امتیازات سایت ها و مجلات به BulletStorm

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
bulletstorm-2.jpg

در آخرین شماره از نشریه ژاپنی زبان Famitsu نمرات بخش نقد و بررسی آنها به بازی شوتر اول شخص, BulletStrom مشخص شده است که به ترتیب زیر هست:
Bulletstorm (PS3/360) – 9/8/9/8

BS در تاریخ 25 فبریه برای PS3 , X360 بصورت رسمی عرضه خواهد شد.
http://www.nintendoeverything.com/60779/

اگه مالتی پلتفورم نبود الان کلی داشتیم میخندیدیم به حمله جناحین سایت :دی
الان برید نقد IGN رو نگاه کنید میبینید در 90% موارد تعریف کرده. ولی مشکلی نیست که:دی حالا اگه بازی انحصاری (مخصوصا انحصاری سونی) بود، خاک بر سر IGN میشد که چرا نقدش با امتیاز همخونی نداره...:دی

الان برید نقد IGN رو نگاه کنید میبینید در 90% موارد تعریف کرده. ولی مشکلی نیست که:دی حالا اگه بازی انحصاری (مخصوصا انحصاری سونی) بود، خاک بر سر IGN میشد که چرا نقدش با امتیاز همخونی نداره...:دی

چرا گفتی بابک جان چرا .:d

تازه امدم نقد ها رو نگاه کردم بگم که بابا این ها دیوانه شدن کلا اون از KZ اون از این به نظر بازی بدی نمیخورد باشه که بخواد 8 بگیره به نظرم سایت ها دیدن امسال وضع خرابه از قبل دارن بازی ها رو میکوبن که آخر سال برای بازی سال انتخاب کردن مشکل نداشته باشن .:d ما که رفتیم بازی رو فردا تهیه کنیم بشینیم بزنیم از قدیم هم گفتم گور بابای هر سایتی که امتیاز میده .

آخرین ویرایش:
چرا گفتی .:d

تازه امدم نقد ها رو نگاه کردم بگم که بابا این ها دیوانه شدن کلا اون از KZ اون از این به نظر بازی بدی نمیدومد که بخواد 8 بگیره به نظرم سایت ها دیدن امسال وضع خرابه از قبل دارن بازی ها رو میکوبن که آخر سال برای بازی سال انتخاب کردن مشکل نداشته باشن .:d

کیلزون 3 رو نمیدونم چون بازی نکردم ولی میانگین امتیاز 85 واسه این بازی کاملا مناسب به نظر میرسه.....(البته از نظر من)

در کل ایراد خاصی نداشت ولی چیز خاصی هم نداشت که مثلا بشه در حد editorschoice سایت گیم اسپات و 9 بگیره......یه بازی کاملا fun با حال مثه painkiller بود که اونم امتیازاش خیلی بالا نبود ولی مرید زیاد داشت....:d
+
gamespot فکر کنم 8.5 بده.....:d

به شخصه به نظرم امسال سایت ها سختگیر شدن الکی نباید قدیم اون جوری امتیاز میدادن که حالا بخوان این کار رو بکنن این کارشون اشتباه هستش به هر بازی متوسط 8.5-9 میدادان بازی های خوب تا عالی رو هم 9تا 9.5 که این اشتباه بود الان دارن سطح امتیاز دهیشون رو میکشن پایین .

همیشه سلیقه خودم رو در بازی کردن بیشتر از نظر دو تا سایت قبول داشتم و دارم و به نظر بقیه هم همیشه احترام میزارم برای این که اول اخرش من قرار هستش خوشم بیاد نه سایت ها .

اجب خر تو خری هستش چه وضع امتیاز هستش این که رسما از KZ هم بد تر هستش وضع بالا پایین شدن امتیاز هاش یکی 9 میده یکی 7.5 یکی 9.5 میده یکی 6 .

به نظر من بازی خیلی سلیقه ای شده با این وضع امتیاز هاش .

مهمترین ایرادات IGN :
طنز مسخره و توالتی
کوتاهی بازی
تکراری شدن اکت آخر بازی
جذاب نبودن بخش چند نفره (هر دو ماد انارکی و اکو) به اندازه ی کمپین
کلا با اینکه خیلی جاها از بازی تعریف کرده (من جمله گیم پلی و گرافیک) وی همه جا هم یه تیکه منفی انداخته.
در عوض GamesRadar کلا از بازی تعریف کرده! اکثرا آخر نقداش یه مقایسه با بازیهای مشابه انجام میده که اینجا اینجوریه:
Call of Duty: Black Ops? Yes. Blops is a slick rendition of the Call of Duty formula, but by that very note it's formulaic. CoD's cinematic hand-holding can't hold a candle to Bulletstorm's progressive, densely interactive invention in terms of game design or laughs per minute. By comparison, its core combay feels like playing an RTS with only one unit. Blops does, however, have much more expansive multiplayer options.

Gears%20of%20War%202%20box--article_image.jpg
Gears of War 2
? Not better in every respect, no. But if you're serious about your shooters, you really do need both. They're great companion pieces in a way, in that both games are completely successful in fully exploring an individual approach to the shooter genre. Gears is the more superficially serious game, but Bulletstorm can match it in terms of scale and engaging narrative. Gears's tightly designed co-op campaign gets it extra points, but Bulletstorm's sheer depth and scope levels the playing field.

Killzone 3? Yes. Killzone 3 does a great job of fixing its predecessor's problems, and is a deliriously-paced visual standout for FPS, but while it certainly progresses its series, it doesn't progress its genre. Bulletstorm does. It's a genuine creative evolution, pulled off with intelligence, depth and flair, and as such is a more special game.
نقد یوروگیمر، گیم اسپات و اج رو هم باید بخونم:دی

• Like
Reactions: XagroX

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or