امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
نمرات پایینی رو براش پیش بینی میکردم ولی دیگه نه در این حد :d
انگار از Beyond هم ضعیفتره =(( ( البته من از Beyond بدم نیومد، یه جورایی خوشک هم اومد ولی به نظرم بازی ای نبود که ارزش 60 دلار رو داشته باشه)

من فقط امیدوارم ساخت دنباله بازی به خاطر این نمرات پایین به تعویق نیفته و RAD هم درش تخته نشه . شخصا خیلی دوست دارم این اتمسفر و داستان و گرافیک و توی نسخه های بعدی با یه گیمپلی درست و حسابی و جوندار ترکیب کنن و یه بازی توپ تحویلمون بدن .

اوردر اوردر که میگفتن این بود؟؟:-/

نتیجه گیری:یه بازی رو اونم وقتی نسخه اولش هست انقدر هایپ نکنید و جوگیر نشید که فردا این طور با سر بخوره زمین!

کلا بازی که خیلی رو گرافیک مانور داده و فقط روی گرافیک چرخیده هیچ وقت تو نقد موفق نبوده هیچ شدیدا کوبیده شده

منصور خان حرفت رو قبول دارم من از چیز هایی که از بازی دیدم از گیم پلیش خوشم اومده به جز مشکل نو هوش مصنوعی چیز بدی ازش ندیدم

من فقط امیدوارم ساخت دنباله بازی به خاطر این نمرات پایین به تعویق نیفته و RAD هم درش تخته نشه . شخصا خیلی دوست دارم این اتمسفر و داستان و گرافیک و توی نسخه های بعدی با یه گیمپلی درست و حسابی و جوندار ترکیب کنن و یه بازی توپ تحویلمون بدن .
دقیقا منم همین نظر رو دارم امیدوارم ادامه این بازی ساخته بشه یعنی این بازی پتانسیل وحشتناک نهفته ای داره و امیدوارم نسخه بعدی در کار باشه با یه گیم پلی دیوانه کننده و متنوع .................

داشتم نقد سایت ها رو میخونم. تو خیلی هاشون سلیقه های متفاوتی دیده میشه. مثلا منتقد گیم اینفورمر از سلاح های متعدد لذت برده و ازشون تعریف کرده در حالی که منتقد IGN (اگه اشتباه نکنم چون چندتا رو باهم خوندم) گفته سلاح ها خوب نیستن و تنوع ندارن!

اما اکثر غریب به اتفاق ایردای که گرفتن گیم پلی ساده و قدیمی بازی بوده که با توجه به شرایط انتظار داشتن گیم پلی بهتری داشته باشه.

تمامی نقد ها هم بدون استثنا از اتمسفر و سینماتیک بازی تعریف کردن و گفتن بهترین چیزی که تا حالا دیدن.

با این شریط خیلی دلم برای RAD و خودم سوخت :دی امیدوارم سونی نا امید نشه از این استودیو و حتما هم خریداریش کنه تا بهشون فرصت بده که ادامه این بازی رو بسازن. واقعا تا حالا چنین اتمسفر گیرایی توی این دوران نداشتیم. این گروه کوچیک هم تا حالا تو نسل جدید دهن بقیه سازنده های کله گنده رو از نظر گرافیک سرویس کردن :دی پتانسیل خیلی بالایی داره این بازی و استودیوش و حیفه که عقب بکشن. همونطور هم که منتقد گیم اینفورمر گفته، بسیار مشتاقیم که ببینیم استودیو با 1887 چیکار میمتونه بکنه.

IGN از همه چیز بازی تعریف کرده ولی همون ایرادی رو گرفته که به Beyond هم گرفته بود. ولی خداییش نباید بعد از این همه تعریف بخاطر اون چیزی که دوست نداره اینقدر از بازی امتیاز کم بکنه.
در مورد ORDER
Its best aspects are its stunning looks, atmosphere, and style – which are truly fantastic – and entertaining fiction. But the shallow, slow, and generic quick-time event-riddled gameplay make it feel like an experience that would've been better served by a non-interactive movie than a game.

در مورد Beyond

Never before have I felt like such a passive participant in a video game, my choices and actions merely icing on a dense, multi-layered cake. Playing Beyond is a memorable experience, yes, but a good video game it is not; and while the credits were rolling I admit to thinking I would have been happier to sit back and watch a movie version that was eight-and-a-half hours shorter.

تا الان:

داشتم نقد سایت ها رو میخونم. تو خیلی هاشون سلیقه های متفاوتی دیده میشه. مثلا منتقد گیم اینفورمر از سلاح های متعدد لذت برده و ازشون تعریف کرده در حالی که منتقد IGN (اگه اشتباه نکنم چون چندتا رو باهم خوندم) گفته سلاح ها خوب نیستن و تنوع ندارن!

اما اکثر غریب به اتفاق ایردای که گرفتن گیم پلی ساده و قدیمی بازی بوده که با توجه به شرایط انتظار داشتن گیم پلی بهتری داشته باشه.

تمامی نقد ها هم بدون استثنا از اتمسفر و سینماتیک بازی تعریف کردن و گفتن بهترین چیزی که تا حالا دیدن.

با این شریط خیلی دلم برای RAD و خودم سوخت :دی امیدوارم سونی نا امید نشه از این استودیو و حتما هم خریداریش کنه تا بهشون فرصت بده که ادامه این بازی رو بسازن. واقعا تا حالا چنین اتمسفر گیرایی توی این دوران نداشتیم. این گروه کوچیک هم تا حالا تو نسل جدید دهن بقیه سازنده های کله گنده رو از نظر گرافیک سرویس کردن :دی پتانسیل خیلی بالایی داره این بازی و استودیوش و حیفه که عقب بکشن. همونطور هم که منتقد گیم اینفورمر گفته، بسیار مشتاقیم که ببینیم استودیو با 1887 چیکار میمتونه بکنه.

فردین جان. اتفاقا کسانی که داستان و اتمسفر بازی ها براشون در اولویت هست با این بازی خیلی حال میکنند چون تجربه نابی رو از داستان و اتمسفر در اختیارمون قرار میده. هر چند یه سری آدم بی منطق هم هستند که میگن اگه کسی با این چیزا حال میکنه بره فیلم ببینه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or