امتیازات سایت ها و مجلات به Prototype

جالبه! IGN به گرافیکش نمره 5.5 داده این سایت هم 9.6 !! معلوم نیست کی درست میگه...
چند تا از Review های سایتها رو خوندم البته تریلرهاشم دیدم گرافیکش کلا داغونه حرفی برای گفتن نداره
از Cut scene های بازی هم ایراد گرفتند که بعضی هاش ناقصه و بخش داستانی خوبی نداره. فقط گیم پلی اون یه حالت فقط بکش برو جلو ! داره. کارکترش هم مخلوطی از شخصیتهای معروفه. کلا بازی بیشتر جنبه fun داره و بس.

چند تا از Review های سایتها رو خوندم البته تریلرهاشم دیدم گرافیکش کلا داغونه حرفی برای گفتن نداره
از Cut scene های بازی هم ایراد گرفتند که بعضی هاش ناقصه و بخش داستانی خوبی نداره. فقط گیم پلی اون یه حالت فقط بکش برو جلو ! داره. کارکترش هم مخلوطی از شخصیتهای معروفه. کلا بازی بیشتر جنبه fun داره و بس.

نه امید من بازیو گرفتم اصل اینجوریایی که خوندی و میگن نیست ;)
گرافیک بازی حرف جدیدیو برای گفتن نداره ولی داغون نیستش ( متوسط رو به خوب )
اتفاقا کل بازی یه طرف Cut sceneهای بازی یطرف . حتما یارو اسکل بوده نمیدونسته که از قصد این کارو کردن چجوری بگم Cut sceneهای بازی تیکه تیکه تصویر به تصویر هست و نمونشو تو هیچ بازی دیگه ای ندیدین ( کلا جالبه )
GP بازی هم متنوع هست و اصلا جذابیت خودشو از دست نمیده
( این کاراکتر بازی مخلوطی از شخصیت های معروفه یعنی چی ؟ :biggrin1: )
اتفاقا با یکی از پرخشونت ترین بازی هایی که تو این نسل عرضه شده طرفی امید :biggrin1:

البته کلا به inFAMOUS نمیرسه ولی از اون خشن تره

گرافیک بازی حرف جدیدیو برای گفتن نداره ولی داغون نیستش ( متوسط رو به خوب )
دیگه گرافیکشو که خودم دیدم کلا بدک نیست
( این کاراکتر بازی مخلوطی از شخصیت های معروفه یعنی چی ؟ :biggrin1: )
Venom,Spiderman,Halk و ....
اتفاقا با یکی از پرخشونت ترین بازی هایی که تو این نسل عرضه شده طرفی امید :biggrin1:
مثکه نگرفتی چی گفتم :biggrin1:منظورم این بود که گیم پلیش بیشتر جنبه fun داره نه اینکه خشونتش کم باشه. اتفاقا موقع جنگیدن حمام خون راه میوفته:biggrin1:

دیگه گرافیکشو که خودم دیدم کلا بدک نیست

خوب همون دیگه من اکثر Trailer هایی که از بازی دیدم گرافیکش :sick: بود ولی تو خود بازی نمیدونم چرا یجور دیگس :biggrin1:

Venom,Spiderman,Halk و ....

بهتره بگیم قدرتای شخصیت اصلیش مخلوطی از قدرتای شخصیت های معروفه :biggrin1:

مثکه نگرفتی چی گفتم :biggrin1:منظورم این بود که گیم پلیش بیشتر جنبه fun داره نه اینکه خشونتش کم باشه. اتفاقا موقع جنگیدن حمام خون راه میوفته:biggrin1:

گیم پلیش میشه گفت Funـه اره :biggrin1:

من این بازی رو تموم کردم ولی هیچ چیز فانی تو بازی نیست البته حرص درار هست ولی فان نیست ( به نظر من )
ولی گرافیکش در سطح بازی های بزرگ این نسل نیست به هیچ وجه !!!
کلا Radical میتونست رو این بازی بیشتر کار کنه که نکرد . گیم پلیش هم که خوب و روون بود .
سام تو بازی رو تموم نکردی ؟؟؟

من هم بازی کردم

گرافیکش خوبه ولی خیلی خوب نیسمثل بازی های این نسل فیلم هایی رو هم که وه بازی نشون میده خیلی با کیفیته

واقعا بازی جذابیت خاصی داره . فکر نمیکنم بازی بدی باشه قسمت داستانی هم بد نیست

در کل خیلی شبیه به بازی Spiderman هست;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or