امتیازات بازی Red Faction: Armageddon

حالا سربازان گمنام مايكروسافت بيان به ما توضيح بدن كه گيم اسپات رو چه حسابي به اين داده 8 بعد به inFAMOUS 2 داده 7.5
اقا چرا گیر میدی به مایکروسافت بدبخت ؟! خب خوششون نیومده 7.5 دادن , پس حتما اون موقع که MGS رو 10 دادن سونی یه کارایی کرده بوده ! ربطی نداره برادر من . مثلا خود بنده نسخه ی 1 رو بازی کردم اگه میخواستم نمره بدم 7 میدادم ولی اینا 9 دادن ! هرکس یه نظری داره اما نظره اکثریت مهمتره ...

• Like
Reactions: Loghman
امتیازاش متوسطه.همونجوری که انتظار داشتم.:|
هیچوقت این بازی چیز شاخو و خفنی نبوده.
حتی من از تخریب پذیریشم خوشم نمیاد..یه جوری........
جالبه اکثر تریلرایی که دیدم ازش همش داشتن وسایلو خراب میکردن.:d......تمرکزه اصلیش سره این تخریب پذیریه:|..شورشم در اوردن.)x:|.....لوسش کردن:(:(

اصلا کلا thq بازی هاش متوسط نمراتش 7.5 8 بالاتر نمیره(استثنا بازی های خوبش) چون به نظر من اولا کمپانی ریسک پذیری نیستند و بودجه کلانی هم ندارند مثل ea اینا... وسطو میخوان همیشه 7 واسشون خوبه راضی ان:d

حالا سربازان گمنام مايكروسافت بيان به ما توضيح بدن كه گيم اسپات رو چه حسابي به اين داده 8 بعد به inFAMOUS 2 داده 7.5
تاييد ميشه 100 %
خودشم نميدونه ملاك هاي امتياز دادنش چيه اين gamespot .من هنوز كه اين همه وقت ميگذره دارم ميسوزم از اينكه اين سايت به castlevania :lords of shadow 7.5 داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or