امتیازات بازی Star Wars Outlaws

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یوبی خیلی مظلومه، سالی ۳-۴ تا دنیای منحصربفرد با ورلد بیلدینگ عالی خلق میکنه، بازم همه فحشش میدن.
همه ازش انتظار gta دارن، در صورتی که راکستار ۱۰ سال رو یه عنوان وقت میذاره، یوبی سالی ۱۰ تا عنوان.
این فاکتور زمان لحاظ شه انتظارات میاد سرجاش
راک استار کجا ده سال برا یه بازی وقت گذاشت؟ ۲۰۱۳ gta v داد ۲۰۱۸ RDR2 و ۲۰۲۵ gta 6
ده سال براشون وقت گذاشت؟ همه ارزوشونه به کیفیت راک استار برسن

• Like
Reactions: He!n3ger and Destro
IMG_20240826_232942.png
.
.

حالا زود قضاوت نکیم:-"
دید بدم نداشته باشیم...
شخصا حس می کنم کاراکتر، یکی از میلیارد ها موجود داخل این یونیورس SW هست که هیچوقت معرفی نشدن( تو خلق دنیا، پرداخت مهم نیست، یکی یکجای قصه فلان عدد پرت کنه یعنی لور سازی صورت گرفته :)) )

میگن کاراکترها و داستانش خوبه ولی ضعف طراحی مراحل داره
داستان بازی رو تموم کردم واقعا خوب کار شده بود. خصوصاً اپنینگ بازی که منو یه جورایی یاد FC3 مینداخت
اما دو تا مشکل داشت، یکی دیالوگ های خیلی خشک و عجیب خصوصاً کاراکترهای فرعی و اون هم آنتاگونیست بازی

در کل من دلیل این همه هیت رو نمی فهمم واقعا بازی خوبی بود و سعی می کنه مدام بهتر هم بشه. به نظرم صبر کنید حداقل مشکلات فنیش کم بشه و بعد تجربه کنید. ایضاً این که گرافیک بازی اصلاً در حد انتظاراتم نبود

یوبیسافت یکی از بزرگترین ایراد هاش اینه که دیگه خیلی صنعتی داره بازی میسازه و اینو از مخاطبشم پنهان نمیکنه، هر سال یه سری بازی میده بیرون تو ادیشن های ثابت و حتی قیمت گذاری ثابت و یعنی تو استور بازیاشو سرچ کنی کاملا یه پترن ثابت دارن همشون سیزن پس و این حرفا. اصلا این حسو به ادم نمیده که یه تجربه نسبتا تازه ای میخوان بهت بدن. قشنگ انگار داره موبایل تولید میکنه تا بازی.
البته این استار وارز فکر کنم استثنا فروش خیلی بالایی داشته باشه چون چند ماهه تو تاپ ۱۰ پیش فروش هاس.

داستان بازی رو تموم کردم واقعا خوب کار شده بود. خصوصاً اپنینگ بازی که منو یه جورایی یاد FC3 مینداخت
اما دو تا مشکل داشت، یکی دیالوگ های خیلی خشک و عجیب خصوصاً کاراکترهای فرعی و اون هم آنتاگونیست بازی

در کل من دلیل این همه هیت رو نمی فهمم واقعا بازی خوبی بود و سعی می کنه مدام بهتر هم بشه. به نظرم صبر کنید حداقل مشکلات فنیش کم بشه و بعد تجربه کنید. ایضاً این که گرافیک بازی اصلاً در حد انتظاراتم نبود
روی چه پلتفرمی بازی کردی؟
دنیاهاش از لحاظ طراحی هنری چطور بودن؟

استاروارز های نسل هشت تو سبک خودشون خیلی خوب بودن، جدای هم که تکلیفش معلومه و با کیفیته (هرچند حوصله اش رو نداشتم و دانلودش هم نکردم، و بخوام ادونچر بزنم ترجیحم بازی های دیگه است که خیلی بیشتر دوست دارم) اما اخرین استاروارزی که واقعا دوست داشتم، ایشون بود:

Star_wars_battlefront_cover_art.jpg

هرچند سینگل پلیر تقریبا بی روح و خشکی داشت، اما گیم پلی خیلی خوبی داشت، اتمسفر استاروارزیش و طراحی مراحل عالی بود و همچنین مولتی پلیرش... یادش بخیر پاره اش کرده بودم...

روی چه پلتفرمی بازی کردی؟
دنیاهاش از لحاظ طراحی هنری چطور بودن؟
روی PS5
طراحی هنری راضی کنندست. چه بسا کاوش های فضاییش واقعاً حس بهتری نسبت به Starfield داشت برای من حداقل. تا اونجایی که بازی کردم تقریباً 5 سیاره توی بازی هستن

یوبی سافت عملکرد خوبی داره در ارائه بازی های AAA خوب(نه شاهکار)در مدت زمان کم و معقول ولی یسری ایراداتشم دیگه خیلی تو ذوق می زنه.موتور های گرافیکیش شدن ماجرای ماشین های سایپا.کلی اسم مختلف ولی همه پراید.اگه یکم تیم فنیش تقویت کنه و ضعف های موتور هاشو رفع کنه واقعا موتور های خوبین تو ساخت و طراحی محیط های مختلف.از اون ور ماموریت های فرعی زیاد ولی همه یه مدل و کم عمق.در کل این که تو تایم کم بازی های AAA قابل قبول میسازه خوبه ولی دیگه سایپا بازی هم یه جاهایی بیش از حد میشه.

• Like
Reactions: GPSY
به نظرم تا حدودی همون اتفاق AC: Unity تکرار شده که در آخر با متا 70 از بهترین AC ها شد.... فکر نمی کنم روی هم رفته بازی بدی باشه Outlaws و بیشتر گریبانگیر همون عدم پولیش اش شده
یوبی سافت کلاً کمپانی پر حاشیه ایه :D

بازی انگار در نسل 6 ساخته و در نسل 8 ریمستر شده واقعا این چیه ساخته یوبی سافت؟؟؟؟
این ویدیو زیر مقایسه RDR2 با Starwars outlaw ببینید البته که مقایسه خنده داریه rdr2 افسانه ایی رو با این مقایسه کردن :دی ولی واسه دیدن عمق فاجعه outlaw خوبه

به نظرم تا حدودی همون اتفاق AC: Unity تکرار شده که در آخر با متا 70 از بهترین AC ها شد.... فکر نمی کنم روی هم رفته بازی بدی باشه Outlaws و بیشتر گریبانگیر همون عدم پولیش اش شده
یوبی سافت کلاً کمپانی پر حاشیه ایه :D
والا یونیتی بهترین گرافیک تو دنیای اساسین هارو هنوز که هنوز به نظرم داره، مشکل متاش به خاطر باگ های بی حد و حسابش و عجله یوبی برای عرضه اش بود که اگر فشار نمیاورد به سازنده ها خیلی بخش ها حذف و مشکلات نداشت.
این بازی رسما دانگرید شده نسبت به نمایش اولیه
-------------------

من واقعا درک نمیکنم یوبی رو، داری بازی میسازی چرا اول هر سری نمایش فیک میدی؟ بعد چرا وقتی میبینی بازیت مشکل داره یه تاخیر نمیدی توش بهتر کنی؟
کاش برگرده به قبل از 2012 و همون سبک رو پیش بگیره!

بازی انگار در نسل 6 ساخته و در نسل 8 ریمستر شده واقعا این چیه ساخته یوبی سافت؟؟؟؟
این ویدیو زیر مقایسه RDR2 با Starwars outlaw ببینید البته که مقایسه خنده داریه rdr2 افسانه ایی رو با این مقایسه کردن :دی ولی واسه دیدن عمق فاجعه outlaw خوبه
همونطور که همون سال‌های عرضه RDR2 صحبتش را میکردیم دیگه هیچ بازی اپن ورلدی از نظر توجه به جزییات و فیزیکس و انیمیشنها به RDR2 نمیرسه مگر ساخته بعدی خود راکستار که GTA 6 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or