امتیازات بازی Red Dead Redemption

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

red_dead_redemption_boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. Game Informer به بازی امتیاز 9.75 از 10 داده است.

:cheesygri خدایش نمراتش در حده تیم ملیه!من نمراتش رو قبول ندارم-ولی با نقد هاش مخصوصا قسمت تحلیل گرافیکیش حال میکنم!مو رو از ماس میکشن لا مذهبا:دی

آره مخصوصا نقدش برای Alan Wake

چی میگی دوسته عزیز،یورو گیمر چی رو خراب میکنه؟مگه زلزلست که بیاد چیزی رو خراب کنه!نظر شخصیشونه!و به خودشون مربوطه -چطوری خراب میکنه!راهش رو بگید ما هم بفهمیمlol

فکر کنم منظورشون این بود که با نمرات یورو گیمر میانگین بازی تو متا خراب میشه و پایین میاد.....
باید صفر بده ،تا میانگین رو واقعا تاثیر بزاره!!!میانگین هم تاثیر خاصی تو کم شدن فروش نداره! مگر اینکه کلا امتیازاش کم باشه مثله LOST PLANET 2 . در کل gamecritics آمتیاز بالا تو زندگیش نداده ،همه امتیازاش تو متا ثبته ولی کی بهش اهمیت میده!اون کسی عاقله که فقط به امتیازا توجه نکنه و نقد رو بخونه

دلیل اینهمه تاخیر خوردنه بازی همین خوب بودنشه،واقعا ادم لذت میبره دمه *Rگرم

آخرین ویرایش:
چی میگی دوسته عزیز،یورو گیمر چی رو خراب میکنه؟مگه زلزلست که بیاد چیزی رو خراب کنه!نظر شخصیشونه!و به خودشون مربوطه -چطوری خراب میکنه!راهش رو بگید ما هم بفهمیمlol
فکر کنم منظورشون این بود که با نمرات یورو گیمر میانگین بازی تو متا خراب میشه و پایین میاد.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or