امتیازات بازی Singularity

• Thread starter Thread starter N!ko
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

N!ko

کاربر سایت
49760f620a984_featured_without_text_singularity.jpg

بازی Singularity نخستین امتیاز خود را از Gamereactor Sweden دریافت کرد که امتیاز قابل قبولی می باشد .
10 / 9
این بازی در تاریخ 29 ژوئن برای X360 , PS3 و PC عرضه خواهد شد .

یا نظر شاخصی استفاده نکنید یا ادبیات درست به کار ببرید، با کودوم معیاری 9 میشه "قبول الان" ؟
10 هم پس قطعا باید "در مجموع راضی کننده" باشه دیگه، نه ؟

آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم، بیشتر شاخه های Gamereactor سخت گیر بودن. این یعنی که 9 امتیاز بی نظیریه ازش و اون هم یعنی اینکه تمام خاک دنیا و آخرت تو سر Activision که میاد پارتی 5 میلیون دلاری تو E3 میده و امینیم و ریهانا میاره ولی نه برای Transformers تبلیغ می کنه و نه برای این (فقط میلک Hero **** و COD) .
البته در هر حال تمام اون خاک تو سر Activ چه این Singularity خوب باشه و چه بد.

استودیوی Raven Software به نظر بنده یکی از بهترین استودیو های دنیا هست و در گذشته با ساختن بازی های X-Men:Legends و Feature Soldier , در این نسل با X-Men : Wolvrine و Wolfenstein توانایی های خودش رو نشون داده .

من که خودم خیلی به این بازی امیدوارم
و بی صبرانه منتظر تجربه آن هستم . چون حدس میزنم تو گیم پلی حرفهایی برای گفتن داشته باشه......

اونطور که تا قبل از این در پیشنمایش ها خونده بودم مهم ترین نکته که خیلی ها اشاره کرده بودن گیم پلی نواورانه بازی هستش!

اتفاقا من وقتی تریلر و بازی رو دیدم خیلی به BIO شبیحه برای همین خیلی خوشم امد حتی داستان میخواد بگه مثل BIO صفحه TV قدیمی مانند میشه .

اما من خیلی خوشم امد ازش:x امتیازش هم که عالی هستش اما امتیاز میخوام چیکار بازی خوب باشه که هستش بقیش .... .

توجه: این پست حاوی کمی اسپویل در مورد بازی هست...
سلام دوستان...
همونطور که میدونید بازی (نسخه ی دزدیش) اومده...
من امروز بازی رو تموم کردم...
(بازی 3تا پایان داره که هر سه تاش رو رفتم، یکی از یکی قشنگتر)
واقعا فوق العاده بود...
من خودم از کسایی بودم که خیلی منتظر این بازی بودم و بهش امید داشتم... واقعا راضیم و میتونم بگم ارزش صبر کردن رو داشت...
بازی یه جورایی ترکیبی هست از Bioshock و Resistance.... همونطور که خودتون هم اشاره کردید سبک گیم پلی و روایت داستان مثل bioshock هست و محیط و enemy های بازی تاحدودی شبیه resistance...
به هیچ عنوان این بازی رو از دست ندید...
موفق باشید....;)

واقعا چت زده این اکتی ملعون !
اونوقت چندین ماه مونده به شماره ی بعدی NOOB DUTY همچین تبلیغی براش راه میندازه...
ولی این IP های بکر و جدید رو اصلا تحویل نمیگیره.
سال قبل هم کلا ولفنشتاین فدای همین کال زدگی این شرکت شد،نه روش سرمایه گذاری شد ونه تبلیغ شد...

Eurogamer : 8/10

Very little here hasn't been seen elsewhere before, but Singularity has more to recommend it than simply being a polished, entertaining collection of well-executed clichés and set-pieces. It's the first game I've played in ages that realises first-person shooters can bundle in as much philosophy and as many moral dilemmas as they like, but fundamentally they're still about shooting monsters in the face, and so what it lacks in originality it makes up for in variety, pacing and exuberance. First-person shooters are always silly! Well done to Raven for making one that likes being silly.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or