امتیازات بازی Syndicate

اخـــــــِی ! خدا رحمت کنه این Starbreeze ـو ! استادیوی خوبی بود.
آخرت و عاقبت زیر دست EA رفتنو تماشا کنید.
هنوز که چیزی نشده. با دو تا امتیاز بریدی و دوختی؟
بذار حداقل 10 تا امتیاز از بازی بیاد بعد اینطوری بکوبونید.

وقتی IGN میده 7.5 یعنی همونه.حد بازی رو حداقل مشخص کردن !
هر چند الانه که بریزن و بگن مگه 7 کمه ؟ نه خیلی هم بالاست،هرکی گفت کمه مشکل از خودشه !!
استادیویی که بوضوح و مرور زمان شاهد پسرفتش بودیم.حـــــــیف! عنوان به خوبی Drakness و ول کردن چسپیدن به چی ...

7.5 معنیش این نیست که این بازی بده
زبونم و باید ببرم سلمونی:دی
همه ی بازی های نقص دارن حتی اونی که همین IGN بهش نمره ی کامل میده حالا یا این نقص خیلی کم یا زیاده یا بین این 2 !:دی از یه سری بازی ها نباید انتظار خیلی بالایی داشته باشین

StarBreeze برای من یعنی Enclave و Riddick!...همشون عناوین بزرگی هستن... دارکنس هم شماره اولش عالی بود ... کلا شرکتی هست که چرت و پرت نمیسازه .... به این بازی هم کلی ایمان دارم ...

Starbreeze از اون دست بازیساز هایی هستش که نمره نمیتونه ارزش آثارش رو تعیین کنه.
با اینکه هنوز چیزی مشخص نیست ولی میانگین 85 تا 90 رو براش در نظر دارم.

از Starbreeze نمره 7 یعنی مرگ! بعضی ها اینجا تعصب خاصی به نمره 7 دارن! :d و بدون در نظر گرفتن اینکه چه استادیویی با چه سابقه ای عنوانی ساخته که الان باید میانگینش بشه 8 یا زیر 8 !

هر چند من خبردار شدم که تعدادی از اعضای سابق این استادیو،استادیو رو ترک گفته و تحت استادیویی دیگه ای یه عنوان شوتر با idtech5 میسازن ! حالا میشه رو اون حساب کرد ولی استاربریز دیگه مثل همیشه نمیشه.:d
میانگینش هم همین حول و حوشه.

1UP

1up_C+.gif
داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or