امتیازات سایت ها و مجلات به Prince Of Persia

Death Proxy

مدیر انجمن
نسخه جدید Prince Of Persia که برای PC، 360 و PS3 عرضه میشود اولین امتیاز خود را از مجله OXM دریافت کرد.این مجله امتیاز 8 از 10 را به جدیدترین عنوان Ubisoft داده است.لازم به ذکر است که شماره جدید OXM در 5 صحفه هم اکنون عرضه شده است.

oxm_mag_holder.jpg

بزرگترین ضد حال تاریخ.وقتی OXM میده 8 یعنی اصلا اون چیزی نیست که انتظار داشتیم.این Open World شدن اخیر بازیهای Ubisoft هم واقا داره گند میزنه به همه چیز.(قابل توجه کسانی که میگفتن Cel-Shade خیلی خوبه و هی زرت و زرت تاییدش میکردن)

کاملا مشخصه که این Cel-Shade شدن POP کار خودشو کرده و بی تاثیر نبوده توی افت کیفیت بازی.
منتظر بقیه امتیازات میمونیم.

کاملا مشخصه که این Cel-Shade شدن POP کار خودشو کرده و بی تاثیر نبوده توی افت کیفیت بازی.
البته بستگی داره چه شرکتی بیاد اون بازی رو بسازه. چون از همین cel-shade شاهکار هایی مثل Okami در اومدن که به اندازه 100 تا بازی مثلاً با گرافیک تکنیکی بالا ارزش داشتن.

این بازی از همون موقع که دست ubisoft افتاد خیلی ها از دست رفته حسابش کردن. یادش بخیر pop 2D ها کجا و این سری های جدید کجا.

بزرگترین ضد حال تاریخ.وقتی OXM میده 8 یعنی اصلا اون چیزی نیست که انتظار داشتیم.این Open World شدن اخیر بازیهای Ubisoft هم واقا داره گند میزنه به همه چیز.(قابل توجه کسانی که میگفتن Cel-Shade خیلی خوبه و هی زرت و زرت تاییدش میکردن)

نمرديم ربط Open-World با Cel-Shade رو هم فهميديم !! والا AC كه عالي بود جدا خوب بود . خوبه اين Ubisoft بدبخت يك FC2 داد كه انقدر بكوبونيدش. شما از روز اول با Cel-Shade شدنش مشكل داشتي بازي 20 هم ميگرفت مي گفتي باز بده !!

مشکل cel-shade بودن کاراکترها نیست. سیستمی که ubi در پیش گرفته open world کردن بازیهاشه. این سیستم همونطور که در جای دیگه گفتم اجتناب ناپذیره و یه جورایی آینده بازی‌های رایانه‌ای هستش ولی پیاده کردنش حقیقتا مشکله. خصوصا هماهنگ کردنش با بعضی بازی‌ها نظیر همین POP و FC2 و بهترین نمونش که AC بود هم عملا بعد از مدتی به ورطه تکرار می‌افتاد. البته Ubi‌از این نظر چند قدمی جلو افتاده ولیکن نتیجش تا الان چندان رضایت بخش نبوده.
در مورد POP‌ هم با توجه به نوع مبارزات و سیستمی که در نسخ قبل شاهدش بودیم آوردن سیستم open world میتونسته ضربه بسیار مهلکی به بازی وارد کنه و عملا نابودش کنه ولی همینکه با یه بازی خوب طرفیم کار به نسبه خوب سازنده رو میرسونه وگرنه به قول اشکان یاد POPهای دو بعدی به خیر!

البته بستگی داره چه شرکتی بیاد اون بازی رو بسازه. چون از همین cel-shade شاهکار هایی مثل Okami در اومدن که به اندازه 100 تا بازی مثلاً با گرافیک تکنیکی بالا ارزش داشتن.

این بازی از همون موقع که دست ubisoft افتاد خیلی ها از دست رفته حسابش کردن. یادش بخیر pop 2D ها کجا و این سری های جدید کجا.

فکر کنم بهترین کاری که UBI Soft در حق POP کرد بازسازی POP نسخه اول بود که توی همین XBL خودمون به اسم POP Classic هست.
خدایی تک تک مراحل و صحنه هاش برای من خاطرست...
این 8 که داده شده به بازی مایه ننگه... :دی

با اینکه این نسخه cel -shade هست ولی با اون نمایشی که تو E3 دادبه نظر از لحاظ گرافیکی چیزی کم نداشت با اون گیم پلی ای که من دیدم و زیاد جالب نبود مخصوصا پریدناش . موقعی که داشت میافتاد دختره کمکش میکرد من که فکر نکنم این پرنس جدیده اصلا تو پریدنش بمیره !!!
ولی چیز خیلی شاخیم نبود که انتظار 9 به بالا داشتین
مثلا به Fc 2 اینهمه 9 دادن چی شد ؟ یه بازی خسته کننده ! :-"

كي گفته نسخه هاي 3بعدي اين بازي از دست رفته هست پس sands of time چي بود از گيم اسپات 9 گرفت مجموع امتيازهاشم 9.3 شد از هركي كه من پرسيدم با اين بازي زندگي كرده از جمله خودم
بعدشم اين اولين امتياز اين بازي هست كه اونم از oxm گرفته كه شخصا هيچ تعادلي توي امتيازهاش ديده نمي شه بهتره بذاريم بقيه امتيازهاشم دربياد

در ضمن لازم به ذكر هست كه نسخه ي دوم هم مجموع امتيازاش 8.4 شده و نسخه ي سوم هم 8.6 كه بعيد مي دونم امتيازهاي بدي بوده باشن

آخرین ویرایش:
نمرديم ربط Open-World با Cel-Shade رو هم فهميديم
هم Open World بودن بازیهای Ubisoft و هم با Cel-Shade شدن POP ضربه بزرگی داره به صنعت گیم وارد میشه.
اگه Ubisoft بخواد با این وضع پیش بره مطمعنا هم خودش نابود میشه و هم خیلی از عنوانها رو ذره ذره مورد عنایت خودش قرار میده.(تا چند وقت دیگه شاهد بدتر شدنش هم باشید! با اومدن بازیهایی مثل FC3 ، SC5 ، و POP بعدی و ...) چیزیه که کاملا مشخصه و احتیاج به فکر کردن هم نداره.
شما از روز اول با Cel-Shade شدنش مشكل داشتي بازي 20 هم ميگرفت مي گفتي باز بده
اگه بازی 10 میگرفت که من الان اینجا به مغز تفکر خودم شک داشتم.بله با cel-shade شدن POP شدیدا مخالف بودم و هنوزم مخالفم.همینطور که نتایجش رو الان دارین میبینین و امتیازهای درخشان هم کم کم دارن نمایان میشن .. (البته خدا کنه ورق برگرده و این اتفاق نیوفته چون واقا حیفه این بازی)

هم Open World بودن بازیهای Ubisoft و هم با Cel-Shade شدن POP ضربه بزرگی داره به صنعت گیم وارد میشه.
اگه Ubisoft بخواد با این وضع پیش بره مطمعنا هم خودش نابود میشه و هم خیلی از عنوانها رو ذره ذره مورد عنایت خودش قرار میده.(تا چند وقت دیگه شاهد بدتر شدنش هم باشید! با اومدن بازیهایی مثل FC3 ، SC5 ، و POP بعدی و ...) چیزیه که کاملا مشخصه و احتیاج به فکر کردن هم نداره.

AC جدا بازيه عالي بود و مشكلي نداشت بعد ميرسيم به FC2 كه اونو قبول دارم اما ما هم داريم گندش ميكنيم روند POP خيلي خطي تر از بازي هاي Open-World ديگه هست ( از تريلر اين طور به نظر مي اومد)
اگه بازی 10 میگرفت که من الان اینجا به مغز تفکر خودم شک داشتم.بله با cel-shade شدن POP شدیدا مخالف بودم و هنوزم مخالفم.همینطور که نتایجش رو الان دارین میبینین و امتیازهای درخشان هم کم کم دارن نمایان میشن .. (البته خدا کنه ورق برگرده و این اتفاق نیوفته چون واقا حیفه این بازی)

بله من هم دوست داشتم سبك گرافيكي ديگه اي داشت اما توجه داشته باشيد اما از اين سبك تعريف كردند و بازي هم نمايش عالي توي E3 داشت و با اينكه اين سبك گرافيكي منم دوست ندارم اما بازي خيلي عالي به نظرم اومد. هيچ تضميني هم نيست اگه سبك گرافيكي بازي مثل AC بود با يك بازي موفق تر روبرو بوديم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or