آخرین ویرایش:
8 ساعته بازی؟! پس صبر کنم تا آف بخوره.but I still don't regret my eight-hour adventure.
تو تاپیکش که خوندم داسک گفته ۱۲ تا ۱۵ ساعت8 ساعته بازی؟! پس صبر کنم تا آف بخوره.
حتما روی آسان 8 ساعته / روی استاندارد حدود 10 11 ساعت و روی هارد 13 تا 15 ساعتتو تاپیکش که خوندم داسک گفته ۱۲ تا ۱۵ ساعت
اگر واقعا ۸ ساعته خیلی ضدحاله ?
یکی از فن پجهای توییتری چند روز پیش اینو گذاشته بود شاید درست باشه :من واقعا شک دارم بازی فقط ۸ ساعت باشه. این یعنی اینکه بازی از RE7 هم کوتاه تره که اصلا با عقل جور در نمیاد. چون اولا خود کپکام گفته بازی خیلی بزرگتر از RE7 هست. دوما از بین افرادی که بازی رو تموم کردند کمترین زمان ۱۰ ساعت روی مود استاندارد بوده.
ضمن اینکه IGN توی پیش نمایشش گفته بود از چهار ساعتی که بازی رو تجربه کردند فقط ۳ ساعت اون مربوط به قلعه بوده و در اخر نتونسته اون قسمت رو هم تموم کنه. این در صورتیه که قلعه فقط یکی از چهار لوکیشن اصلی بازی به غیر از دهکده( که به نوعی لوکیشن بزرگ و اصلی بازی هست) هست و یجورایی یک چهارم بازی محسوب میشه.
بنظرم یا این شخص خواسته بازی برای اولین بار اسپید ران کنه یا اینکه کلا نقد فیک هست.
کدهای نقد رو دادن به سایتا و رسانه.Gamersnet (nl): 8/10 (ثبت نمیشه)
این نقد ممکنه فیک باشهWhether you will enjoy Resident Evil Village to the fullest strongly depends on your own expectations. This eighth part trades in some of its suspense and action for visual splendor, which is great if you want to get yourself carried away by the common thread in the story. The big advantage of this part is that Ethan is no longer the anonymous dude and is starting to take on some character, but unfortunately, Resident Evil Village has lost some narrowness. The last part of the game in particular lost my interest due to Capcom's dubious choices, but I still don't regret my eight-hour adventure.Hopefully Capcom will be able to bring back the oppressed feeling a bit in part 9 - the final piece of the Winters trilogy.The real lack of the real horror feeling prevents me from giving Resident Evil Village a higher score, as much as I would like to.
من هم تا هفته پیش جزو همین دسته افراد بودم و اصلا برام قابل هضم نبود این قضیه که رزیدنت اول شخص باشهامیدوارم نمرات پایینی بگیره که اینا دیگه بیخیال اول شخص بشن ... منم 80 دادم ...