این destructoid هم فقط بلده بازیها رو destruct کنه.Game Trailers: 8.2
Destructoid: 6.5
اخـــــــِی ! خدا رحمت کنه این Starbreeze ـو ! استادیوی خوبی بود.
آخرت و عاقبت زیر دست EA رفتنو تماشا کنید.
خیلی خب شما از Duke هم لذت بردی بایدم امتیاز 7 خیلی بالا باشه ! :d من کاری بنظر شخصی افراد ندارم اما چیزی که مد نظر هست و غیر قابل انکار هست پسرفت Starbreeze هستش (که دلیلش هم صفحه قبل گفتم).ٍEA که فقط ناشر هست ! این وسط گندی هم بالا اومده باشه زیر سر Starbreeze بوده و دودش میره تو چشم EA ! باز هم کانت ؟ آیا ؟
در کل من بازی رو تهیه و ازش لذت میبرم و کاری هم به نمره ندارم . بزار هر کاری میکنن بکنن . Duke Nukem For Ever هم خیلی امتیاز های ضعیفی گرفت ولی من بازی کردم و به یاد دوک قدیم :d کلا از بازی لذت بردم خدایی گرچه آش دهن سوزی هم نبود .![]()
خیلی خب شما از Duke هم لذت بردی بایدم امتیاز 7 خیلی بالا باشه ! :d من کاری بنظر شخصی افراد ندارم اما چیزی که مد نظر هست و غیر قابل انکار هست پسرفت Starbreeze هستش (که دلیلش هم صفحه قبل گفتم).
اما در رابطه با ناشر یه چیزهایی هست که من مقاله در رابطش خوندم که سهم زیادی توی کیفیت عنوان در پایان کار با ناشر هستش و خیلی تاثیرگذار هست.قطعا اگه ناشر یه شرکت دیگه ای که عنوانهای بی کیفیت کمتری توی کارنماش داشته باشه خیلی بهتر میکنه.البته در موارد خاصی هم بوده که EA خیلی خوب عمل کرده.
مشکل Starbreeze از وقتی شروع شد که از 2K رفتن و تعدادی از اعضای استادیو مستقل شدن.که قطعا اعضای ارشد تیم هم بودن که رفتن یه استادیوی دیگه ای تشکیل دادن! اما EA بهرحال میتونست یه تیم کاربلد هم بهشون اضافه کنه که جبران نفرات از دست رفته بشه ! هر چند دیگه استادیوی همیشگی نمیشه.مسئله اینه که الآن EA چند ساله خیلی خوب کار کرده :d استودیو های TP که این چند وقت باهاش کار کردن خیلی هاشون خوب بودن. اینجا مشکل از Starbreeze ـه
دیگه نیازی به تموم کردن نیستش علی.فعلا که امتیازاتش بد نبوده.تا ببینم بعدا چه نمراتی رو میگیره.دوستانی که اینجا دارن بازی و استدویی سازنده اش رو محاکمه میکنند بازی رو تموم کردن دیگه ؟
والا ما که بازی کردیم و تا آخرش هم رفتیم مشکلی خاص و جدیی توی بازی ندیدیم ، هم گیم پلی سریع و جذابی داشت و هم داستان نسبتا گیرا و خوبی ( مخصوصا برای یه FPS ) ، به نظرم همون نمره 8.2 که GT بهش داده حقشه
ربطی نداره. تعداد زیادی از اعضای اصلی جدا شدن و استودیو جدید زدن که اسمش رو یادم نیست.اخـــــــِی ! خدا رحمت کنه این Starbreeze ـو ! استادیوی خوبی بود.
آخرت و عاقبت زیر دست EA رفتنو تماشا کنید.
Game Machines Studios تشریف دارن الان ! :d بعد اونا چه ربطی به Syndicate دارن ؟!ربطی نداره. تعداد زیادی از اعضای اصلی جدا شدن و استودیو جدید زدن که اسمش رو یادم نیست.
با تشکر از کسری.