![49760f620a984_featured_without_text_singularity.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.shacknews.com%2Fimages%2Fgenerated%2F49760f620a984_featured_without_text_singularity.jpg&hash=7a25ff231b3758dd8ea55bf1388dd5d8)
10 / 9
این بازی در تاریخ 29 ژوئن برای X360 , PS3 و PC عرضه خواهد شد .
اونقدر ها داغون نیست که ادم نخواد بخره.يعني انقد داغونه؟
يه سري بازيم داره قديمي ميشه ميخوام زود بدمشون بره!
این دوستمون که گفتن برای ps3 ارزش نداره بخاطر این هست که داستان بازی نسبتا کوتاه هست و شاید در کل 6-7 تا مرحله باشه.يعني انقد داغونه؟
معمولی بودن بازی از نظر شما شاید برداشتتون از چند تا امتیاز و عدد باشه اما بنده که بازی رو تموم کردم میگم عالی بود.اينطور كه از امتيازها فهميدم بازي معمولي هست.اينطور نيست؟
بله دیگه حالا شد نوب دیوتی!!واقعا چت زده این اکتی ملعون !
اونوقت چندین ماه مونده به شماره ی بعدی NOOB DUTY همچین تبلیغی براش راه میندازه...
ولی این IP های بکر و جدید رو اصلا تحویل نمیگیره.
سال قبل هم کلا ولفنشتاین فدای همین کال زدگی این شرکت شد،نه روش سرمایه گذاری شد ونه تبلیغ شد...
اين بازي كه زياد ترسناك نيست ولي من ميخرمش با اين كه در حد متوسطهاین دوستمون که گفتن برای ps3 ارزش نداره بخاطر این هست که داستان بازی نسبتا کوتاه هست و شاید در کل 6-7 تا مرحله باشه.
معمولی بودن بازی از نظر شما شاید برداشتتون از چند تا امتیاز و عدد باشه اما بنده که بازی رو تموم کردم میگم عالی بود.
مطمئن باشین ارزش داره شما بخرین پشیمون نمیشید. اگر هم از لحاظ اینکه بازی یخورده ترسناک هست دارین ایندست اوندست می کنین باید بگم آدم ترسو تر از من پیدا نمی کنی :d ( جدا میگم )