This game is by far the best I have played on the PS3, and well worth every single penny I will be dropping on the store counter. With a haunting sound track and absolutely stunning views, it does very little to disappoint. In a market hungry for a game with a worthy difficulty, I feel this one will be turning up on top ten "must play" lists in no time
ربطی به سبک نداره...سختیش سختی درستی نیست...سختی درست یعنی بازی هایی مثل نینجا گیدن(البته سبک ها بهم ربط نداره نداره ولی در کل!)چرا اتفاقا میگن توی نسخه ی UC باگ های بازی رفع میشه!خو دوست عزیز به این میگن سبک JRPG یا همون به فارسی نقش آفرینی ژاپنی که به مذاق ایرانی جماعت نمیاد!:biggrin1:
سبکش همینی که هست ربطی به ریجن نداره!
سام عزیز!این رفیق من منتقد بازیرایانه هستش!مطمئن درکش تو گیم از خیلی ها بیشتره...بعدشم من ندیدم یک بازی Jrpg از دستش در بره...ولی در کل سختیش منطقی نیست...حالا این شماره ی بازیرایانه رو بگیر شاید نظرت عوض شد...آهان این دوست من هم از گیم پلی بازی نه تنها بدش اومده بلکه میگه عالیه...میگه بهترین بازی از نظر مدل شمشیر و ایناس اما این سختی مثلا منطقی خرابش کرده!خوب یکی اینکه دوستت یا Gamer نیست یا اگر هست حس و حال این بازی هارو نداره :biggrin1:
اگر چندتا نقد بخونی ازش میبینی که توی تمامی نقد ها به سختی بیش از حد بازی اشاره کردن و گفتن که همین سخیش باعث جذاب شدنش میشه![]()
J-RPG باز باید باشی تا بهت بچسبه . بنظرم ژانر غیرقابل تحملی ـهبازی رو با کله تهیه مینماییم![]()
سازمان حمایت از EDGEزدگان![]()
حالا کیی گفته DS سبکش JRPG هستش؟J-RPG باز باید باشی تا بهت بچسبه . بنظرم ژانر غیرقابل تحملی ـه.![]()
بازی رو با کله تهیه مینماییم
سازمان حمایت از EDGEزدگان