امتیازات بازی Sonic the Hedgehog 4 | Episode 1

ДядsЙ

کاربر سایت
250px-Sonic_4_Logo.png

GameShard: 9/10

GamesRadar: 9/10

من هنوز نخریدمش اما اساسا از همون اول هم قبولش نداشتم. به نظرم سگا به جای اینکه یک فکر اساسی برای سونیک بکنه راه ساده تر رو انتخاب کرده و تصمیم گرفته دوباره همون ایده های 20 سال پیش رو با گرافیک بهتر پیاده کنه! من چنین چیزی رو نمیپذیرم.
پس روی چه حسابی انقدر قاطع میای حرف از آشغال بودن میزنی :) ؟

• Like
Reactions: Fratos
من هنوز نخریدمش اما اساسا از همون اول هم قبولش نداشتم. به نظرم سگا به جای اینکه یک فکر اساسی برای سونیک بکنه راه ساده تر رو انتخاب کرده و تصمیم گرفته دوباره همون ایده های 20 سال پیش رو با گرافیک بهتر پیاده کنه! من چنین چیزی رو نمیپذیرم.
آخه مشکل اینه که سگا همون ایده های 20 سال پیش رو هم درست پیاده نکرده.
کنترل سونیک افتضاح شده و فیزیکش کلا هیچ ربطی به قدیم نداره. عنصر شتاب بازی از بین رفته و وقتی دستت رو از رو حرکت برداری در جا سونیک وای میسه و مثل قدیم آروم نمی شه که حس یه موجود فوق سریع رو برسونه. توی پرش وضع بد تر میشه و اگه به جلو بپری و یهو کلید جلو رو ول کنی، در جا روی هوا ثابت می شه، انگار نه انگار سونیک شتاب داره. انیمیشن دویدن و خیلی چیز هاش هم حس قدیم رو ندارن.
در واقع سگا همون فرمول 20 سال پیش رو هم درک نکرده و خراب کرده. موسیقی بازی هم که...

از دوستانی که هنوز فکر می کنن سگا یه بازی خوب ساخته، خواهش می کنم به این ویدیو نگاه کنن. این یه نسخه Fan made و توسط فن های عادی و بدون بودجه و کمک سگا ساخته شده اما اگه کسی ندودنه و دو تا بازی فعلی رو ببینه، فکر می کنه Sonic 4 خود سگا یه پروژه فن ساز یا حتی Mod درجه 2 ه و این پروژه ی واقعا fanmade، عملا سونیک 4 واقعیه:
http://www.youtube.com/watch?v=94Hn1XhyWB0

از دوستانی که هنوز فکر می کنن سگا یه بازی خوب ساخته، خواهش می کنم به این ویدیو نگاه کنن. این یه نسخه Fan made و توسط فن های عادی و بدون بودجه و کمک سگا ساخته شده اما اگه کسی ندودنه و دو تا بازی فعلی رو ببینه، فکر می کنه Sonic 4 خود سگا یه پروژه فن ساز یا حتی Mod درجه 2 ه و این پروژه ی واقعا fanmade، عملا سونیک 4 واقعیه:
http://www.youtube.com/watch?v=94Hn1XhyWB0
www_MyEmoticons_com__smokelots.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or