امتیازات بازی Red Dead Redemption

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

red_dead_redemption_boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. Game Informer به بازی امتیاز 9.75 از 10 داده است.

سلام

میگم یک سوال :
(نمیدونم چرا بهش توجه نکرده بودم:biggrin1:)

این نمره ها در مجموع بازی روی X360 & PS3 میدن ، یا با توجه به نسخه ای که بهتر عمل کرده ؟!

سلام

میگم یک سوال :

این نمره ها در مجموع بازی روی X360 & PS3 میدن ، یا با توجه به نسخه ای که بهتر عمل کرده ؟!
نمره ها برای هر دو نسخست با توجه به اینکه اختلاف جزیی باشه اون اختلاف توی نقد ذکر میشه، اگر اختلاف فاحش باشه تو نمره تاثیر میزاره.

سلام

میگم یک سوال :

نه، دو نسخه از لحاظ نمره هیچ تفاوتی با هم ندارند. یه ذره رزولوشن که تفاوت خاصی حساب نمیشه:دی

نمره ها برای هر دو نسخست با توجه به اینکه اختلاف جزیی باشه اون اختلاف توی نقد ذکر میشه، اگر اختلاف فاحش باشه تو نمره تاثیر میزاره.

آهان ، ممنون آرش

نه، دو نسخه از لحاظ نمره هیچ تفاوتی با هم ندارند. یه ذره رزولوشن که تفاوت خاصی حساب نمیشه:دی

نه گفتم شاید مث بازیسنتر خودمون یه پیکسل کم باشه جنگ در بگیره و رو نمره تاثیر بگذاره:lol:! که فهمیدم اینطور نیست:biggrin1:

Gamespot : 9.5/10

good_brutal_s.gif
good_terrific_voiceacting_s.gif
good_funny_s.gif
good_great_sound_track_s.gif
good_greatsequel_s.gif
good_greatsoundeffects_s.gif
good_great_story_s.gif

good_just_right_s.gif
good_sucks_you_in_s.gif
good_plays_well_with_others_s.gif
good_outstanding_design_s.gif
good_outstanding_gameplay_s.gif
good_ohsnap_s.gif
ایولللللللللللل:love:ایولللللللللللللل:love:ایولللللللللللللل:love: همین که این امتیازو از این سایت گرفت برام کافیه کم کم دارم اینطوری میشم:eek::love::eek::love::eek::love::eek::love::eek:( البته از وقتی که gamespot رو 9.0 کلیک کرده بود فقط این بازیها تونستن به این امتیاز برسن از اول 2009 به بعد که سیستم امتیازدهیش تغییر کرد):
1.dragon age pc
2. 2 uncharted
3.forza 3
و یکی که جزءشون نیست ولی واقعا حقش بود mass effect 2:evil:

بعله خوب، خدا رو شکر این بازی ناشناخته یه امتیاز گرفت این ملت از دنیا بی خبر با western gta اشنا شدن !

این بازی اصلاً هم ناشناخته نیست، Red Dead Revolver تو PS2 یکی از بهترین بازیهای زمان خودش بود تو اون سبک ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or