البته بستگی داره چه شرکتی بیاد اون بازی رو بسازه. چون از همین cel-shade شاهکار هایی مثل Okami در اومدن که به اندازه 100 تا بازی مثلاً با گرافیک تکنیکی بالا ارزش داشتن.کاملا مشخصه که این Cel-Shade شدن POP کار خودشو کرده و بی تاثیر نبوده توی افت کیفیت بازی.
بزرگترین ضد حال تاریخ.وقتی OXM میده 8 یعنی اصلا اون چیزی نیست که انتظار داشتیم.این Open World شدن اخیر بازیهای Ubisoft هم واقا داره گند میزنه به همه چیز.(قابل توجه کسانی که میگفتن Cel-Shade خیلی خوبه و هی زرت و زرت تاییدش میکردن)
البته بستگی داره چه شرکتی بیاد اون بازی رو بسازه. چون از همین cel-shade شاهکار هایی مثل Okami در اومدن که به اندازه 100 تا بازی مثلاً با گرافیک تکنیکی بالا ارزش داشتن.
این بازی از همون موقع که دست ubisoft افتاد خیلی ها از دست رفته حسابش کردن. یادش بخیر pop 2D ها کجا و این سری های جدید کجا.
هم Open World بودن بازیهای Ubisoft و هم با Cel-Shade شدن POP ضربه بزرگی داره به صنعت گیم وارد میشه.نمرديم ربط Open-World با Cel-Shade رو هم فهميديم
اگه بازی 10 میگرفت که من الان اینجا به مغز تفکر خودم شک داشتم.بله با cel-shade شدن POP شدیدا مخالف بودم و هنوزم مخالفم.همینطور که نتایجش رو الان دارین میبینین و امتیازهای درخشان هم کم کم دارن نمایان میشن .. (البته خدا کنه ورق برگرده و این اتفاق نیوفته چون واقا حیفه این بازی)شما از روز اول با Cel-Shade شدنش مشكل داشتي بازي 20 هم ميگرفت مي گفتي باز بده
هم Open World بودن بازیهای Ubisoft و هم با Cel-Shade شدن POP ضربه بزرگی داره به صنعت گیم وارد میشه.
اگه Ubisoft بخواد با این وضع پیش بره مطمعنا هم خودش نابود میشه و هم خیلی از عنوانها رو ذره ذره مورد عنایت خودش قرار میده.(تا چند وقت دیگه شاهد بدتر شدنش هم باشید! با اومدن بازیهایی مثل FC3 ، SC5 ، و POP بعدی و ...) چیزیه که کاملا مشخصه و احتیاج به فکر کردن هم نداره.
اگه بازی 10 میگرفت که من الان اینجا به مغز تفکر خودم شک داشتم.بله با cel-shade شدن POP شدیدا مخالف بودم و هنوزم مخالفم.همینطور که نتایجش رو الان دارین میبینین و امتیازهای درخشان هم کم کم دارن نمایان میشن .. (البته خدا کنه ورق برگرده و این اتفاق نیوفته چون واقا حیفه این بازی)