امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
هيچ وقت ملاك خريد و انجام يك بازي رو امتيازهايي كه مي گيره قرار نديد
اين امتياز ها سليقه اي هست مهم اينه كه خودتون حال كنيد همين AC U نمرات بالايي نگرفت ولي بنظرم عاليه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

DualShockers 8.5/10

rating-8.5.jpg

The Order: 1886 offers one extreme end of the spectrum, and despite a few flaws and questionable design choices here and there, it’s a highly enjoyable take Ready at Dawn definitely succeeded in laying the foundations for a potentially very special franchise, with an absolutely charming setting and lore. Whether a possible sequel will allow The Order to fully bloom or not, time will tell Yet, this is a high-quality first chapter of a promising new IP that fully deserves a chance from all lovers of an exceptional story and tight, fun cover shooting gameplay

از قدیم گفتن به هر چیزی بخندی سرت میاد . اصلا خوب نیست این امتیازا. من حتی با متای 72-73 هم مشکلی نداشتم واسه این بازی ولی این این نمره ها ینی بازی ضعیفه :( ولی واقعا امیدوارم سونی بیخیال RaD نشه خیلی تیم با ذائقه ای هستن و مطمئنا بازیای بعدیشون خیلی بهتر میشه.

اگه چند تا سایت مسخره مثل GS و ... کم داده بودن اصلا مهم نبود ولی اینجوری دسته جمعی 5-6 ردیف کردن سایتا که اصلا خوب نیست.

تا بازی رو نرم نمیتونم نظر نهایی بدم ولی چیزی که میدونم اینه که هر بازی قبل اومدنش زیادی سر وصدا کنه از سوی منتقدا با سختگیریهای بیشتری مواجه میشه ولی فروشش رو میکنه.

هيچ وقت ملاك خريد و انجام يك بازي رو امتيازهايي كه مي گيره قرار نديد
اين امتياز ها سليقه اي هست مهم اينه كه خودتون حال كنيد همين AC U نمرات بالايي نگرفت ولي بنظرم عاليه

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

موافقم من اگه متای رزیدنت ایول رولیشنز 2 50 هم بشه بازی این بازی رو میخرم و بازی میکنم :) اما خداییش متای 66 برای این بازی خیلی ناراحت کننده هست و فروش رو میاره پایین به شدت !

خب ديگه بايد مـَرد بود و پست داد :d
خودم رو ٧٠ پيشبيني كرده بودم اما ظاهرا خيلي اوضاع گيم پلي خرابه با شايدم دوستان بدجوري از خجالتش در اومدن !
همه انتظار شوتر سوم شخص داشتن ازين بازي اما ظاهرا هم سبك بازي هاي كيج شده !
از اول ميگفتين اينجوريه متا بالاتر ميشد :d
شنبه بگيريم بازي كنيم ببينيم چه آشي پختن واسمون :d
گفتم ريسك كردن همينه و خودشونم عواقبش رو پذيرفتن :-"

گرافیک بالا و خطی بودن تو بازی ساختن هنر نیست اگه کسی با این چیزا حال میکنه بره فیلم ببینه. دیگه چرا گیمر شده؟
منطقت تو حلقم به نظرت موزیک و صدا گذاری خوب تو بازی ساختن هنر نیست بریم اهنگ گوش کنیم
خودت خندت نمیگیره

اگه واقعا بخوايم از نمرات سايتهاي معتبر فاكتور بگيريم. با يه بازي نسبتا خوب از ديد منتقدين طرفيم. چون نمرات بين 6 - 7 ميشه fair كه همون نسبتا خوب. ولي چيزي كه كاملا مشخصه بازي قرباني هايپ زياد شده و شديدا ضربه خورده. درسته صحنه هاي سينماتيك بازي زياده و گيم پلي معمولي داره ولي به عنوان اولين تجربه سازنده روي كنسول و همچنين به خاطر اين كه از محدود بازيهاي واقعي نسل هشتم هستش ( مخصوصا بهترين از نظر جلوه هاي بصري) بايد تهيه اش كرد . اميدوارم نسخه دومي هم در كار باشه تا سازندگان بتونن پتانسيل واقعي اين عنوان رو نشون بدن

گرافیک بالا و خطی بودن تو بازی ساختن هنر نیست اگه کسی با این چیزا حال میکنه بره فیلم ببینه. دیگه چرا گیمر شده؟

یعنی چی آخه گرافیک بالا و خطی بودن تو بازی سازی هنر نیست ؟! چقدر باید این جمله ی مسخره و کلیشه ای اگه با گرافیک بالا حال میکنی برو فیلم ببین رو بشنویم ؟

فردین جان. اتفاقا کسانی که داستان و اتمسفر بازی ها براشون در اولویت هست با این بازی خیلی حال میکنند چون تجربه نابی رو از داستان و اتمسفر در اختیارمون قرار میده. هر چند یه سری آدم بی منطق هم هستند که میگن اگه کسی با این چیزا حال میکنه بره فیلم ببینه :d

اتمسفر درست ولی تا جایی که من دیدم به داستانش هم اکثرا شدیدا ایراد گرفته بودن. داستان رو بهتره بعد از بازی کردن قضاوت کنید. من هم هنوز بازی نکردم ولی چیزی که از برایند مجموع نقد ها بنظر میرسه اینه که بازی یک پوسته ای هست از گرافیک عالی و اتمسفر ولی بدون داستان بدون سرگرم کنندگی بدون گیم پلی خوب بدون هوش مصنوعی خوب و حوصله سربر و بدون کشش. حالا ممکنه یکی از همین هم لذت ببره ولی کلا نقدها ( نه امتیازات چون من اهمیت زیادی به امتیاز نمیدم) در مورد داستان چندان مثبت نیست.
ضمنا اونی هم که فکر میکنه گیم رو باید بازی کرد نه تماشا, بیمنطق نیست فقط سلیقه اش با شما فرق داره.

حسابی گند زد :دی
امیدوارم دیگه تو تاپیک بازیهای دیگه اگه کسی انتقاد کرد حمله ور نشید بهش :دی
من چیز خاصی توی تمام نمایشای بازی ندیدم به جز گرافیک، ولی بازم امید داشتم نسخه نهایی خوب باشه. وقتی این همه منتقد با هم میگن یه بازی خوب نیست، حتماً ایرادای زیادی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or