی...

گیم پلی که چه عرض کنم...هی نشستیم کات سین skip کردیم !!!

واسه یه فیلم از همون چند تا پلان اولش میشه فهمید که این فیلم, فیلم خوبیه یا نه....
بازی هم همینه :
منوی(menu) بازی که خیلی بد کار شده....از گرافیک تا اجراش...
سختی گذاشتن (هارد-ایزی-مدیوم) واسه یه بازی به اصطلاح جهان باز زیاد جالب نیست.....
شروع بازی هم از جنگ جهانی و ایتالیاست که بی ربط ترین شروع بازی که دیدم...که تازه اونم خوب در نیومده...
گیم پلی اگه بگم نداره اغراق نکردم...سازنده ها فراموش کردن این یه بازیه نه فیلم سینمایی...
بدبختی اینجاس که کات سین ها هم خوب نیس...
کات سینها زیادن و اضافی که اگه ردشون کنی هیچی از دست نمیدی...این هم از ضعف طراحی گیم پلیه چون سناریو زیاده و نمیتونن گیم پلی طراحی کنن هی کات سین میزارن وسطش...

فکر کردن با چند تا عکس و مجله و tune up کردن ماشینا میتونن طرفدار جمع کنن...
نه داداش...این حقه ها واسه کسایی که GTA و RDR ندیدن!!!

نمیدونم چه اصراری بوده که open world کنن بازی رو (اینم از اون کلکاس...open worldش کجا بود !!!)...یه اکشن اول شخص چیز بهتری درمیومد...

اصلا نمیدونم چه اصراریه بازی بسازن...با این داستان به قول خودشون 800صفحه ایی میرفتن فیلم میساختن...همش کات سینه !!!!

ولی یه مضیعتی که امثال این بازی ها دارن اینه که اعتقاد منو به *R بیش از پیش:d میکنه...(سالاره به مولا)
فقط منوی(menu) رد دد رو با مافیا2 مقایسه کنید...

یه تاپیکی بزنیم به اسم تشکر از *R ....چون *R به شعور و عقل یه گیمر واقعا احترام میزاره....
b-)

حقش 7 بیشتر نیست. به نظرم سازنده فقط خواسته مافیا 1 تکرار کنه از ترس اینکه بازی خراب نشه. یه سری موارد جزئی کم و زیاد کرده ولی از نظره من دارم همون مافیا 1 بازی میکنم با گرافیک بهتر!
داستان که به هیچ وجه به پای بازیه اول نمیرسه. نمیدونم شما چه طور میگید داستانه این خوبه!! من که هیچ ارتباطی با کاراکترا برقرار نکردم.
باگ هم که زیاد داره. پلیسها هم که رو اعصابن. از حق نگذریم رانندگیش فراتر از حد انتظاره.
ولی بزرگترین ضعف بازی داستان و نحوه روایتشه که اصلا جالب در نیموده.
مافیا 1 کجا مافیا 2 کجا...........
البته من خودمو برای یه چیزی تو مایه های godfather آماده کرده بودم:)) بازم خداروشکر:d

من می خواستم 9.8 بدم که نداشت 9.5 دادم.بازیه خیلی کاملی بود و تا اینجا بهترین بود(البته به نظرم GOTY ما AC هست)دو دهم نمره را هم به خاطر باگ و یه سری اشکال در صداگذاری به خصوص ماشین پلیس کم کردم.در کل خیلی بازیه توپی بود و واقعا خوشم اومد...

البته به نظرم GOTY ما AC هست
Halo بوقه دیگه ؟! :d
خیلی ها از AC شایسته ترن !:d
================
تا این جا که 7 !
گیم پلی فوق العاده تکراری !
گرافیک که افت فریم دیوانم کرد !
حیف ME2 که دادم پسر خالم و گرنه جای اینکه وقتمو پای این تلف کنم میرفتم ME2 رو هزار میکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or