امتیازات بازی Twisted Metal

نایس . تازه من انتظار این امتیاز هم نداشتم. هرچند امتیازش هرچقدر پایین هم می بود باید گرفت و رفقا رو ترکوند:d ( کلی کل کل سر این بازی حال میده )

خدا کنه با قیمته خوب بیاد
120 واسه ما که اصلا خوب نیست...

---------- نوشته در 02:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 AM ارسال شده بود ----------

حرف نداره بازیش...میخواد 2 بگیره میخواد 10 بگیره
ps3 حالش و ببرن که ماشین جنگی برگشته!

IGN = 9.0

efjby3cytm0esy5our1.png

Like its predecessor from more than 15 years ago, Twisted Metal celebrates an eccentric kind of action that shoves fun down the collective throat of the gaming masses. It includes an enjoyable, challenging single-player campaign and incredible multiplayer support for both on and offline. Twisted Metal only falters when it comes to its storytelling and an occasionally stubborn lock-on system

Even with a transforming ice cream truck in its roster, Twisted Metal deserves some respect

[h=3]The Good[/h]

• Vast, complex, largely destructible environments
  • Diverse assortment of weapons calls for on-the-fly tactical smarts
  • Responsive controls let you react to constantly evolving dangers
  • Campaign has great cutscenes and memorable boss battles
  • Online competition is fast and thrilling.

[h=3]The Bad[/h]

• Odd narrative disconnect between vehicles and drivers
  • Online connectivity issues and other quirks.

[h=2]Game Emblems[/h]

[h=3]The Good[/h]

• good_brutal_s.gif
  • good_sharp_control_s.gif
  • good_multiplayer_s.gif

ماشاا... گیم اسپات و آی جی ان :دی چه کلی انداختن با هم :دی
پ.ن : خب به سلامتی TM هم به لیست ترول خوابان* بخش امتیازات اضافه شد :دی
* : ترول های گرامی که به جای بازی کردن , شبانه روز دم در تاپیک امتیازات رختخواب پهن کردند :دی (البته چندی پیش چند نمونه از استفاده گران TM در بخش اخبار رویت شدند)
-----------
نه احسان خداييش اينجوري نيست . حداقل من اينجوري فكر ميكنم كه همه به اين بازي احترام ميزارند بخصوص قديمي ها حالا چه فن هاي PC و چه فن هاي XBOX 360 چون تقريبا همه بازي اين بازي خاطره دارند در حد تيم ملي !!!
كلا بازي هست كه هيتر به هيچ وجه نداره !
پیشنهاد میکنم یه سر به بخش اخبار بزنی :دی فن بازی قدیمی جدید نمیشناسه :دی پیدا نکردی بگو لینک بدم :دی

آخرین ویرایش:
* : ترول های گرامی که به جای بازی کردن , شبانه روز دم در تاپیک امتیازات رختخواب پهن کردند :دی (البته چندی پیش چند نمونه از استفاده گران TM در بخش اخبار رویت شدند)
نه احسان خداييش اينجوري نيست . حداقل من اينجوري فكر ميكنم كه همه به اين بازي احترام ميزارند بخصوص قديمي ها حالا چه فن هاي PC و چه فن هاي XBOX 360 چون تقريبا همه بازي اين بازي خاطره دارند در حد تيم ملي !!!
كلا بازي هست كه هيتر به هيچ وجه نداره !

چه فن هاي XBOX 360 چون تقريبا همه بازي اين بازي خاطره دارند در حد تيم ملي !!!
همونطور که احسان اشاره کرد فن بودنه:دی قدیمی و جدید نداره
وقتی یکی میاد این و با alan wake مقایسه میکنه اسمش فن بازیه دیگه!
چون alan wake یک سوم لذتی که این بازی و مولتیش داره ,نداره!

-----------

پیشنهاد میکنم یه سر به بخش اخبار بزنی :دی فن بازی قدیمی جدید نمیشناسه :دی پیدا نکردی بگو لینک بدم :دی
خب واجب شد يه نگاه بندازيم :d
قربون دستت لينك رو بده بياد !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or