امتیازات بازی Red Faction: Armageddon

قبلی که فقط قابلیت تخریب پذیری رو نشون دادن . ینی چیز دیگه ای بازی نداشت . تنها لذتش همین بود . اصن بازی بر همین پایه بود . فقط باید میزدی همه چی رو نابود میکردی میرفتی .
این یکی کاش هدفمند تر باشه

قبلی که فقط قابلیت تخریب پذیری رو نشون دادن . ینی چیز دیگه ای بازی نداشت . تنها لذتش همین بود . اصن بازی بر همین پایه بود . فقط باید میزدی همه چی رو نابود میکردی میرفتی .
این یکی کاش هدفمند تر باشه
اتفاقا به نظر من شماره قبل همه چیش خوب بود.فقط خیلی طولانی بود.

من دمو بازی کردم خیلی خوب بود فقط احساس میشد که بعد از مدت نسبتا زیادی که بازی کنی خسته کننده میشه :d

دقیقا همین مشکل رو گوریل (!!) هم داشت... همه چیز بازی استاندارد و خوب ( فیزیکش که هنوزم بهترینه جدا... ) ولی بعد از یه مدتی آدم خسته میشد... حیف! گفتیم این دیگه خسته کننده نیست حداقل :biggrin1:...

همون تخریب پذیری تو این نسخه هم هست انصافا خیلی حال میده . میزنی یه ساختمون رو نابود میکنی بعد دوباره Repairـش میکنی lol :biggrin1:
حالا شاید این نسخه برات خسته کننده نباشه امیدت رو از دست نده :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks
من دمو بازی کردم خیلی خوب بود فقط احساس میشد که بعد از مدت نسبتا زیادی که بازی کنی خسته کننده میشه :d
دقیقا همین مشکل رو گوریل (!!) هم داشت... همه چیز بازی استاندارد و خوب ( فیزیکش که هنوزم بهترینه جدا... ) ولی بعد از یه مدتی آدم خسته میشد... حیف! گفتیم این دیگه خسته کننده نیست حداقل :دی...

امتیازاش خوب بوده و همچین چیزایی رو انتظار داشتم .
ازون جایی که بازی کاور گیری داره ، اکشنش سطح بالا در میاد :دی ! خدا کنه یکم متنوع تر کنن بازی رو .
پ.ن : این که بازی طولانی باشه ، نقطه فقوت محسوب میشه ، نه ضعف !
پ.ن 2 : دوستان میتونن از نسکافه یا پپسی استفاده کنن تا خوابشون نبره .

امتیازاتش خوبه نه عالی!

کلا از برند Red Faction چه جدیدا چه قدیمیا بدم میاد، این نسخه هم چی داره جز تخریب پذیری؟ (نظر کاملا شخصی است)

کلا از برند Red Faction چه جدیدا چه قدیمیا بدم میاد، این نسخه هم چی داره جز تخریب پذیری؟ (نظر کاملا شخصی است)
خوب مرد مومن اگه فقط تخریب پذیری داشت و گیم پلی و داستان و گرافیک خوب نبود این امتیازهارو میگرفت ؟ :دی

armchairempire 9/10

gamesradar 7/10

95212004800051584846.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or