یک بازی سرگرم کننده که زیاد امتیاز براش مهم نیست..
ولی حداقل باید تو این مدت که بازی در دست ساخت بوده و تاخیرهای که داشته بیشتر رو بازی کار میکردن که موفقیت های شماره قبل رو تکرار کنه..
یک بازی سرگرم کننده که زیاد امتیاز براش مهم نیست..
ولی حداقل باید تو این مدت که بازی در دست ساخت بوده و تاخیرهای که داشته بیشتر رو بازی کار میکردن که موفقیت های شماره قبل رو تکرار کنه..
6 کدومه؟!
اگر حافظه یاری کنه فکر میکنم بهترین نسخه Twisted metal black بود که سال 2001 اومد! متاش هم 91 شد! Game spot هم بهش 9.5 داد!
1998 هم یه نسخه اومد از همین Gamespot شد 4.6 ! حالا این 6 کدومه که با این مقایسه می کنید نمیدونم!
تریلر نقد بازی رو از Gamespot گرفتم خیلی جالب بود دوربین بعضی جاها وقتی پشت Machine gun میشینی میشه اول شخص! چه هلیکوپتر باشه چه ماشین
میگفت کنترلش فوق العادست! گرافیکش هم خیلی خوبه جزئیات ماشیناش خیلی خوبه
فکر کنم همگی یه 2 ماه بعد این عنوان رو تجربه کنیم با این قیمت! البته هستن دوستانی که زودتر ازینا بازی رو میگیرن
از مولتیش هم ایراد گرفته که سخت پیدا می کنه بازی! نمیدونم دلیلش چیه! ولی حتما درستش میکنن
خب ظاهرا دیوید جفی با منتقد سایت G4TV درگیر شده . جفی گفته با امتیازی که داده مشکلی نداره و چه 1 میداده و چه 5 هیچ فرقی نمیکرده ولی ظاهرا کلا این منتقد ـه مشکل داره . اومده تو قسمت کامنت های زیر نقدش هم به فن ها یه سری تیکه انداخته و هم کلا به یک سری گیم ها و کلا توهین کرده . دیوید هم جوابش رو اینطوری داده
David Jaffe has issued a statement regarding G4TV’s review of the Playstation 3 exclusive title, Twisted Metal. Although he was fine with the review itself, he wasn’t too happy at how the reviewer responded to critics from the comment section of the article. You can check out the latest screens from the car combat game in the slideshow to the left of this article in addition to David Jaffe’s multi-post message onTwitter below: Hey @g4tv - I had/have ZERO problems with your review of our game. You are entitled to that opinion and I respect it and appreciate it. As ya'll know, I dig your network and am always honored and excited when I get to do stuff with you guys. 5/5 or 1/5, that won't change. So with all that out of the way, let's be clear: the review your guy wrote was fine, but his insults and attitude and response to folks on the comment section makes it pretty obvious: y'all got an ill informed d**k on the payroll who admits to bringing an agenda to his review process. Am higher G4. I'd rather get a 1/5 from someone who knows his s**t like @AdamSessler than this 3.5/5 from his guy who would rather pick a fight and push his agenda that do his job. Anyway, much love g4. I remain a fan. But f**k that guy. What a d**k.
خوشم میاد این دیوید جفی خیلی باحاله اگه ایرانی میشد خیلی حال می داد باحال جواب همه رو میده دوست دارم برم تو توییترش نظر بدم محمد بهم یاد میدی چه جوری تو تویتر برم ( انواع سد شکن هم دارم )
خوشم میاد این دیوید جفی خیلی باحاله اگه ایرانی میشد خیلی حال می داد باحال جواب همه رو میده دوست دارم برم تو توییترش نظر بدم محمد بهم یاد میدی چه جوری تو تویتر برم ( انواع سد شکن هم دارم )