اگه منظورت منم که من دنبال لینک دانلود Shank میگشتم عزیز جان نه Shrek ببین چقدر باهم فرق داره!جالبه تا این جا که اکثر کامنتا تواین تاپیک ازامتیاز کم به بازی میگه
ولی تونظر سنجی چیزه دیگه ای میگه
من خودم به بازی 10 میدم.چون تمام انتظاراتم براورده کرد.
خیلی برام جالبه یکی به بازی میده 6.5 بعد توتاپیک دانلود دنبال بازیه شرک میگرده!شما برو همونو بازی کن!
درست بازی چند تا باگ داشت اما اینقدرجنبه ی مثبت داره که اونو می پوشونه.
اهااااای کسایی که به بازی امتیاز بالا دادید بیاید با گذاشتن کامنت هم از بازی حمایت کنیم!:d
چشاتو باز کن دوست من! و امتیازی که من دادم نظر خودم بوده و لطفا به نظر و امتیازهای بقیه احترام بزار! شاید یکی دوست داشته باشه 3 بده! به کسی مربوط نیست...
)،صحنه ی مردن هنری،اون پیر مرده که تو زندان با هم آشنا شدیم(اسمشو یادم نیست)البته بعد از بیرون اومدن از زندان.به نظرم کلا همین پیر مرده و هنری و اون یارو که 35000تا ازش قرض کردیم و اون چینی که ازش مواد گرفتیم و آقا تامی تیریپشون به مافیا میخورد.من هنوز تمومش نکردم ولی از نظر من 7 کافیه ، حالا باز تا آخر بازی ببینم چی میشه!
نمیدونم چرا نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم! در کل اونی نبوده که فکر میکردم ولی گفتم باید تا پایان برم بعد !
سه فصل اول رو بازی کردم...واقعا افتضاحه....هیچی نداره...نه گرافیک...نه داستان....نه گیم پلی...
گیم پلی که چه عرض کنم...هی نشستیم کات سین skip کردیم !!!
واسه یه فیلم از همون چند تا پلان اولش میشه فهمید که این فیلم, فیلم خوبیه یا نه....
بازی هم همینه :
منوی(menu) بازی که خیلی بد کار شده....از گرافیک تا اجراش...
سختی گذاشتن (هارد-ایزی-مدیوم) واسه یه بازی به اصطلاح جهان باز زیاد جالب نیست.....
شروع بازی هم از جنگ جهانی و ایتالیاست که بی ربط ترین شروع بازی که دیدم...که تازه اونم خوب در نیومده...
گیم پلی اگه بگم نداره اغراق نکردم...سازنده ها فراموش کردن این یه بازیه نه فیلم سینمایی...
بدبختی اینجاس که کات سین ها هم خوب نیس...
کات سینها زیادن و اضافی که اگه ردشون کنی هیچی از دست نمیدی...این هم از ضعف طراحی گیم پلیه چون سناریو زیاده و نمیتونن گیم پلی طراحی کنن هی کات سین میزارن وسطش...
فکر کردن با چند تا عکس و مجله و tune up کردن ماشینا میتونن طرفدار جمع کنن...
نه داداش...این حقه ها واسه کسایی که GTA و RDR ندیدن!!!
نمیدونم چه اصراری بوده که open world کنن بازی رو (اینم از اون کلکاس...open worldش کجا بود !!!)...یه اکشن اول شخص چیز بهتری درمیومد...
اصلا نمیدونم چه اصراریه بازی بسازن...با این داستان به قول خودشون 800صفحه ایی میرفتن فیلم میساختن...همش کات سینه !!!!
ولی یه مضیعتی که امثال این بازی ها دارن اینه که اعتقاد منو به *R بیش از پیش:d میکنه...(سالاره به مولا)
فقط منوی(menu) رد دد رو با مافیا2 مقایسه کنید...
یه تاپیکی بزنیم به اسم تشکر از *R ....چون *R به شعور و عقل یه گیمر واقعا احترام میزاره....b-)
بازم خداروشکر:d