امتیازات بازی Splatterhouse

Oceanic 6

کاربر سایت
درود !

Splatterhouse.jpg

این بازی در اوّلین نقد خودش ، از مجله ی معتبر Eurogamer نمره ی 6 را گرفت !

Read Review
​

• Like
Reactions: Trunks and Navid
من بازي رو خريدم اصلا به نمرات توجه نكنيد خيليم حال مي ده يه چيزاييش از جمله لوديگ روي مخه اما بازي غرق در خشونت و خونه به به:d

كلا براي افراد زير 5 سال توصيه مي شه:d

سلام
لطف بفرمائید و همه چیز رو به هم ربط ندین .
من نه طرفدار ps3 هستم و نه x360 که بخوام جانبدارانه تصمیم بگیرم ، ولی این رفتار بچه گانه بعضی از اعضا واقعاً خجالت آوره .
توی هز تاپیکی از این جور پستها ببینم برخورد جدیتری خواهم کرد .
و همچنین از دیگر اعضا خواهش میشه اگر فکر میکنن پستی مخل نظم سایته ، فقط گزارش بدن .
ممنون

والا من که امروز شروع کردم بازی رو 3 مرحله رفتم خیلی خوفناک حال کردم باهاش :دی حالا دلیل این امتیازات پایین چیه نمیدونم. فکر کنم باید بازی رو تا آخر ادامه بدم.

خب من یه حدسی بزنم :دی ؟ احساس میکنم بازی صرفا بازی Funـی هستش ! که هدفش لذت بردن مخاطب هستش . تا اینکه بخواد یه اثر باکیفیت و منتقد پسند باشه .

والا من که امروز شروع کردم بازی رو 3 مرحله رفتم خیلی خوفناک حال کردم باهاش :دی حالا دلیل این امتیازات پایین چیه نمیدونم. فکر کنم باید بازی رو تا آخر ادامه بدم.

کلا به همون خین و خین ریزی هم میخواستن امتیاز بدن همه باید بالای 7 میدادن من چون بازی نکردم نمیدونم دقیقا مشکل بازی چیه :d داستان و گرافیکش در چه حاله ؟

داستانش معموليه براي يه همچين بازي اي بدك نيست

گرافيك نسبت به شلوغي و حجم خون خوب هست

من مرحله اخرشم تا اخر شب تمومه در كل ارزش خريد داره بعضي صحنه هاش جدا حال مي ده از دوستاني هم كه خريدن پرسيدم از بازي خوششون اومده پس حله

كلا كسايي كه اكشن محض و خشونت دوست دارن شديدا پيشنهاد ميشه

سلام
من مرحله اخرشم تا اخر شب تمومه در كل ارزش خريد داره بعضي صحنه هاش جدا حال مي ده از دوستاني هم كه خريدن پرسيدم از بازي خوششون اومده پس حله

كلا كسايي كه اكشن محض و خشونت دوست دارن شديدا پيشنهاد ميشه
به تو که حتماً باید حال بده نوژن :دی
لازم شد بگیرمش .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or