امتیازات بازی Red Dead Redemption

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
سلام!

red_dead_redemption_boxart.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. Game Informer به بازی امتیاز 9.75 از 10 داده است.

:cheesygri خدایش نمراتش در حده تیم ملیه!من نمراتش رو قبول ندارم-ولی با نقد هاش مخصوصا قسمت تحلیل گرافیکیش حال میکنم!مو رو از ماس میکشن لا مذهبا:دی

آره مخصوصا نقدش برای Alan Wake

چی میگی دوسته عزیز،یورو گیمر چی رو خراب میکنه؟مگه زلزلست که بیاد چیزی رو خراب کنه!نظر شخصیشونه!و به خودشون مربوطه -چطوری خراب میکنه!راهش رو بگید ما هم بفهمیمlol

فکر کنم منظورشون این بود که با نمرات یورو گیمر میانگین بازی تو متا خراب میشه و پایین میاد.....
باید صفر بده ،تا میانگین رو واقعا تاثیر بزاره!!!میانگین هم تاثیر خاصی تو کم شدن فروش نداره! مگر اینکه کلا امتیازاش کم باشه مثله LOST PLANET 2 . در کل gamecritics آمتیاز بالا تو زندگیش نداده ،همه امتیازاش تو متا ثبته ولی کی بهش اهمیت میده!اون کسی عاقله که فقط به امتیازا توجه نکنه و نقد رو بخونه

دلیل اینهمه تاخیر خوردنه بازی همین خوب بودنشه،واقعا ادم لذت میبره دمه *Rگرم

آخرین ویرایش:
چی میگی دوسته عزیز،یورو گیمر چی رو خراب میکنه؟مگه زلزلست که بیاد چیزی رو خراب کنه!نظر شخصیشونه!و به خودشون مربوطه -چطوری خراب میکنه!راهش رو بگید ما هم بفهمیمlol
فکر کنم منظورشون این بود که با نمرات یورو گیمر میانگین بازی تو متا خراب میشه و پایین میاد.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or