چند تا از Review های سایتها رو خوندم البته تریلرهاشم دیدم گرافیکش کلا داغونه حرفی برای گفتن ندارهجالبه! IGN به گرافیکش نمره 5.5 داده این سایت هم 9.6 !! معلوم نیست کی درست میگه...
چند تا از Review های سایتها رو خوندم البته تریلرهاشم دیدم گرافیکش کلا داغونه حرفی برای گفتن نداره
از Cut scene های بازی هم ایراد گرفتند که بعضی هاش ناقصه و بخش داستانی خوبی نداره. فقط گیم پلی اون یه حالت فقط بکش برو جلو ! داره. کارکترش هم مخلوطی از شخصیتهای معروفه. کلا بازی بیشتر جنبه fun داره و بس.

دیگه گرافیکشو که خودم دیدم کلا بدک نیستگرافیک بازی حرف جدیدیو برای گفتن نداره ولی داغون نیستش ( متوسط رو به خوب )
Venom,Spiderman,Halk و ....( این کاراکتر بازی مخلوطی از شخصیت های معروفه یعنی چی ؟ :biggrin1: )
مثکه نگرفتی چی گفتم :biggrin1:منظورم این بود که گیم پلیش بیشتر جنبه fun داره نه اینکه خشونتش کم باشه. اتفاقا موقع جنگیدن حمام خون راه میوفته:biggrin1:اتفاقا با یکی از پرخشونت ترین بازی هایی که تو این نسل عرضه شده طرفی امید :biggrin1:
دیگه گرافیکشو که خودم دیدم کلا بدک نیست
بود ولی تو خود بازی نمیدونم چرا یجور دیگس :biggrin1:Venom,Spiderman,Halk و ....
مثکه نگرفتی چی گفتم :biggrin1:منظورم این بود که گیم پلیش بیشتر جنبه fun داره نه اینکه خشونتش کم باشه. اتفاقا موقع جنگیدن حمام خون راه میوفته:biggrin1: