امتیازات سایت ها و مجلات به BulletStorm

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
bulletstorm-2.jpg

در آخرین شماره از نشریه ژاپنی زبان Famitsu نمرات بخش نقد و بررسی آنها به بازی شوتر اول شخص, BulletStrom مشخص شده است که به ترتیب زیر هست:
Bulletstorm (PS3/360) – 9/8/9/8

BS در تاریخ 25 فبریه برای PS3 , X360 بصورت رسمی عرضه خواهد شد.
http://www.nintendoeverything.com/60779/

الان برید نقد IGN رو نگاه کنید میبینید در 90% موارد تعریف کرده. ولی مشکلی نیست که:دی حالا اگه بازی انحصاری (مخصوصا انحصاری سونی) بود، خاک بر سر IGN میشد که چرا نقدش با امتیاز همخونی نداره...:دی

بله عزیزم، اینو چرا نمیگی که نمره زیر 9 برای بازی های انحصاری سونی افتضاح و گند و مزخرف و غیره ـست ولی برای این بازی ها مشکلی نیست.

بله عزیزم، اینو چرا نمیگی که نمره زیر 9 برای بازی های انحصاری سونی افتضاح و گند و مزخرف و غیره ـست ولی برای این بازی ها مشکلی نیست.

هر بازی رو نسبت به انتظار های که ازش دارن می سنجن

• Like
Reactions: taherism
البته در این مورد به فرموده حضرت دوستان (ع) حتی میانگین 93 هم افتضاح هست.

حالا من کاری به انحصاری سونی و ماکرو ندارم ، اما خدایی سایتا شدیدا شادُمان شدن :|
سایت فلان میاد میگه ، گرافیک عالی ، جذاب ، گیرا ، فلان ، فلان ، احسنت ، ... ، ... ، ... (اینا همه تعریفن)
lol

هر بازی رو نسبت به انتظار های که ازش دارن می سنجن

عجب! پس این پست های خوشحال تو تاپیک بازی های انحصاری به این خاطره که فن بوی های طرف مقابل انتظار بالایی از بازی دارن.

چون من بارها به بچه های دیگه که اعتراض میکردن گفتم تو IGN و Gamespot زیر نمره 8 و 8.5 زدن Great یعنی عالی. این بقیه هستند که فکر میکنند نمره زیر 9 بد حساب میشه.

من که تا حالا ندیدم تو تاپیک های مربوطه همچین چیزی بگی.

آخرین ویرایش:
اتفاقا این یه مورد رو اشتباه اومدی:دی چون من بارها به بچه های دیگه که اعتراض میکردن گفتم تو IGN و Gamespot زیر نمره 8 و 8.5 زدن Great یعنی عالی. این بقیه هستند که فکر میکنند نمره زیر 9 بد حساب میشه.

منظور من از اون پست کلا یه چیز دیگه بود که فکر کنم تو در جریان نیستی:دی
من که تا حالا ندیدم تو تاپیک های مربوطه همچین چیزی بگی.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1291192&postcount=136
:arrowd:
البته به نظر من نمره هاش اصلا بد نیست:d
:d
البته حداقل 10 بار هم تو پروفایل آریا گفتم که میتونی ازش بپرسی:دی
بحث من این بود که بعضی دوستان سایت هایی که به بازیهای انحصاری نمرات زیر 9 میدن رو خوشحال تلقی می کنند و کلا خیلی نمرات اونا زیر ذره بین هستند، ولی در مورد بازیهای دیگه اینطوری نیست.

آخرین ویرایش:

منظور ایشون یه چیز دیگه بود........تو امتیازای بازی کیلزون و قبلش gt5 بحثی به نام همخوانی نداشتن امتیازا با نقد پیش اومده نه اینجا چون کسی ادعایی مبنی بر این نکرده

+

سازنده های این بازی ادعاهای خفن نداشتن.......نه تاکید بر داستان در حد فیلمهای هالیوودی(اجاره داستان نویس) و کات سنسای n دقیقه ای و فلان گرافیک و بهمان که بعدش وقتی مثلا 85 شد میانگینش همه ناراحت بشن..... .

محصول قبلی این شرکت یعنی painkiller هم همین رنج امتیازو داشت..... بازی تقریبا اون چیزایی رو که ادعاشو کرده انجام داده......ادعاشم هم در حد همین نمره هاش بوده.......
+
برای روشنتر شدن مساله : اگه مثلا بازی c2 که نویسندش گفت داستان فلان بازی و فلان بازی ضعیفه و فلان بازی بیهودس و هر روز یه خبر متفاوت ازش میاد اگه مثلا میانگینش بشه 85 همه ناراحت میشن چون ادعا داشته در حد تیم ملی اسپانیا...... .:d

هایپ وادعاهایی که سازنده ها می کنن بالاخره تاثیر داره رو سرنوشت بازی...نمیشه که انکار کرد.:d

سازنده های این بازی ادعاهای خفن نداشتن.......

کدوم بنده خدایی بود که همین چند روز پیش می گفت این بازی رو ساختیم تا با فلان بازی رقابت کنیم.
امتیازها تا الان از اون فلان بازی پایینتر بوده. پس ادعاشون بیخود بوده، نبوده؟

Electricpig 10/10

عجب! پس این پست های خوشحال تو تاپیک بازی های انحصاری به این خاطره که فن بوی های طرف مقابل انتظار بالایی از بازی دارن.
یعنی قبول نداری امتیاز K3 باید بالاتر از 85 میشد..؟ وقتی یک بازی که نسخه قبلش با وجود چندتا ایراد میانگین 91 رو میگیره خوب انتظار ازش بالا میره که با برطرف کردن اون ایراد ها امتیازش حداقل از 91 پایین تر نیاد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or