امتیازات بازی The Elder Scrolls V: Skyrim

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی بزرگ اولین امتیازش رو گرفت. مجله استرالیایی Atomic به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Skyrim earned a 97% score for gameplay (“Something for every style of play.”), 92% for graphics (“The game’s environments are amazing.”), 95% for sound (“Sounds so real that you’ll flinch.”), and 95% for the “overall” category. To conclude, Atomic said, “Start stockpiling holiday time – you’ll want to play a lot of this game

البته منتظر سایتها و مجلات معتبر هستم ولی برای شروع همینم خوبه محمد...بازی فوق العاده زیباست

خدا کنه کرکتر ساختنش مثل آدم باشه ... آبلیویون که هر چی رندوم میزدی مثلث و مربع تحویل آدم میداد :دی

به نظر من وقت آم ارزش بیشتری داره تا انجام دادن اینجور بازیا :دی

اینا اگه تونسته باشن همون سیستم مسخره مبارزات Oblivion(که تنها نکته منفی بازی بود) رو بهبود بدن مطمئنا GOTY میشه.

اینا بتونن همون سیستم مسخره مبارزات Oblivion(که تنها نکته منفی بازی بود) رو بهبود بدن مطمئنا GOTY میشه.
چرا؟:-/ مبارزات Oblivion برای سال 2006 و یه بازی RPG با اون عظمت خیلی هم عالی بود:| گیم اسپات هم جزو نکات مثبت قرار داده بودش:
  • Main mechanics like combat, stealth, and magic are fun and well designed

به نظر من وقت آم ارزش بیشتری داره تا انجام دادن اینجور بازیا :biggrin1:

صدرا یک سر به سازمان سنجش سواد آموزی و سنجش بینایی بزن فک کنم تاپیک را اشتباه اومدی:d

به نظر من وقت آم ارزش بیشتری داره تا انجام دادن اینجور بازیا :دی
لامصب KZ3 تهه ارزش بود که آدم باید از وقتش می زد بازی میکردش >:d

الان Killzone 3 چی بود این وسط مثلا ؟
biggrin1.gif
خداییش از همون صفحه اول خودتون شروع می کنید به آوردن اسم بازی های دیگه ها ...
آخه صدرا نظرش اینه که ارزش بیشتری داره وقت اما فقط برای بازیهای RPG :دی کلا محض ضایع کردن بود :دی

آخرین ویرایش:
صدرا سه اچ جان :دی طرز رفتار های بهتری واسه خود نمایان گری هستا :دی

لامصب KZ3 تهه ارزش بود که آدم باید از وقتش می زد بازی میکردش >:d<

الان Killzone 3 چی بود این وسط مثلا ؟ :دی خداییش از همون صفحه اول خودتون شروع می کنید به آوردن اسم بازی های دیگه ها ...

الان Killzone 3 چی بود این وسط مثلا ؟ :biggrin1: خداییش از همون صفحه اول خودتون شروع می کنید به آوردن اسم بازی های دیگه ها ...

حساس نشو آرش :d شلوغ نکن:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or