امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
خداييش چقدر امتيازات بالايی گرفته ....... من که خيلی دوست داشتم رکورد GTA IV رو بشکنه ولی فکر نکنم بتونه ....... اگه God of War 3 رکورد GTA IV رو بشکنه که خيلی جالبتر ميشه

میشه معادل 92.5 درصد .

کلا این 10/10 برای هر کی یه معنی داره ، یکی فکر میکنه 10/10 یعنی یک بازی 100 درصد بدون عیب و از هر نظر فوق العاده .
یکی دیگه ( از جمله خودم ) فکر میکنه 10/10 یعنی یک بازی که در زمان خودش در مجموع بالاتر از بازیهای هم سبک خودش هست و انتظارات یک شخص رو کاملا برآورده میکنه ، حالا ممکنه در زمینه های مختلف اشکالاتی هم داشته باشه ( مثلا باگ داشته باشه )

توی این نسل GTA IV به نظر من واقعا 10/10 بود ولاغیر . چون بیشتر از بازیهای دیگه چیزی برای ارائه کردن به مخاطب داشت ، با اینکه بی عیب نبود و حتی کنترل بازی در بعضی مواقع آزاردهنده بود .
بنابراین کل فلسفه امتیازهای متفاوت یک بازی به همین قضیه برمیگرده که شخص منتقد چه معیاری در امتیازدهی داره ...
درسته نیما جان . 10 از 10 به معنی بی عیب بودن هم نیست . در واقع به نظر من وقتی این امتیاز به یک بازی تعلق می گیره . یعنی اینکه بازی خالی از مشکلات نیست . ولی مشکلاتشم در حدی نیست که خیلی مهم باشه. به همین دلیل می تونه 10 از 10 بگیره !

گیم اسپات هنوز نمره نداده ؟ فکر کنم همیشه بعد از ریلیز به بازی ها نمره می ده !!

همیشه چندین تا سایت در پیت هستند که امتیاز های عجیبی میدن مثلا یارو اومده به U2 داده 7..!!

به نظر من فقط باید سایت های معتبر رو تو امتیازهای کلی لحاظ کنند..

Eurogamer Italy امتیاز 10 داد.

در Metacritic:
2q2pfzp.png

Full Review
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

داشتم نقد این Spong.com رو میخوندم که آخر نقد یه حرف خیلی مضحک و خنده دار زده بود!

غیر مستقیم برگشته گفته:
Conclusion
A superb storyline, great pacing, smooth character animation, involving cut-scenes, immersive playability and a perfect difficulty curve make Uncharted 2 one of the greatest games I've played. The (occasionally fatal) obstruction by your computer controlled companion, and the slightly intellectually lightweight nature of the puzzling stop it getting the perfect scores Sony's puppet publications are giving it
لینک

پس نتیجه میگیریم سایت هایی که امتیاز کامل دادن puppet publication سونی هستند.
14dzg5j.png
ROFL
14dzg5j.png

GameSpot امتیاز 9.5 با دوازده مدال مثبت !

• با مزه و سرگرم کننده
    good_funny_s.gif
  • پیشرفت و ادامه عالی
    good_greatsequel_s.gif
  • داستان عالی
    good_great_story_s.gif
  • هیجان بالا در مواقعی از بازی
    good_ohsnap_s.gif
  • Gameplay عالی
    good_outstanding_gameplay_s.gif
  • بخوبی میشه با دیگران بازی کرد
    good_plays_well_with_others_s.gif
  • مالتی پلیر قوی در بخش رقابتی
    good_multiplayer_s.gif
  • شما رو در خود جذب میکنه
    good_sucks_you_in_s.gif
  • صدا پیشگی فوق العاده
    good_terrific_voiceacting_s.gif
  • انیمیشن عالی
    good_terrific-animation_s.gif
  • گرافیک بصری فوق العاده
    good_outstanding_design_s.gif
  • گرافیک تکنیکی فوق العاده
    good_t_proficient_graphics_s.gif

64854305691613956976.jpg

آخرین ویرایش:
یکی از اون نکات بدش که گفته بود تو قسمت های باریک مشکلات کاور گیری وجود داره واقعا اذیت میکنه.
هم تو 1 هم تو همین دمو. وقتی میخوای Roll کنی کاور میگرفت.

جالبه تا جایی که من یادمه همیشه gamespot بعد از عرضه شدن بازی امتیاز میداد حالا چند روز قبل از عرضه رسمی بازی امتیاز داده .مطمئنا اگه امتیاز ریز هم داشت بیشتر از 9.5 میداد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or