امتیازات بازی Sonic the Hedgehog 4 | Episode 1

ДядsЙ

کاربر سایت
250px-Sonic_4_Logo.png

GameShard: 9/10

GamesRadar: 9/10

این بازی اون چیزی نبود که من انتظارش رو میکشیدم
طراحی سونیک خیلی بده اصلا از اون سونیک خشگل خبری نیست این بابا بیشتر شبیه ناکلس هست تا سونیک

سونیک اصلا فرز نیست برای حرکت جهت عکس مدت زمانی طول میکشه پرشها اصلا خوب نیستند من نمیدونم چرا دسته با داشتن چهار دکمه فقط از دو تاش استفاده میکنه

اینم که اشغال از اب درامده!:دی

کلا این سونیک نفرین شده!:دی یا باید بدن میاماتو یک سونیک خوب بسازه یا ND! از این سگا بخاری در نمیاد! شرط میبندم بخواد بازی اصلی رو هم ریمیک کنه یه کاری میکنه که آشغال بشه!:دی

اینم که اشغال از اب درامده!:biggrin1:

کلا این سونیک نفرین شده!:biggrin1: یا باید بدن میاماتو یک سونیک خوب بسازه یا ND! از این سگا بخاری در نمیاد! شرط میبندم بخواد بازی اصلی رو هم ریمیک کنه یه کاری میکنه که آشغال بشه!:biggrin1:
ماکان بازی کردی؟ من تا اینجا که دو مرحله رفتم خیلی هم به نظرم خوب بوده، مثل اون Sonic های قدیمی حس تازگی نداره ولی خب از خیلی از بازی های دیگه هم سبک خودش و از تمام بازی های 3Dــیش(شاید به جز دو تا) بهتره

من هنوز نخریدمش اما اساسا از همون اول هم قبولش نداشتم. به نظرم سگا به جای اینکه یک فکر اساسی برای سونیک بکنه راه ساده تر رو انتخاب کرده و تصمیم گرفته دوباره همون ایده های 20 سال پیش رو با گرافیک بهتر پیاده کنه! من چنین چیزی رو نمیپذیرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or